Őszi „Elengedés és Kreativitás” Théta Tábor

Hozd ki magadból a legszínesebb egyéniségedet, és a kreativitásodat!

Jól tudod, hogy micsoda képességek szunnyadnak benned, és mennyire színes az egyéniséged, de a környezeted előtt nem mered vagy nem tudod megmutatni magad?

Az egyéniséged kifejezése és önmagad megmutatása segíteni fog téged a karrieredben, illetve a boldog párkapcsolat megtalálásában és fenntartásában. Ebben a táborban megmutatjuk, hogy hogyan találhatod meg a tartós boldogságot a Théta módszereinek segítségével. Miért is kellene választanod karrier és a boldog párkapcsolat között, miközben mindkettő a tiéd lehet.

A táborban lehetőséged lesz a teremtő erőd és az önbizalmad fejlesztésére, valamint a tél előtti felfrissülésre. Vár rád a közös reggeli mozgás, a baráti hangulatú közös vacsorák, és az esti meditációs elcsendesedések.

Az elvonuláson kiemelten foglalkozunk a harmonikus, tartós és boldog párkapcsolat megteremtésének lehetséges akadályaival, és a Théta technikáit alkalmazva kidolgozzuk azokat. Elengedjük a régi kapcsolatokat, fájdalmakat, sérelmeket és energia kötéseket, hogy felszabadulj a múlt terheitől, és nyitott lehess arra a lelki társra, aki már régen azt várja, hogy felismerd és beengedd őt, hogy boldoggá és teljessé tehessétek egymást.

Hogyan érjük el mindezt?

– Théta ásással,
– letöltésekkel,
– elengedésekkel,
– és jó néhány olyan gyakorlattal, amiket a mindennapjaidban is tudsz alkalmazni.

A tábort azoknak ajánljuk,

– akik megrekedtek a kapcsolatok kialakításában és kiépítésében,
– akik szeretnék felfedezni az önismeret izgalmas útjait,
– akik szeretnék megtanulni, hogy hogyan lehetnek nyitottabbak más emberek felé,
– akiknek szükségük van a lendületre,
– akik szeretnének magabiztosabbak lenni,
– akik szeretnének hasonló gondolkodású, önfejlesztésre kész emberekkel találkozni.

Izgalmas, felemelő és játékos önismereti tábor lesz ez is, mint az előző.

Figyelem! Mivel a családias hangulat érdekében a tábor kiscsoportos lesz, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalnod a helyed. A foglalások véglegesítése a befizetések sorrendjében történik.

Időpont: 2018. október 12-14. (három nap, két éjszaka)
Helyszín: Magdi Apartman 8360 Keszthely, Madács utca 2.
A részvételi díj: 29.000 Ft.
A szállás díja: 4.000 Ft/fő/éj, illetve tetőtéri szobák esetén 3.000 Ft/fő/éj.

Az elhelyezés kényelmes és barátságos, két fős szobákban történik, és összesen 14 fő résztvevőnek lesz hely.
A szobákhoz konyha is tartozik, amit a közös ebéd és vacsorafőzéshez is fel fogunk használni.

A közelben pizzarendelési lehetőség, mexikói étterem és halászcsárda található egy kilométeres körzetben.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:
csilla@ateutad.hu
06-30/694-79-41

Gyere, és tölts el néhány kellemes napot egy csendes környezetben, jó emberek társaságában, és találd meg a kiteljesedést.

Miért érdemes eljönnöd?

Az előadásokban kapni fogsz egy rövid elméleti áttekintést a théta tudásanyagából, illetve rengeteg lehetőség lesz a gyakorlásra, páros ásásra és csoportos ásásra, amikben nagyon sok segítséget kapsz tőlem.

Az előző tábor filozófiájához hasonlóan most is kis csoportot fogunk indítani, ugyanis így tudjuk biztosítani a bensőséges hangulatot és azt, hogy mindenkire egyénileg jusson figyelem. Biztos lehetsz benne, hogy ez a három nap rólad és az egyéni fejlődésedről fog szólni, és elég lesz arra, hogy feltöltődj, hogy kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket, hogy rengeteg élménnyel gazdagodj és új barátokat szerezz.

Az elvonulás előnye, hogy eltávolodsz a mindennapok hajtásától, lecsendesedsz, befelé fordulsz, és ráhangolódsz a belső bölcsességedre. Az egész napos intenzív gyakorlásnak köszönhetően pedig olyan készségeid alakulnak ki, amelyek a hétköznapokban hébe-hóba alkalmazott ásások folyamán nem fejlődnének ki. Ezt azután már magad is fenntarthatod önálló tréningezéssel, és továbbfejlesztheted a következő közös gyakorlások során.

Gyere, tapasztald meg testközelből, hogy mit tud a Théta, ha szakértő kezekbe kerül, és válj Te is a szakértőjévé. Valósítsuk meg együtt az álmaidat! Ha még nem tudod merre menj az életedben, a táborban magadba tekintve azt is megtudhatod, hogy mi az életed igazi célja. Nekem is működött, én is megvalósítottam a kitűzött céljaimat, és még annál is többet. Ami nekem sikerült, neked is sikerülni fog. Akár végeztél már théta tanfolyamot, akár most ismerkedsz vele, várlak szeretettel.

Remélem ott találkozunk!

Csilla

Néhány kép a helyszínről:

Kép a szállásról a galériában

Kép a szállásról a galériában Kép a szállásról a galériában Kép a szállásról a galériában