Skip to content

Mindent beleadsz?

Vizsgáltad már a a saját felelősségedet a kapcsolatodban? Ha nem működik, ha hullámvölgybe kerültetek elgondolkodtál már, hogy esetleg nálad adódott probléma?A társunk, a gyerekeink a saját tükrünk. Ha a másikon változást, zavart, érzékenységet észlelünk, érdemes elgondolkoznunk mivel járulhattunk hozzá. Mindig dolgoznunk kell a kapcsolatainkon, mert mi is és partnereink is folyamatosan változnak. Mindannyiunkat érnek különböző hatások nap mint nap, amik befolyásolnak, amiket tovább viszünk a magánéletünkbe, és ott hatnak tovább. Ilyenkor fel kell ismernünk, hogy mi okoztunk változást, legyen az jó vagy rossz. Ha megtanuljuk kezelni és megkülönböztetni az élményeinket, kevesebb stresszt generálhatunk magunknak és környezetünknek egyaránt. Ha megosztjuk a másikkal, segítő és megértő társra lelhetünk, és a szó erejével sok dolgot azonnal oldhatunk. Amíg nem tanulunk meg tudatosan élni, sokszor előfordul, hogy környezetünkre vagy párunkra vetítjük a gondjainkat és tőle várjuk a kiutat is. Ez egyrészről jól működő kapcsolatot mutat, mert kellőképpen megbízunk a másikban és rá merjük bízni magunkat, másrészről azt is jelzi, hogy mi magunk nem működünk megfelelően. Ha jól működő kapcsolatra vágyunk egész emberként kell benne részt vennünk. Szükségünk van kellő önbizalomra, magunkba vetett hitre, elfogadásra, hogy képesnek érezzük magunkat a gondjaink megoldására, hogy ne terheljük túlzottan a kapcsolatunkat. El kell hinnünk, sőt, éreznünk kell , hogy szerethetőek vagyunk magunkért. Nem szükséges gondokat, problémákat gyártanunk, hogy figyelmet kapjunk. Nyugodtan megoldhatjuk őket. A tudatosság azt is jelenti, hogy meg tudom kü

Vizsgáltad már a a saját felelősségedet a kapcsolatodban? Ha nem működik, ha hullámvölgybe kerültetek elgondolkodtál már, hogy esetleg nálad adódott probléma?A társunk, a gyerekeink a saját tükrünk. Ha a másikon változást, zavart, érzékenységet észlelünk, érdemes elgondolkoznunk mivel járulhattunk hozzá. Mindig dolgoznunk kell a kapcsolatainkon, mert mi is és partnereink is folyamatosan változnak. Mindannyiunkat érnek különböző hatások nap mint nap, amik befolyásolnak, amiket tovább viszünk a magánéletünkbe, és ott hatnak tovább. Ilyenkor fel kell ismernünk, hogy mi okoztunk változást, legyen az jó vagy rossz. Ha megtanuljuk kezelni és megkülönböztetni az élményeinket, kevesebb stresszt generálhatunk magunknak és környezetünknek egyaránt. Ha megosztjuk a másikkal, segítő és megértő társra lelhetünk, és a szó erejével sok dolgot azonnal oldhatunk. Amíg nem tanulunk meg tudatosan élni, sokszor előfordul, hogy környezetünkre vagy párunkra vetítjük a gondjainkat és tőle várjuk a kiutat is. Ez egyrészről jól működő kapcsolatot mutat, mert kellőképpen megbízunk a másikban és rá merjük bízni magunkat, másrészről azt is jelzi, hogy mi magunk nem működünk megfelelően. Ha jól működő kapcsolatra vágyunk egész emberként kell benne részt vennünk. Szükségünk van kellő önbizalomra, magunkba vetett hitre, elfogadásra, hogy képesnek érezzük magunkat a gondjaink megoldására, hogy ne terheljük túlzottan a kapcsolatunkat. El kell hinnünk, sőt, éreznünk kell , hogy szerethetőek vagyunk magunkért. Nem szükséges gondokat, problémákat gyártanunk, hogy figyelmet kapjunk. Nyugodtan megoldhatjuk őket. A tudatosság azt is jelenti, hogy meg tudom különböztetni, mi az amit a párommal kell megoldani és mi az, amit egyedül. A ThétaHealing segít rájönni hogyan és miért hozunk létre problémákat, és hogyan vagyunk képesek megoldani azt.

lönböztetni, mi az amit a párommal kell megoldani és mi az, amit egyedül. A ThétaHealing segít rájönni hogyan és miért hozunk létre problémákat, és hogyan vagyunk képesek megoldani azt.