Skip to content

Te és a belső köröd

Kiszipolyozva érzed magad? Lehet, hogy tudnál ezen változtatni? Gondolkoztál már azon, hogy hova mehet el az a rengeteg energia, amit felhasználhatnál a magad fejlesztésére és mások segítésére? Mit gondolsz, hol kell szétnézni, hogy megtaláld?

Vianna azért adta nekünk ezt a két napos tanfolyamot – mely a Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 3. eleme, és így a thetaHealing egyik legfiatalabb tanfolyama, illetve a hamarosan érkező DNS4 tanfolyam egyik előfeltétele is –, hogy képesek legyünk feltétel nélküli szeretetkapcsolatot és együttműködést kialakítani mindazokkal, akik körülöttünk élnek, legyenek azok a családunk tagjai, a barátaink vagy a munkatársaink.

De ugyan miért is nem egyértelmű, hogy köztünk és a közvetlen környezetünk között csak fenntartásoktól mentes és mindkét fél számára támogató kapcsolatrendszer alakulhat ki, ezáltal pedig megtapasztalhatjuk a Teremtő szeretetét, az önszeretetet, illetve a család szeretetét és a barátok támogatását?

Ennek egyik oka, hogy vannak olyan programjaink, melyek ennek útjába állhatnak, és amelyeknek felismerésére és elengedésére remek lehetőséget kínál ez a két nap. A másik oka pedig az lehet, hogy érezzük, sajnos a környezetünk nem tart minden esetben ugyanabba az irányba, mint mi magunk.

Ha folyamatosan fejlődni és növekedni szeretnénk – és melyikünk ne szeretne –, akkor elengedhetetlenül fontos számunkra az egészséges támogató rendszer kiépítése magunk körül, ahol mindenkinek megvan a maga jól körülhatárolt feladatrendszere, amiben ő a legjobb, és ami egyúttal nélkülözhetetlen is a közös siker eléréséhez. Emellett alapvető fontosságú a zökkenő- és torzításmentes kapcsolattartás.

Ez a tanfolyam azért képes jelentős mértékben a jó irányba változtatni az életedet, mert világos megértést ad arról, hogy egy maga elé fontos célokat kitűző embernek milyen őt körülvevő személyi körökben érdemes gondolkodnia. Megérted, hogy kik tartoznak a belső, kik a középső és kik a külső körbe, és azt is megérted, hogy akinek leginkább támogatnia kéne, az mért nem képes rá. Megtanulod, hogy hogyan kell dolgoznod önmagadon ahhoz, hogy az alkalmas és hozzád hasonló gondolkodású emberek megtalálásával felépítsd a belső körödet. Ha a megfelelő emberekkel veszed körül magad, akkor az élet minden területén biztosított számodra a siker.

Ez a szeminárium azzal teheti érted a legtöbbet, hogy megtanítja Neked, hogyan ismerd fel a téged körülvevő emberek fejlettségi szintjét. Ez attól függ, hogy az elme mely stádiumában vannak éppen, és elárulom Neked azt is, hogy ez alapján három kategória különíthető el, a gyermek szakasz, a szülő vagy felnőtt szakasz, valamint a nagyszülő vagy másképpen bölcs szakasz.

De miért is fontos Neked ennyire, hogy felismerd, ki melyik stádiumban van körülötted, és mért ilyen fontos Neked mindaz, amit ezen a tanfolyamon elsajátíthatsz? Azért, mert ha olyan emberek vesznek körül, akiknek állandóan támogatásra, bátorításra van szükségük, akkor az erőforrásaid nagyon hamar kiapadhatnak. Természetesen mindannyiunkat körülvesznek ilyen emberek, és gyógyítóként éppen az a dolgunk, hogy segítsünk azokon, akik rászorulnak, de ilyen embereknek nem elsősorban a hozzád legközelebb álló, legbelső körben kell lenniük, mert az azoknak a helye, akik képesek visszaadni is Neked. Visszaadni Neked energiát, szeretetet, figyelmet, támogatást, bátorítást és kézzel fogható segítséget, amit persze Te is biztosítasz számukra.

A tanfolyam másik nagy előnye, hogy egy erre szolgáló tesztnek köszönhetően azt is felismered, hogy Te magad melyik mentális fejlődési szakaszban vagy éppen, és mindennek köszönhetően fejlettebb önismerettel és emberismerettel képessé válsz megérteni a körülötted zajló folyamatokat, valamint azt, hogy eddig bizonyos területeken mért nem úgy alakultak a dolgaid, ahogyan szeretted volna, illetve mit kell tenned ahhoz, hogy odajuss, ahol lenni szeretnél.

Megtanulod, hogy miért szokott változni a belső kör, miért cserélődnek a barátaid, illetve, hogy milyen barátokkal kell körülvenned magadat ahhoz, hogy feltöltődj, hogy jól érezd magad a bőrödben, illetve, hogy képes legyél visszaáramoltatni a világnak.

Megtanulod, hogy hogyan kell dolgozni az elme minden egyes szakaszában, ezáltal pedig jobban megérted a klienseidet, ügyfeleidet és tanítványaidat, felismered hol tartanak, így pedig képes leszel segíteni nekik az előrelépésben.

A tanfolyam előfeltétele és díja

Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyamok, melyek időpontjairól a www.ateutad.hu honlapon tájékozódhatsz a programnaptárban.

A tanfolyam díja 400 USD, vagyis 115.000 Ft, melyből szükség esetén ösztöndíj leszámítása kérhető. Annak érdekében, hogy megkönnyítsem a döntésedet, korai befizetéssel most 88.000 Ft-ért biztosítom Neked a lehetőséget a tanfolyam elvégzésére.

A tanfolyam időpontja és helyszíne

A tanfolyam időpontja: 2019.11.16-17 09:00-17:00.

A tanfolyam helyszíne: 1027 Budapest, Margit körűt 58. 1. emelet 4.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezni a csilla@ateutad.hu e-mail címen tudsz. Mivel az uniós jognak való megfelelés érdekében bevezetésre került az elektronikus megállapodás, ezért a jelentkezők egy tanfolyami kódot kapnak, mellyel néhány egyszerű mozdulat után regisztrálhatnak a képzésre.

Ha már érzed a hívást, tudd, hogy szükség van Rád!

Szeretettel <3

Csilla