Skip to content

Te és a Föld tanfolyam

Mindannyian tudjuk, hogy korszakváltás előtt állunk, vagy helyesebb úgy fogalmazni, hogy korszakváltás alatt állunk. Világkorszakok jönnek és mennek, civilizációk bukkannak fel és tűnnek le, emberi generációk születnek és távoznak. Az emberi élet díszletei is változnak, túllépjük bizonyos szerepeinket, kapcsolatokba bonyolódunk vagy éppen kilépünk azokból. Makro és mikro méretű változások zajlanak le, amik biztosítják az Ember fejlődését a játszmákon keresztül, és el is veszünk ezekben a játszmákban, csak egyvalamiről vagyunk hajlamosak megfeledkezni, arról, ami mindennek teret biztosít, és ez a FÖLD.

Vajon akár a mindennapjainkban, akár a különleges, elmélyült pillanatainkban eszünkbe jut-e az a felfoghatatlanul értékes bolygó, ami nem csak a naprendszerünkben egyedülálló abban a tekintetben, hogy képes ideális helyszínt biztosítani az élet számára, de a jelenlegi tudományunk szemében is megismételhetetlen?

Naponta szembesülünk azzal, hogy a Földnek gyógyításra van szüksége, és vele együtt nekünk is. A kérdés csak az, hogy mindez megy-e magunktól, anélkül, hogy képessé válnánk kommunikálni vele, a Földanyánkkal? Ha kétség ébred bennünk ezzel kapcsolatban, akkor tudnunk kell, hogy van megoldás. Vianna azért hozta létre ezt a két napos tanfolyamot – mely a Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 4. része, és így a thetaHealing egyik legfiatalabb tanfolyama, illetve a hamarosan érkező DNS4 tanfolyam egyik előfeltétele is –, hogy felismerjük, a Föld állandóan próbál kommunikálni velünk, csak még kezdetlegesek a képességeink ennek meghallására.

Ez a tréning lehetővé teszi, hogy pozitív változásokat hozhassunk létre az életünkben, megtanulva, hogy hogyan kell együttműködni a Földdel, és ráébreszt bennünket arra, hogy létezik egy energia, mely köztünk és a Föld között oda-vissza áramlik. Emellett segít bennünket abban, hogy a Földdel együtt dolgozva olyan változásokat hozhassunk létre, melyeknek már nagyon is itt az ideje.

Tisztáznunk kell magunkban, hogy akarunk-e túlélni, és ha igen, azt hol képzeljük el, mert jelenleg nincs hova költözni. Ha itt képzeljük el, akkor meg kell gyógyítanunk egymást a Földdel, mert a Föld nélkül nem létezhetünk, és nélkülünk a Föld hiábavalóan alkalmas terep az élet játszmáihoz.

A tanfolyam előfeltétele és díja

Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyamok, melyek időpontjairól a www.ateutad.hu honlapon tájékozódhatsz a programnaptárban.

A tanfolyam díja 400 USD, vagyis 115.000 Ft, melyből szükség esetén ösztöndíj leszámítása kérhető. Annak érdekében, hogy megkönnyítsem a döntésedet, korai befizetéssel most 88.000 Ft-ért biztosítom Neked a lehetőséget a tanfolyam elvégzésére.

A tanfolyam időpontja és helyszíne

A tanfolyam időpontja: 2019.11.21-22 09:00-17:00.

A tanfolyam helyszíne: 1027 Budapest, Margit körűt 58. 1. emelet 4.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezni a csilla@ateutad.hu e-mail címen tudsz. Mivel az uniós jognak való megfelelés érdekében bevezetésre került az elektronikus megállapodás, ezért a jelentkezők egy tanfolyami kódot kapnak, mellyel néhány egyszerű mozdulat után regisztrálhatnak a képzésre.

Ha már érzed a hívást, tudd, hogy szükség van Rád!

Szeretettel <3

Csilla