“Hogyan engedjem be az életembe a pénzt?” tábor Csopakon

Mit szeretsz abban, hogy szegény vagy?

Furcsának tűnhet a kérdés, de mi a thétában hisszük, hogy ha működtetünk egy mintát, amit élünk, abban nyereség, vagyis olyan tanulnivaló van, ami pénzt hoz számunkra, csak meg kell találnunk a módját.

A thétában célzott kérdéseket teszünk fel, hogy ráleljünk ezekre a nyereségekre, hogy beengedhessük az életünkbe a több pénzt. Ennek a módszernek a segítségével megérthetjük, hogy a pénz az nem egy szükséges rossz, vagy bűn. Egyszerűen egy eszköz, ami a mindennapi életben lehetővé teszi számunkra, hogy gondoskodjunk magunkról és a szeretteinkről. Van, aki úgy gondolja, hogy ha megadja a családjának, amire szüksége van – például ruha, étel vagy fedél a fejük fölött – azzal mindent megtettek, amit kellett, mert ebből áll az élet. De mi lenne, ha nem csak az azzal kapcsolatos gondokat és a problémákat oldanád meg, hogy hogyan fizesd be a csekkeket, és nem éreznéd magad telhetetlennek vagy rossznak azért, mert többre vágysz.

A legtöbb ember szívvel-lélekkel, becsülettel megadja mindazt a családjának, amit kell, de nem is gondol arra, hogy mást is adhatna, hogy képes lehet ennél is többet tenni értük. Arra tanították, hogy feleljen meg a becsületesen dolgozó ember képének, és tisztességgel meg is felel, de már nem marad ideje arra a felismerésre, hogy ennél több is adható nekik. Ha azonban megvan a bőség, mert a saját ezzel kapcsolatos gátlásainkat letettük, és már nem kell a mindennapokban gürcölni, akkor marad idő és szellemi kapacitás, hogy többet is adhassunk, örülhessünk annak, hogy élünk, és megmutathassunk ennél többet is a világból a világnak, magunknak és a szeretteinknek.

Mi van, ha az élet ennél többről szól?

Például arról, hogy neked is jár a pihenés, egy kis nyugalom és az elismerés. Mi lenne, ha nem csak egy álom vagy egy ábránd lenne? Mi lenne, ha képesnek éreznéd magad erre? Mi lenne, ha a pénz nem lenne többé probléma? Négy napon keresztül azon fogunk dolgozni, hogy ezeket a gondolatokat megvalósítsuk, hogy több örömünk legyen az életben. Tudtad, hogy a pénz az örömöt követi?

Erről fog szólni négy napon keresztül a „Hogyan engedjem be az életembe a pénzt?” tábor Csopakon 2019. 06. 10-13-ig.

Befektetés Önmagadba: Az elvonulás díja május 20-ig befizetve 30.000 Ft + szállás és étkezés.  Teljes ár ezt követően: 45.000 Ft + szállás és étkezés.

Jelentkezés: csilla@ateutad.hu

Tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott, ezért a foglalások véglegesítése a befizetések sorrendjében történik.

Az elhelyezés a csopaki Park Villa Panzió és Konferencia Központban lesz kétágyas, egyszerű, de barátságos szobákban. A közelben több vendéglő és élelmiszerüzlet is található, illetve a szállás szomszédságában található óvoda konyhájától igény szerint kérhető meleg étel ebédre.

Jelentkezés: csilla@ateutad.hu

Details

Starts On

június 10, 2019

Ends On

június 13, 2019

Powered by Yendif Technologies