Soha rosszabb új év indítót!

Ha az egész év kimerített, túlhajszoltad magad a munkahelyeden és még egy kemény Karácsony is előtted áll, akkor joggal érezheted úgy, hogy kiégtél. Van azonban egy jó hírem! 2019-ben már január 3-án gondoskodunk arról, hogy lendületbe hozd magad az új évre és megszerezd a kellő motivációt az előtted álló feladatok teljesítéséhez.

Arra szánunk egy közös estét, hogy megbeszéljük, milyen lehetőségeid vannak abban az esetben, ha már nem találsz kihívást a jelenlegi munkádban, és nem vagy képes elfogadni azt, amit jelenleg csinálsz, és nem áll módodban az sem, hogy változtass a körülményeiden.

Ilyenkor adódik a megoldás, miszerint is lépni kell. Milyen könnyű is ezt így kimondani, de mégis, ehhez képest milyen kevesen is vannak azok, akik ezt valóban megteszik. Vajon elgondolkoztál-e már azon, hogy miért is van ez így?

Ha még nem, vagy még nem találtad meg a megoldást erre a problémára és azt sem tudod, hogy merre indulj, akkor ott a helyed a Theta Önfejlesztő Akadémián!

Szeretnék egy útmutatót adni arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod megtenni a sikerhez vezető lépéseket, hogyan lehetsz képes fellendíteni a munkádat, illetve, hogy hogyan tudj azzal pénzt teremteni, amit nagyon szeretsz csinálni, de amiről senki – még Te magad – sem hiszed el, hogy ez lehetséges.

Kapsz egy listát arról, hogy mit hogyan csinálj ahhoz, hogy eredményes is legyél, hogy mire figyelj oda mindeközben, hogy mit kerülj el, miközben építed az utadat, hogy milyen lépéseket tegyél meg és hogyan, valamint, hogy kik legyenek körülötted, kire támaszkodhatsz, és kikre hogyan delegálhatsz feladatokat, hogy lélegzethez juss és legyen időd az igazán fontos dolgokra.

Megnézzük, mi akadályozhat meg abban, hogy kipróbáld magad olyan területen, ahol még nem tetted magadat próbára, pedig érzed, hogy azt szívből tudnád csinálni.

Ha úgy érzed, Téged is érint a téma, szeretettel várlak!

Helyszín: 1027 Budapest, Margit körút 58. I. emelet 4. ajtó (18-as kapucsengő).

Időpont: 2019. 01. 03. 18:00-21:00-ig.

Details

Starts On

január 3, 2019 - 6:00 du.

Ends On

9:00 du.

Cost

HUF 25,000

Venue

Theta Önfejlesztő Akadémia

Margit krt. 58. 1. emelet. 4. 18-as kapucsengő
Budapest
Hungary
1027
Show map

Powered by Yendif Technologies