Théta meditáció

Miért érdemes meditálni?

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új és hasznos programra, mellyel hozzá tudlak segíteni önmagad jobb megismeréséhez, a stressz, a szorongás és a düh kezeléséhez, valamint az önmagaddal való mélyebb kapcsolat eléréséhez. Egy olyan programról van szó, ami segít, hogy tisztában legyünk az érzéseinkkel, segít megnyugodni, és gyorsítja az előrehaladásunkat.

Mivel a mai rohanó világunkban egyre nagyobb szükség van a harmónia létrehozására a hétköznapokban, a családi és baráti kapcsolataidban vagy a munkádban, ezért úgy döntöttem, hogy útjára indítom a pénteki csoportos, vezetett meditációkat, melyekre havonta két vagy három alkalommal, délelőtt 10 órakor és este 6 órakor kerül sor a szokott helyen, a Margit körút 58. szám alatt.

A következetesen és rendszeresen végzett meditáció következménye tehát nem csak a stressz, a szorongás, a düh és a harag kezelése, elengedése, hanem a gondolataid és az érzelmeid fölötti kontroll megszerzése.

Sajnos ma már kevésbé ismerjük és használjuk a manapság oly sokat emlegetett stressz levezetésének természetes módszereit. Köztudott, hogy a kisbabák például a sírással oszlatják el a bennük felhalmozódott feszültséget. A stressz kiiktatása azonban a felnőtteknél is ugyanolyan fontos, ennek hiányában ugyanis megbetegedhetünk vagy baleset érhet bennünket.

A program témái között szerepel az elengedés, a megbocsátás, a csakratisztítás, a testi és lelki egészség, az érzéseink, érzelmeink megélése és még sok minden más.

Miért érdemes csoportban gyakorolni?

A csoport energiájának köszönhetően a hatékonyság felerősödik, a teremtő erőnk pedig megsokszorozódik.

Miért théta meditáció?

Azért, mert itt lehetőséged van élvezni a théta állapot adta előnyöket és a vezetett meditáció adta biztonságot, valamint belelátsz abba, hogy hogyan lehet a gyakorlatban dolgozni a théta agyhullámmal, függetlenül attól, hogy végeztél-e már valamilyen théta tanfolyamot vagy nem, esetleg még csak tervezed, és szeretnél kedvet kapni hozzá.

Akkor is ajánlott eljönnöd, ha csak szeretnél hasonló gondolkodású emberek között lenni, gyakorlati tanácsokat kapni a théta alkalmazásához, vagy szeretnél egyszerűen csak feltöltődni, energiával telítődni és fürdőzni a Teremtő feltétel nélküli szeretetenergiájában, hogy képes legyél jobban megfelelni a mindennapok kihívásainak.

Az egyik legjobb – ha nem a legjobb – megoldás erre éppen a théta meditáció, mert a meditáció a lelki hatások mellett nagyon sok előnnyel jár a fizikai testre és az élettani folyamatokra is. A kutatások szerint egy húsz perces relaxálással annyi stresszt lehet levezetni, mint három órányi alvással.

A meditációból rengeteget lehet tanulni, és összességében mindenképpen pozitív irányba fejleszti az életünket.

Mit adok én hozzá?

Amennyiben a házastársaddal, a pároddal vagy valamelyik családtagoddal érkezel, akkor kettőtöknek csak az egy főre eső részvételi díjat kell kifizetned.

Emellett egy ilyen összejövetel arra is nagyszerű lehetőséget ad, hogy a Thétával kapcsolatban felmerült egy-két kérdésedet feltedd, és mások élményeiből, tapasztalataiból is okulj, és hogy megértsd, a Forrás benned is ott van.

Befektetés: 2.900 Ft alkalmanként.

Helyszín: 1027 Budapest, Margit körút 58. 1. emelet 4. ajtó.

Előzetes jelentkezés szükséges a csilla@ateutad.hu e-mail címen.

Időtartam: 1,5 óra

Az első alkalmak időpontjai:

– 2018. augusztus 3-án délelőtt 10 órakor és este 6 órakor,

– 2018. augusztus 17-én este 6 órakor, illetve

– 2018. augusztus 24-én délelőtt 10 órakor és este 6 órakor.

Gyere el, ha úgy érzed, hogy jól jönne a támogatás a problémáid megoldásához, vagy csak megtapasztalnád a mély, pihentető ellazulást, a békét és a harmóniát!

Ott a helyed, ha már érzed magadon a kiégés jeleit, az állandó fáradtságot, a frusztrációt, az ingerültséget, és még nem találtad meg az igazi megoldást arra, hogy hogyan kapcsolódj ki és hogyan találd meg a magadra fordított időt!

Várlak szeretettel. Remélem ott találkozunk.

Legyen szép napod!

Csilla

Details

Starts On

augusztus 24, 2018 - 5:00 du.

Ends On

7:30 du.

Cost

HUF 2,900

Venue

Theta Önfejlesztő Akadémia

Margit krt. 58. 1. emelet. 4. 18-as kapucsengő
Budapest
Hungary
1027
Show map

Powered by Yendif Technologies