“Anyós Projekt” Szeminárium

Utálod az anyósod? Netán ő utál téged? Hamarosan itt a tavasz méregtelenítsünk együtt!

Mit ad ez a szeminárium Neked?

Egy rálátást az összefüggésekre, arra, hogy miért is éled meg újra és újra ugyanazokat a szituációkat. Tehát rálátást kapsz a mindennapi problémáidra és azok kiindulópontjaira, valamint módszereket fogok mutatni arra, hogy mit tehetsz ezeknek a helyzeteknek a kiküszöbölésére.

Ennek köszönhetően javulni fognak az emberi kapcsolataid, valamint az önmagaddal, a pároddal, a gyermekeddel, és ami talán a legfontosabb – ebben a helyzetben -, az anyósoddal való kapcsolatod. Összességében minden emberi kapcsolatod pozitív irányba fog változni.


Mindenekelőtt megtámogatjuk az önmagunkba vetett hitet és az önbecsülést, théta letöltésekkel és elengedésekkel, illetve dolgozni fogunk a féltékenységen, hogyan állítsd vissza a családi békét, hogyan érts szót az anyósoddal, gyakorlatban is bemutatom a Theta Healing erejét, és dolgozni fogok Veletek azon témák mindegyikén, amiket az előadásokban is érintek és a ami a legfontosabb, a hozott témákat is megdolgozzuk!

Hiszem, hogy van lehetőség a pozitív átalakulásra.

Az eseménynek előfeltétele nincs, viszont regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés: csilla@ateutad.hu vagy online ITT

Az időpontot megtalálod az Program naptárban
Részvételi díj: 5.000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott és gyorsan elfogynak, ezért ha úgy érzed, hogy ott a helyed, akkor most van itt az idő a jelentkezésre.

A hangulat családias lesz, és a kis csoportnak köszönhetően mindenkire jut figyelem.

Eljött a Te időd, de ezt már Te is tudod.

Azt kívánom neked, hogy az életed következő hónapjaiban és éveiben sikerek sora kövesse egymást, ahogy az elméletből átülteted a gyakorlatba a Szemináriumon hallottakat.

Nagyon várom már, hogy együtt lehessek Veled, és megoszthassam ezeket a gondolatokat a Theta Önfejlesztő Akadémián.

További információ:
csilla@ateutad

Szeretettel várlak,
Csilla