Bökd már ki! Se eleje se vége. Lyukat beszél a hasamba!

Sokszor beszélünk másokkal, de hiába mondanak nagyon érdekes vagy fontos dolgot, ha rosszul mondják, nem jegyezzük meg. A beszédünk minősége meghatározza a téma élvezhetőségét is.

Ha szeretnéd átélni, hogy mások jó beszélgető partnernek érezzenek téged, anélkül, hogy görcsösen arra törekednél, hogy mindenkinek elálljon a szava, vagy tátott szájjal figyeljen, akkor most fordíthatsz a sorsodon!

Várunk szeretettel a Beszéd csodája tréningen, 02.23-án pénteken 9 órától-16 óráig.

——————————————
Mindez mit ad a résztvevőknek?
——————————————

Egy rálátást az összefüggésekre, arra, hogy miért is éled meg újra és újra ugyanazokat a megalázó szituációkat. Tehát rálátást kapsz a mindennapi problémáidra és azok kiindulópontjaira, valamint módszereket fogok mutatni arra, hogy mit tehetsz ezeknek a helyzeteknek a kiküszöbölésére.

Ennek köszönhetően javulni fognak az emberi kapcsolataid, valamint az önmagaddal, főnököddel, üzleti partnereiddel,a pároddal, a gyermekeddel, és szülőkkel. Összességében minden emberi kapcsolatod pozitív irányba fog változni.

A hangulat családias lesz, és a kis csoportnak köszönhetően mindenkire egyénileg is jut figyelem.

Mikor megismered ezt a módszert, teljesen le fog nyűgözni, amikor pedig elkezded használni, meg fogsz döbbenni azokon a hihetetlen eredményeken, amiket tapasztalni fogsz!

Nagyon várom már, hogy együtt lehessek Veled, és megoszthassam ezeket a gondolatokat a Theta – Önfejlesztő Akadémián.

A szemináriumnak előfeltétele nincs, viszont regisztrációhoz kötött.
e-mail cím: csilla@ateutad.hu

——————————————————————————-
Ára: 25.000 Ft helyett MOST 15.000 Ft. Páros kedvezménnyel 22.000 Ft (ha hozol magaddal valakit). Ismétlőknek 50% kedvezmény 7.500Ft.
——————————————————————————-

Várlak szeretettel:
Balogh Csilla
ThetaHealing instruktor és konzulens
Tel: 30/ 694-79-41