Egyet fizet, tízmilliót kap!

Egyet kívánsz, tízmilliószoros erővel teljesül!
Használd ki a lehetőséget! Amit ezen a napon megteremtesz, annak tízmilliószoros hatása lesz. Egy évben csak négyszer lehetséges! Kezd energikusan és pozitívan a tavaszt! Teremts bőséget és emelkedj ki az eddigi hétköznapokból, tegyél magadért és tarts velem ezen a napon!

Biztos tudjátok Ti is, hogy március 2-án Tízmilliószoros nap lesz. Hogy mért olyan fontos ez? Azért, mert minden tízmilliószoros nap egy óriási lehetőség az emelkedésre és a bőség megteremtésére.

A tibeti buddhisták hite szerint egy évben csak négy ilyen kivételes alkalom van, ezért különösen fontos megbecsülni és kihasználni ezeket a lehetőségeket. A buddhista tanítások szerint ezeken a napokon minden – akár pozitív, akár negatív – cselekedet hatása a tízmilliószorosára emelkedik, ezért erősen ajánlott ilyenkor spirituális gyakorlatokat végezni. Mivel ilyenkor nagyobb erővel teremtjük meg az elképzeléseinket, illetve mivel a Thétában megtanuljuk a pozitív változások beindításának módjait, ezért én mindenképp a thetázásnak fogom szentelni az egész napomat március 2-án és arra biztatlak, hogy tarts velem, és használjuk ki együtt a benne rejlő különleges lehetőségeket.

Mért is olyan fontos, hogy ebben az időszakban lehetőleg a Thétával töltsük a napunkat?
Azért, mert mindaz, amit a Theta Healinggel elérünk, szintén tízmilliószoros erővel nyilvánul meg, és melyikünk ne szeretne inkább pozitív változásokat megtapasztalni az életében. Ezt szeretném veled együtt átélni, és ezért tartok március 2-án Teremtő estet, ahol a témánk a kiemelkedés és a bőség.

Valószínűleg idén már ebben a témakörben több ilyen eseményt nem tartok a mostani programon kívül.
A férőhelyek száma korlátozott és gyorsan elfogynak, ezért ha úgy érzed, hogy ott a helyed, akkor most van itt az idő a jelentkezésre.

A hangulat családias lesz, és a kis csoportnak köszönhetően mindenkire egyénileg is jut figyelem.
Várlak március 2-án 18:00 órára!

Részletek a programnaptárban.

Befektetés: 5.000 Ft.

Jelentkezés: csilla@ateutad.hu

Legyen szép napod!

Balogh Csilla