Skip to content

Évindító maraton

Évindító maraton - Miért nem vagyok elég jó?

Tanfolyam időpont

A programnaptár szerint

Részvételi díj

30 000 Ft

Helyszín

Budapest

Mitől félsz a legjobban? Attól, hogy nem vagy elég jó! Nem vagy elég jó arra a munkára, amit nagyon szeretnél, nem vagy elég jó annak a férfinak vagy nőnek, akivel együtt szeretnél lenni, nem vagy elég jó a családnak, a szüleidnek, vagy esetleg Önmagadnak. Sorolhatnám napestig, de inkább add meg Te a választ, hogy Te miért nem érzed magad elég jónak, és gyere el erre az évindító maratonra, hogy ez az év azt hozza, amire oly régóta vágysz! Te hozod a problémát, én kiásom!

Nagyon sok felismerésre számíthatsz, amitől már feloldódnak a problémáid.

A lényeg, hogy rengeteg csoportos és egyéni ásásban lesz részed, a Te igényeidnek leginkább megfelelő módon, mert a célunk, hogy az új évet végre a céljaidhoz szükséges erővel feltöltve kezdd azzal a személyes tapasztalattal, hogy a korlátaidon Te is át tudsz lépni.

Természetesen lesz:

  • teremtő meditáció,
  • tisztító csakrameditáció, és
  • még több ásás.

Szereted, ha dolgoznak rajtad? Akkor ez a tréning neked való.

Részletek

A tréningnek előfeltétele nincs!

Befektetés Önmagadba: 30.000 Ft.

Részvételi szándékod kérlek, jelezd e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével. Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország