Skip to content

Kézikönyv a Férfiakhoz
Csak nőknek

Kézikönyv a Férfiakhoz – Csak nőknek

Tréning időpont

A programnaptár szerint

Részvételi díj

25 000 Ft

Helyszín

Budapest

Ahol megtanulhatod annak a módját, hogy egy egész életen át becsben tartsanak.

Itt megtudod, hogy a Férfi mire gondol valójában, amikor bizonyos szavakat kimond, illetve hogy mit miért csinál, és hogy ő hogyan látja a világot, amit sosem árulna el neked. Most ez az egész tudás az öledbe hullik általam, és kézzel foghatóvá válik számodra is.

Ezáltal érzelmileg nem fognak tudni többé manipulálni, és képes leszel tisztán látni a Férfi szándékát.

Mivel már birtokodban lesz egy működő séma a konfliktusok megoldására és elkerülésére, ezért lemegy rólad a stressz, és az ebből fakadó felszabadultság érzésnek, valamint a megoldás ismeretének köszönhetően megtöbbszöröződik a kommunikációd hatékonysága.

Ez alatt a két nap alatt minden meg fog változni azzal, hogy rajtam keresztül belelátsz a férfiak fejébe és megérted a gondolkodásukat.

Bebizonyítom Neked, hogy lehetséges nőként egy egész életet szeretetben, összhangban és megbecsülésben leélni. Ötletet kapsz arra, hogy ha te valamit akarsz, akkor azt hogyan leszel képes elérni úgy, hogy ne ellentét kerekedjen ki belőle, ne hisztinek vagy követelőzésnek vegye a társad, hanem képes legyen azonosulni a vágyaiddal, sőt, törekedjen arra, hogy azokat megvalósítsd. Hogy hogyan lehetnek ezek a célok közösek, melyek összekovácsolnak benneteket és a harmóniát erősítik közöttetek.

Ezért indítottam útjára ezt a tréninget, és az eddigi visszajelzések csak még inkább megerősítették bennem azt a meggyőződést, hogy erre szükség van és eredményes az, amit csinálok. Mindössze két napot kell erre szánnod az életedből, és meg fogod látni, hogy Neked is sikerülhet.

Természetesen kérdéseidet is felteheted, melyekre konkrét, kézzelfogható és használható válaszokat fogsz kapni, nem csak a szokásos frázisokat, mint pl.: “amíg nem becsülöd magad, addig nem várhatod el, hogy mások becsüljenek”.

Ennél sokkal gyakorlatiasabb és életszerűbb megoldásokat mutatok. Kitérek többek között arra, hogy ha a férfit elkezded hibáztatni és rosszá tenni, mert úgy érzed, nem törődik veled eleget, azzal csak eltávolítod magadtól. Helyette tedd a következőt: A veszekedéseknél halkabban beszélj, és csak annyit mondj neki, hogy igazából csak azt szeretnéd, ha többet lenne veled, mert hiányzik neked és nagyon szereted őt.

Ez a két nap nem csak azoknak szól, akik párkapcsolatban élnek, az egyedülállókra is számítok. A cél, hogy ne kelljen attól félned, hogy egyedül maradsz, mert elhagynak, vagy ha most egyedül élsz, nem találsz párt.

Remélem ott találkozunk, és együtt oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mit veszíthetsz?

Részletek

A tréningnek előfeltétele nincs!

Jelentkezni lehet a csilla@ateutad.hu e-mail címen, ahol további kérdéseidet is felteheted vagy a lenti jelentkezési lap kitöltésével.Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

A tréning díja: 25.000 Ft.

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország