Skip to content

Csilláról mondták

Sikertörténetek

Örülök,hogy tanulhattam Csillától. Olyan szakember, aki tökéletesen ismeri, hogyan működik a Théta. Minden “fogást” ismer. Tudja mi a Théta ABC-je és közérthetően adja tovább tudását. Mindenkinek ajánlom, aki meg akarja tanulni a Théta módszert az alapoktól kezdve vagy szeretné tudását továbbfejleszteni!
Oszter Alexandra
színész
Szia Csilla!
Jól elfáradtam tegnap (fél ötös keléssel), de nagyon örülök, hogy felutaztam a théta tanfolyamra. Nagyon jól rendszerben látva adod át az ismereteket. Módszertanilag számomra nagyon jól felépített, és klassz, hogy alátámasztod a gyakorlattal. 2016. júliusban végeztem nálad az alapot, a fejlődést is hihetetlen módon éreztem. Nagyon jó tanárnak tartalak! (30 éves tanítói tapasztalattal mondom ezt 🙂. Nagy öröm, amikor olyan szakemberrel találkozom, aki hiteles. Hiteles számomra, aki azt teszi, amiről beszél, és a tettein át tanít! Köszönöm.
Androsits Erika
Alsó tagozatos tanár - magántanár
Szia Csilla!
Ismét írok. Ma reggel az értékrend meditációt néztem vissza. Nagyon jó volt. Átrendeződött az értékrendem. Rájöttem hogy a család az az értékrend ami az ember szívébe a legtöbb boldogságot hozza, a legtöbbet tud adni és így a legtöbbet fogja kapni. Egyébként hihetetlenül jók a meditációk. Mondhatni kezdő vagyok ebben a világban de nagyon sokat adott már most. Nagyon hálás vagyok neked is, hogy együtt dolgozhattunk és hogy bevezettél ebbe a világba mert nagyon hiteles amit csinálsz és annyira látni hogy a szívedből jön. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm
Niki Keszocze
Nagyon régóta keresem az utamat, hogy miért vagyok itt... 2019 őszén találkoztam a Thétával, első pillanatban nagyon megfogott. Idén tavasszal az én életem is borult a Covid miatt, pillanatok alatt tehetetlenül néztem végig ahogy elveszik minden. Kedves segítőm Réka ajánlotta Csillát és az oldalát. Mentőőv volt, hatalmas segítség, hogy visszataláljak önmagamhoz és újra tudjam tervezni mindent ami szertefoszlott... A meditációk, az önzetlen szeretet erőt adott, és visszatért a hit, a remény, az ötletek és a kreativitás az életembe. Hatalmas hála és szeretet érte, egyedül nem sikerült volna.
Schlovicskó Katalin
Mester sminkes
Szia Csilla!
Csináltál nekünk egy virtuális Caminot, sok-sok kilométert tettünk és teszünk meg Önmagunkban, Önmagunkért. És minden egyes meditáció, egy megállóhely, ahol megpihenhetünk és felszabadulunk. Már rutinból nagyon várom🥰 Nagyon hálás vagyok Neked, hogy végig velem-velünk vagy, emelsz minket és segítesz! Köszönöm Neked!
Ákosi Gabriella
Életem eddigi legjobb théta tanfolyama a Te és a Teremtő tanfolyam, amit nálad végezhettem el - rengeteg új felismerést hozott. Köszönöm Csilla 💗💗💗!
Bellovits Ildikó
Szia Csillus, csak egy szót akartam leírni: Köszönöm! Olyan belső béke van bennem. Hálás köszönet MINDENÉRT. Nemcsak magáért a théta tanfolyamért, hanem a lényedért, a bölcsességedért, a lágyságodért, a maximális odafordulásért és azért, hogy egy két lábon járó példa vagy!
Vercse Andrea
radiológus szakorvos
Drága Csilla, Nagyon szépen lépsz az utadon és a Teremtő vezérel.
Zalatnai Brigitta
Műsorvezető
Szia Csilla!!
Azon mosolyogtam magamban úgy várlak mint egy családtagot, mondtam a Tamásnak-megyek mert jön a Csilla--fehér gyertya gyújtás-kezdődhet a meditáció sok-sok-hála neked érte., mert jól érzem magam. A meditációk mélyek és nagyon jók. Ami furcsa és érdekes, emlékek jönnek föl a múltból spontán, hogy miért, azt nem tudom - arra gondolok hogy lelki tisztuláson megyek át - köszönök mindent! Enyhülnek a félelmeim, erősödik a hitem, bízom a jövőben. 30 év. lelki traumáit, rossz hiedelmeit és ráadásul még alkohollal mérgezett lelket nem lehet varázs ütésre meg gyógyítani de hála neked már a kezembe az eszköz és lehetőség a VÁLTOZÁSRA amit köszönök
Kertész Árpád
Mivel kerestem az utamat és megtaláltam, azt először is Csillának köszönöm. Az őszinte segítségéért és emberi hozzáállásáért és a szaktudásáért.
Varga Róbert
Vállalkozó
“Nagyon sokszor hallottam a theta healingről és tudtam, hogy egyszer ki fogom próbálni, majd mikor az utóbbi időben egyre több számomra kedves ember mesélt a módszerről, eljutottam Csillához. Azóta “egymásnak adjuk a kilincset” nála a barátaimmal egymás apró sikerein felbuzdulva. Nem kérdés, hogy működik és minden oldást valamiféle változás követ. Egyre közelebb kerülök magamhoz és könnyedén látom át az életemet. Azáltal, hogy dolgozom magamon és oldjuk a blokkokat, a rossz mintákat, nem csak én, de a környezetem is változik. Hálás vagyok Csilláért és a feltétel nélküli szeretetért, ami belőle árad, ezáltal megtanít, hogy én is ezt adjam magamnak és másoknak. Segít jobban érezni magam az életemben.”
Hajdú Klára
Jazz énekes