Konzultáció

ThetaHealing® Konzultáció

Gyors, hatékony, fájdalom- és mellékhatás mentes kezelés ThetaHealing® technikával. Ez az alternatív módszer sok embernél szinte csodaként hat. A tapasztalatok szerint a Theta konzultáció jelentős mértékben csökkenti a stressz és a negatív gondolataink szervezetünkre gyakorolt káros hatásait. Ugyanakkor aktiválja az immunrendszert, a kreativitást, a boldogsághormont és a tettrekészségünket. A célzott kérdésekkel működő ThetaHealing® hatása olyan, mint egy célzott  energiabomba a testbe. A tapasztalatok szerint igen sokféle negatív gondolattól, frusztrációtól, szorongástól, allergiától valamint görcsösségtől gyorsan és mellékhatásoktól mentesen „szabadulhatunk meg”.

A ThetaHealing® alkalmas mind a testi tünetek, mind a lelki bajok megszüntetésére. Az orvostársadalom véleménye megoszlik a ThetaHealinggel kapcsolatban. Vannak, akik támogatják, használják és elismerik, viszont sokan elutasítják. Mi saját tapasztalataink alapján meg vagyunk győződve a technika hatásosságáról. A módszernek köszönhetően gyors segítséget kapunk a  párkapcsolati problémák, a pénzzel kapcsolatos bosszúságok, a konfliktusok, az egészségügyi panaszok, a stressz és a különféle testi és lelki problémák komplex kezelésében.

Konzultáció: A ThetaHealing® módszer személyre szabottan dolgozik. Az érzelemmunkával, azaz a konzultációval nemcsak azt tanulod meg, hogy egy adott érzelem milyen érzés, hanem azt is, hogyan lehet szert tenni rá, előidézni és használni. Az érzelemmunka a ThetaHealing® egyik legerőteljesebb technikája. A pozitív változások elképesztő sebességgel történnek meg. Az emberek nagyon gyorsan megtanulják, milyen érzés szeretve, megbecsülve, tisztelve vagy dédelgetve lenni, és azt is, hogy milyen egy rossz szokás miatt kialakult rossz érzéstől mentesnek lenni. Például milyen az élet, ha nem érzik szánalmasnak magukat?

A kezelést végző személy energiateszteléssel kideríti, hogy a kliens ismer vagy sem egy adott érzést. Vannak, akik még soha életükben nem éreztek egy bizonyos érzést. Talán egy gyermekkori trauma miatt nem alakult ki az az érzés, vagy az élet drámái közepette később veszítették el. Ezért van például az, hogy hiába igyekszünk lelki társra, bőségre vagy bármi másra szert tenni, mégsem jön össze. Ahhoz, hogy létrehozhassuk a valóságban, előbb tapasztalnunk kell, hogy milyen érzés a birtoklásuk.

A konzultáció folyamatához a kliens szóbeli engedélyét kérjük minden esetben. Amint a kliens megtapasztalja az adott érzést, készen áll arra, hogy változtasson az életén.

A konzultáció hatásai: Másodperceken belül megtanulhatod azt, amit egyébként egy életen át tanulnál. Tudod milyen érzés folyamatos szenvedés, félelem, düh, frusztráció és konfliktusok nélkül élni? Annyira megszokhatjuk ezeket az érzéseket, hogy már nem is tudjuk, milyen lenne nélkülük, miközben velük élni sem igazán tudunk már. Megtanulhatjuk milyen az, ha nincsenek jelen ezek az érzések az életünkben, és megszüntethetjük az ellenőrizhetetlen félelmeket is. Ez nem azt jelenti, hogy félelmet vagy dühöt keltő helyzetekben nem érzel majd félelmet vagy dühöt, csupán azt, hogy nem teremtesz folyamatosan olyan helyzeteket az életedben, amelyek ezeket az érzéseket táplálják.

A konzultáció díja: 20.000 Ft/óra.

A kezelés szép, tiszta, nyugalmat árasztó környezetben történik:

Jelentkezni a +36-30/694-7941 vagy a csilla@ateutad.hu elérhetőségeimen tudsz.