Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

Szilveszteri elvonulás

Tábor időpont

A programnaptár szerint

Részvételi díj

39 000 Ft

Helyszín

Szervezés alatt

Szilveszter és Theta? Hát még ilyenkor is? Ráadásul 1-én is? A Szilveszter nem a féktelen bulizásról és a vég nélküli fogadkozásokról szól? El tudnám én ezt képzelni, hogy még Szilveszterkor is a céljaim megvalósításán dolgozzak?

Hát, én el tudtam képzelni. És olyannyira el tudtam képzelni, hogy idén Szilveszterre be is terveztem a „Képzeld el a lehetetlent egy új lehetőségként” Theta tábort. De vajon miért tettem ilyet?

Azért, mert feltett szándékom, hogy olyan pozitív és felemelő emberek társaságában töltsem az időmet, akik a lehető legtöbbet hozzák ki az életükből. És azért is, mert biztos vagyok benne, hogy velem együtt nagyon sokan éppen Szilveszterkor kerülnek abba a hangulatba, melyben igazán lehetséges az újjászületés, és amelyben lendületet adhatunk a teremtő erőnknek.

Velem együtt azt is sokan lehetségesnek, sőt, egyenesen kívánatosnak és igenis célszerűnek tartják, hogy az óév utolsó napját, meg az újév első napját ne a megszokott módon, lufik, jelmezek és egyéb partikellékek között töltsék, hogy ne csak túléljék az ezután következő időszakot némi „macskajaj-eledel” és kalciumtabletta társaságában – habár biztosan sokáig lehet emlegetni az effajta élményeket is –, hanem valami eredeti, újfajta, a jövőjükre nézve hasznos módon. El tudod képzelni, hogy erről milyen sokáig fogsz beszélni?

Mi lenne, ha az idei Szilvesztered előreláthatóan üres fogadalmai helyett – amikről már a kimondásuk pillanatában pontosan

tudod, hogy úgy válnak semmissé az újév első napjával, ahogy jöttek – most végre olyan teremtést valósítanánk meg, aminek az eredményét is látnád? Ami ráadásul nem csak az elkövetkező évre változtatja meg az életedet, méghozzá pozitív irányban, hanem talán örökre.

Azután, amit itt kapsz, nem fog fájni a fejed. Persze ha hallani sem akarsz egy olyan lehetőségről, aminek köszönhetően a kimondott szavaid látható, megfogható valósággá is válhatnának a fölösleges és unalmas ígérgetések és esküdözések helyett, ha nem akarsz ötleteket kapni a következő évre kitűzhető és megvalósítható célokra vonatkozóan, akkor ez a bejegyzés biztosan nem neked szól, kérlek, ne is vesztegesd az idődet azzal, hogy végig olvasod!

Én egy olyan lehetőséget kínálok, ahol 1-én nem a buli kábulatában megfáradt lelkesedésünket fogjuk megpróbálni bebikázni, itt használható módszereket fogok mutatni a kreativitásod fejlesztésére, a teremtő erőd megtöbbszörözésére.

Ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor már biztosan nagyon kíváncsi vagy, hogy miért lehetek ilyen magabiztos? Azért, mert már számtalanszor tapasztaltam a saját életemben ugyanezt, és rengeteg olyan visszajelzést kaptam másoktól, melyek arról szóltak, hogy a velem töltött idő visszaadta az életkedvüket, a lelkesedésüket, illetve a kilátástalanságból kitörve annak az esélyét kapták meg, hogy meglássák az életükben feléjük áramló jót.

A ThetaHealing egyszerű, bárki által megtanulható módszereivel számodra is valóra váltható az ideális munkahely, a szerető család, a támogató párkapcsolat, a megnyugvást adó anyagi helyzet és az egészség – természetesen csak akkor, ha a kellő munkát beleteszed. Csak hozd meg a döntést, legyél ott, és tanuld meg, hogyan érheted el, hogy 2020 végén ne azt kelljen mondanod – újra – az elmúlt évre visszatekintve, hogy már megint nem sikerült. Előtted már nagyon sokan megtették ezt a lépést, és semmit sem vesztettek, sőt, annyit kaptak ettől a módszertől, amennyire nem is számítottak.

Bárhogy döntesz is, csak egyvalamire kérlek. Ne használd a lustaságodat kifogásként, és ha majd a jövő év végén nem leszel elégedett az eredménnyel, akkor ne hibáztass másokat. Én felajánlottam a lehetőséget.

Hogy segítsek a jelentkezésben, készítettem számodra egy jelentkezési lapot, melyet másodpercek alatt kitölthetsz. Csak ennyi választ el attól, hogy ott legyél!

A döntést csak Te hozhatod meg, és más nem teheti meg helyetted a lépést. Tanuld meg kérni és elfogadni azt, amire vágysz és ami jár, és tapasztald meg, milyen az, amikor te irányítod a saját életedet!

Részletek

A tábor helye: szervezés alatt.
A tábor ideje: 2020. december 30-2021. január 01.

Tanfolyami végzettség: nem feltétel, akkor is jöhetsz, ha még nem is hallottál korábban a Thetáról.

Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Ha kérdésed van, keress bizalommal! Remélem, mihamarabb találkozunk!

Balogh Csilla
ThetaHealing Mester instruktor és konzulens
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu 

Ui.: Készülj fel! Ott alvós buli lesz, és ne félj, nem fog elmaradni a malac, a virsli, a lencse, a családias hangulat és a pezsgő sem!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország