Szuperhold – teremtő energia

„Sokszor nézem a Holdat hazafelé tartva… egy idő után arra lettem figyelmes, hogy akkor is oda emelem tekintetem, amikor nincs a látómezőmben. Úgy érzem, mintha vonzana… gyönyörű, titokzatos, misztikus, változó mégis stabil, erős mégis gyengéd, bármely arcát mutatja, mindig lenyűgöz.„

Hihetetlen, hogy ez a távoli égitest milyen hatalmas erővel bír élővilágunkra. Gondolj csak az apály-dagály jelenségre. Ugyanígy az emberekre és állatokra is hatással van. Talán ezt már tapasztaltad magadon is, lehettél érzékenyebb, érzelmesebb, vagy akár agresszívabb, nyugtalanabb Telihold idején.

Amikor holdunk teljes valójában pompázik az égen, hatalmas energiák összpontosulnak, ilyenkor minden, amit kívánunk, többszörös erővel kerül ki az Univerzumba. Használd ki ezt a különleges alkalmat, teremts magadnak egy új, szebb jövőt.

„hagyd el a régit, hogy utat törjön magának az új”

Azonban a teremtés mellett szükséges az elengedés is. Fontos, hogy megszabaduljunk a régi sérelmektől, a fájó emlékektől, a félelmeinktől, hogy utat nyithassunk az újnak, annak, amire vágyunk, ami jó, ami örömöt okoz.
Hogyan tudod ezt megvalósítani? Erre számtalan technika, módszer létezik, például az ima, a meditáció, a thetahealing.

Segítségül ajánlok két eseményt, amit kifejezetten erre az alkalomra hoztam létre Neked, hogy a telihold erejével teremtő energiánkat megsokszorozva tudjunk fejlődni:

  • Február 1-én egy bemutató estet tartok, ahol megismerkedhetsz velem és megtanítok neked egy technikát, amivel ezentúl minden egyes álmodhoz támogató energiát tudsz meginvitálni az életedbe
  • Február 2-án pedig egy fantasztikus önmegvalósítás szemináriumra invitállak, amelyen megtanuljuk, hogyan lehetünk sikeresek abban, amiben szeretnénk.

Jelentkezz bátran üzenetben, vagy online ITT:

Bővebb információk a programokról:

Bemutató est

Tedd magad sikeressé szeminárium

Várlak szeretettel,

Csilla