ThetaHealing® Te és a belső köröd tanfolyam 2023. április 2-3. - A Te utad Skip to content

ThetaHealing® Te és a belső köröd tanfolyam 2023. április 2-3.

Ez a kurzus a négy tanfolyamból álló Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 3. része. Ezt a négy tanfolyamot többek között azért is érdemes elvégezned, mert a hamarosan érkező DNS4-es tanfolyam egyik előfeltétele.

Ezen a tanfolyamon megtanítjuk neked, hogy hogyan tudod felmérni a közvetlen környezetedet, valamint azt, hogy hogyan ismerd fel, hogy az emelkedés mely szintjén állnak a körülötted lévő emberek. Bemutatjuk neked az elme fejlettségének különböző szakaszait: a gyermeki szakaszt, a szülői szakaszt és a nagyszülői szakaszt.

110 000 Ft

20 készleten

ThetaHealing® Te és a belső köröd tanfolyam 2023. április 2-3.

Miért időszerű még részt venned ezen a tréningen?

Mert meg kell tanulnunk valóban szeretni. Szeretni magunkat, szeretni a barátainkat, szeretni a családunkat és szeretni a közösségünket.

Ez a tanfolyam eredetileg kétnapos, de annak érdekében, hogy több gyakorlásra legyen lehetőségünk, én most három napot szánok erre a Te érdekedben.

A tanfolyam célja, hogy megértsd a következő elvet. Másokat segítő emberként, ha állandóan bátorítást igénylő emberek vesznek körül, akik belőled táplálkoznak, akkor hamarosan ki fogsz merülni. Emiatt elengedhetetlenül szükséges, hogy néhányan a közvetlen környezetedben olyan emberek legyenek, akik képesek visszafelé is áramoltatni Neked az erőt, a biztatást és a belső békét.

Megtanítjuk neked azt is, hogy miért változik olyan sokszor a közvetlen környezeted, miért váltogatod a barátaidat magad körül, és milyen barátokkal kell magadat körülvenned ahhoz, hogy feltöltődj, és hogy annyira jól érezd magad, hogy még mindig képes legyél visszaadni a világnak.