Az Élet Öröme Online Tréning

Azért hoztam létre ezt az ONLINE tréninget, hogy segíthessek neked abban, hogy hozzáférj a Teremtő erődhöz. Hogy megláthasd, mi is az, ami távol tart téged attól, amit el szeretnél érni az életben.

Megmutatom, hogy az ítélkezés hogyan tépi ki a kezedből a lehetőségeket, a több bevételt, a nagyobb fizetést, a szerelemet, az egészséget, a pénzt, a sikert és mindazt, ami boldoggá tenne.

Rájössz arra, hogy mit kell tenned ahhoz,
– hogy boldogabb legyél,
– hogy tartósan fenntartsd az egészségedet és az egzisztenciádat,
– hogy sokkal könnyebben meg tudj oldani egy problémát mint eddig,
– hogy tudj kezdeményezni az életben,
– hogy használd az erőforrásaidat,
– hogy képviselni tudd az érdekeidet anélkül, hogy át kellene gázolnod másokon,
– hogy inspiráld magad,
– hogy motiváld a világot,
– hogy fenntartsd a lelkesedésed,
– hogy túllépj a helyzeten, mielőtt feladnád. 🙂

A tréningnek előfeltétele nincs!

Ez az online tréning egy facebook zárt csoport, ahova kérheted a elvételedet, és attól fogva figyelemmel kísérheted az ott megosztott posztokat és videókat. Kérdéseket tehetsz fel, és ha a videókkal kapcsolatban felmerülő kérdéseid és blokkjaid vannak, azokat élő videókban fogom megválaszolni Neked, ezzel is támogatva Téged.

Hozzájárulás az online tréninghez: egyszeri 15.000 Ft, melyért cserébe a továbbiakban korlátlan hozzáférést kapsz a kizárólag csak ott elhelyezett tartalmakhoz.

Miért is éri meg Neked ez az online tréning? A legtöbb résztvevő már egy hét után beszámolt a pénzügyi sikereiről, illetve a résztvevők közül többen már az első héten több megbízást kaptak. Mindenkinél beindultak a lehetőségek, és a legnagyobb eredmény eddig egy olyan résztvevő jutalma volt, aki négy millió forintot vonzott be magának a tréning segítségével.

Jelentkezés: csilla@ateutad.hu.