Karácsonyi „Emberi Kapcsolatok” Théta Tábor

Hogy ne maradj egyedül! Törj ki a magányból!

Talán veled is előfordult már, hogy Karácsonykor otthon ültél egyedül a lakásban, miközben tudtad, hogy minden ismerősöd a lelki társával, a szeretteivel, a családjával és a barátaival tölti az ünnepet.

Mindegy, hogy elvesztetted a szeretteidet és gyászolsz, vagy elváltál és nem találtad még meg a hozzád illő társat, esetleg régóta nem tudtál kialakítani párkapcsolatot, a lényeg, hogy feldolgozatlan traumáid lehetnek vagy olyan korlátozó hiedelmeid, amik útjában állnak a bensőséges és támogató emberi kapcsolatok kialakításának.

Bárhogy is történt, nem érdemes megvárnod, hogy depresszióba ess vagy elhatalmasodjon rajtad az önsajnálat.

Tudnod kell, hogy van megoldás. Nem kell többet egyedül töltened a Karácsonyt. Sokan lehetnek, akik hasonló cipőben járnak. Rájuk gondoltunk, amikor eldöntöttük, hogy megszervezzük a karácsonyi gondűző théta tábort, ahol hozzád hasonló emberekkel találkozhatsz, és ahol egymásnak is segíthettek megoldani, feldolgozni a problémákat a ThetaHealing segítségével.

Javaslom, hogy már most foglald le a helyed a táborra december 22-25-ig, mert a helyek száma korlátozott.

Gyere el,
– ha még nem ismered a ThetaHealinget, de szeretnéd megismerni és szeretnéd tudni, hogy milyen megoldásokat adhat az életed jelenlegi problémáira,
– ha már ismered, de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat,
– ha szingli vagy, és szeretnéd, hogy együtt megdolgozzuk azokat a korlátozó hiedelmeidet, melyek gátolják az emberi kapcsolatok kialakulását és a magányból való kitörést,
– ha szeretnél segítséget kapni a veszteség feldolgozásában,
– ha szeretnél kipróbálni önfejlesztő gyakorlatokat és játékokat.

Itt a lehetőség, hogy olyan társaságot találj, ahol elmondhatod a problémáidat, ahol meghallgatnak, ahol valódi segítséget is kapsz, és ahol lehetőséged lesz arra is, hogy baráti kapcsolatokat alakíts ki.

A részvételi díj most rendkívül kedvezményesen 39.000 Ft, amihez még hozzájön az étkezés és a szállás költsége. Az eddigi táborozási tapasztalatainkból kiindulva az ottlétünk alatti közös étkezések kb. 5.000-8.000 Ft-ból megoldhatók.

A tábor helye: Keszthely, Magdi apartman

A Karácsony a szeretet ünnepe. Szeresd hát magad, gondoskodj magadról, és űzzük el együtt a magányt az életedből.

 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/

 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

 

Gyere, és tölts el néhány kellemes napot egy csendes környezetben, jó emberek társaságában, ahol barátokra lelhetsz, és talán még a szerelmet is megtalálod.

Részletekkel jövünk,
Csilla és Dénes