Kézikönyv a férfiakhoz

„Kézikönyv a férfiakhoz” tábor Keszthelyen 2019. május 24-26-ig!

A párkapcsolat, az érzelmek azok a területek, amelyek nagyon ingoványosak. Nagyon kell értenünk és tudnunk, hogy mire mi a reakció, mert csak így tudunk változtatni azon, ami zavar.

Egy nőnek őszintének kell lennie magához egy párválasztásnál. Ne úgy válassz, hogy „nekem úgysem lesz jobb”, „nekem nem jár jobb” vagy „nekem nincs esélyem jobbra”, hanem felmérve azt, hogy a férfi mennyire vesz téged komolyan.

Mi is az, amivel több lehetsz egy férfi szemében? Hogyan hívhatod fel egy férfi figyelmét magadra? A FÉRFI figyelmét …, ha érted mire gondolok. J Hogyan tartsd meg a férfit, hogy mindketten boldogok maradhassatok? Hogyan kommunikálj vele úgy, hogy ő meg is értsen téged?

Számtalan nő számára fontos kérdések ezek, főleg manapság, amikor minden átalakulásban van, amikor sokan nem találják a helyüket a világban, a munkájukban, a párkapcsolataikban vagy bármely más emberi kapcsolataikban.

Vajon miért is tartok táborokat ebben a témában? Tisztázhatók ezek egy néhány napos elvonuláson, amikor függetleníthetjük magunkat a családi és munkahelyi nyűgjeinktől, és néhány napot végre csak magunknak szentelhetünk, minőségi énidővel kedveskedve magunknak és tisztelegve a bennünk szunnyadó nőiségünk előtt? A korábbi tábori tapasztalataink alapján igen, és ráadásul mindig többet viszünk haza mindannyian, mint amire először számítottunk.

Végül is miért is érdemes eljönnöd, miért is tölts azzal – mindössze – néhány napot az egész életedből, amely az egész életedet átalakítja, hogy számot vess azzal, hogy eddig hogyan becsülted meg Te magadat mint Nőt és mint Embert, hogyan „tálaltad” magadat a világ számára, és ennek köszönhetően milyen visszajelzéseket kaptál és mennyire vívtál ki tiszteletet a környezetedből, és főleg a férfiakból? Hogy megvizsgáld, vajon értetted-e mindazokat az összefüggéseket, melyek a viselkedésed, önérzeted és önértékelésed, valamint a világ FELÉD tanúsított értékítélete között vannak, és hogy helyesen értelmezted-e mindazokat a mozgatórugókat, melyek a Rád adott reakciók mögött feszültek? Vajon valóban azért akart-e tőled valamit egy férfi, amit te gondoltál, vagy egész másért és egész mást akart?

Ezekre a kérdésekre a válaszokat Neked kell megadnod önmagad számára, de ebben a táborban óriási segítséget kapsz azzal, hogy megismered, a férfi mire reagál, és mire hogyan reagál. Minden, amiben hittél és amit nem értettél, most össze fog dőlni és szerte fog foszlani. Új értelmet fog nyerni a férfi a szemedben, a férfihoz fűződő kapcsolatod, továbbá magabiztosabb és határozottabb leszel. Megmutatom, hogy a férfiak milyen szempontokat helyeznek előtérbe, milyen benyomások alapján értékelik a nőt – mind a fizikai megjelenését, mind az emberi értékét –, illetve hogy társként hogyan tudja kezelni a nő a férfit. Ide értem a gondoskodást, illetve, hogy a nő nem támadja, hanem mindig a megfelelő kérdést teszi fel.

Mit fogsz kapni ettől a néhány naptól? Magabiztos leszel, fogod tudni elemezni a férfit, tesztek alá fogod tudni vetni, és meg fogod tudni állapítani, hogy mennyire megbízható, mennyire vesz téged komolyan, stb. Sok olyan férfi titokra derül fény ezen a három napon, amelyet eddig csak a férfiak tudtak.

Megkapod a választ, hogy hogyan jut el egy kapcsolat odáig, hogy a harmadik belépjen, és ennek segítségével képes leszel megelőzni ezt, vagy ha már megtörtént, akkor kapsz rá megoldást.

Megérted, hogy a férfi agy hogyan működik, és a legjobb, hogy megérted magadat is, hogy mit miért csináltál eddig, és mért úgy, hogy az nem azt az fejleményt hozta, amire vártál. Megtanulod, hogyan tegyél fel kérdéseket a magad és a társad számára úgy, hogy az a kívánt eredménynél is jobbat hozzon. Megtanulod mi az, amit szigorúan tilos csinálnod, és mi az, amit szigorúan tilos megengedned a párodnak, hogy megtegyen. Ez a kétnapos tréning megérteti veled a férfi és a nő közös működését és fejlődését. Fontos, kézzelfogható és hatékony eszközöket kapsz, ami igazi királynővé tesz, nemcsak a kapcsolatodban, de az egész életedben is.

Egy prózai idézettel szeretném szemléltetni a női-férfi kapcsolatot, amely érzékelteti a szerelem nagyságát és erejét:

„Ha meg akarod változtatni a világot, szeress egy férfit vagy egy nőt! Szeresd őt igazán! Szeresd őt teljesen szabadon! Szeresd őt annyira, hogy megnyitod a tested és a lelked a születés és a halál ciklusaira, és köszönd meg neki a lehetőséget, ahogy végigtáncoltok a zúgó szeleken és a csendes erdőkön.”

Javaslom, hogy már most foglald le a helyed a táborra, mert a férőhelyek száma korlátozott. A foglalások véglegesítése a szállásdíjak átutalásának sorrendjében történik, tehát ha biztosítani akarod a helyedet, akkor minél hamarabb utald át a szállás díját az alábbi bankszámlaszámra. A tábor díját a helyszínen fogjuk rendezni, az étkezés költségeit pedig a tényleges költés függvényében a tábor végén.

Az eddigi tapasztalatokhoz és hagyományokhoz híven az ételek elkészítése közösen történik a házigazda vezetésével, illetve az alapanyagok beszerzéséről is ő gondoskodik. A teljes három napra a napi három étkezés várhatóan nem lesz több, mint fejenként 6.000 Ft.

Mivel ez már a harmadik táborunk lesz ugyanezen a helyszínen, ezért bőséges tapasztalataink vannak ebben a témában. A szállásadónk nagyon lelkesen, bőségesen és színvonalasan látott el bennünket étellel, illetve mindenki kipróbálhatta magát a konyhában, aki szerette volna. Természetesen semmi nem volt kötelező. Mindenesetre mind az elkészítés, mind az elfogyasztás nagyon jó hangulatban telt.

A menüt a későbbiekben fogjuk megtervezni, de várjuk a javaslataitokat, és mivel mindenről magunk gondoskodunk, ezért rugalmasan figyelembe tudjuk venni az egyéni igényeket is.

Az elhelyezés barátságos kétágyas szobákban, illetve egy négy ágyas lakrészben fog történni. A szobaár elhelyezéstől függően 4-5.000 Ft/fő/éj.

A részletes programtervet e-mailben fogjuk mindenkivel ismertetni, aki jelentkezik erre az eseményre. Eben megküldjük az érkezés és a távozás idejét, illetve a programok kezdetének és végének idejét.

Érdemes magaddal hozni kényelmes tréningruhát, cipőt és jógamatracot, mert a táborainkban hagyomány, hogy a reggeleket közös reggeli tornákkal kezdjük. Ez lehet jóga vagy tai chi, esetleg könnyed séta. Terveink között szerepel, hogy reggelente a napfelkeltéket, esténként pedig a naplementéket a Balaton-parton kísérjük figyelemmel, amit meditációkkal és mozgással fogunk tudni emlékezetesebbé tenni. A részvétel természetesen ezeken sem kötelező, de erősen ajánlott a sok ülő foglalkozás miatt.

A parton található a szerelem szobra, melyet kb. 10 perc alatt lehet megközelíteni. Itt közös meditációval fogjuk behívni a lelki társunkat, akik pedig már megtalálták, azoknál megerősítjük velük a kapcsolatot. Milyen csodálatos lesz egy ilyen helyszínen leülni, megteremteni magunkban a csendet, és várni, hogy mi bukkan fel abból a csendből, és hogy mi minden újat tudunk abból létrehozni és megteremteni.

Az elvonulás díja 22.000 Ft, amihez a fentiek szerint hozzájön még a szállás és az étkezés. A teljes ott töltött idő várhatóan nem lesz több, mint 38.000 Ft/fő.

A szállásunk a Magdi Apartmanban lesz, melynek címe: 8360 Keszthely, Madách u. 2.

A tábor időtartama: 3 nap, 2 éjszaka.

Az odajutáshoz telekocsi programot hirdetünk, ezért ha szívesen vennéd, ha más résztvevők is csatlakoznának hozzád, akkor kérünk, hogy jelezd, és továbbítjuk az érdeklődőknek.

A bankszámlaszám, melyre a szállásod díját utalhatod: OTP 11773212-00051594-00000000. A megjegyzés rovatba kérlek írd bele a neved, és hogy „Kézikönyv a férfiakhoz”.

Jelentkezz minél előbb, mert a tanítás mellett a támogató közegnek és a gyakorlott felügyeletnek köszönhetően óriásit haladhatsz életed több területén is, illetve hatalmas támogatást kaphat a lelki társaddal való megismerkedésed vagy a vele való kapcsolatod megerősítése. Az idődet a lélekcsaládod körében, hasonló gondolkodású emberek  társaságában töltheted, ami önmagában is felemelő, miközben sokat tanulhatsz és hosszútávú barátságokat köthetsz.

Emellett elmélyítheted a ThetaHealinggel kapcsolatos tudásodat és szakértő segítővel gyakorolhatsz, ha pedig még nem végeztél tanfolyamot, akkor módod lesz megismerkedni a világ egyik leggyorsabban fejlődő és terjedő önismereti-önsegítő módszerével, az esti programokat pedig angyalkártya-húzással színesítjük.

Ha még bizonytalan vagy, akkor gondold végig, mégis, mit veszíthetsz, ha eljössz?

Várlak szeretettel!

Balogh Csilla
Mester-tanár és konzulens

 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/