Szilveszteri „Újjászületés” Théta Tábor

Teremtsük meg a sikeres új évet együtt!

Van-e már programod Szilveszterre? Zárd le a múltat és nyiss utat az új évnek egy rendkívüli csapattal, ahol együtt dolgozunk a korlátaink letételével, hogy a 2019–es év barátokkal, szerelemmel és pénzel induljon, illetve a növekedés tartós maradjon.

Szeretnénk, ha ez a három nap nagyon hatékony lenne, és segítené az életünkben létrejött elakadásokon való túllépést.

Miért érdemes egyáltalán velünk tartani, és eljönni egy théta táborba?

Egyáltalán van arra esély, hogy 3 nap alatt megvalósítsd az elképzeléseidet? Hogy boldog legyél? Hogy szabad legyél? Hogy merj igent mondani az álmaidra?

Sikerre leszel ítélve, ha betartod, amiket átadok neked, és megvan benned az égő vágy, hogy megcsináld. Gyere el, és valósítsuk meg együtt az álmaidat!

Legyél sikeres Nő vagy Férfi, fiatal vagy szép korú. Egy dolog összeköt téged és engem: hogy vannak céljaid, és kézzelfogható eredményeket akarsz azokból kovácsolni. Pontosan ezért fog működni Neked az, ami nekem is működött. Sikeressé tehet, ha ugyanúgy csinálod.

3 napig csak azon fogunk dolgozni, hogy az álmaidból valóság legyen, és manifesztáljuk Neked mindazt, amit elterveztél magadnak. Ha pedig még nincsenek terveid, elképzeléseid vagy céljaid, a tábor arra is nagyszerű alkalom lesz, hogy felhozd magadból, amire igazán vágysz, és kitűzd magad elé a legfontosabb céljaidat. Add meg magadnak a lehetőséget! Képes vagy rá!

Amiben lehetőséged lesz részt venni:

 • új szemléleteknek a világon minél szélesebb körben való elterjesztésének elősegítésében,
 • a megújulás energiájának szellemétől áthatva szűkebb és tágabb világunk megújulásának elősegítésében,
 • annak megtanulásában, hogy hogyan tudjuk elfogadni saját sikereinket,
 • az univerzum törvényeivel való ismerkedésben a teremtés és a megújulás érdekében,
 • annak elsajátításában, hogy az ősök mintáit hogyan lehet letenni…

Meglehet, hogy eddig önmagaddal töltötted a Karácsonyt és a Szilvesztert. Ha jól használtad ki ezt az egyedüllétet, ez alkalmat adhatott az önmagadba tekintésre és a számvetésre, valamint arra, hogy átéld a belső csend állapotát. Ez alkalommal viszont, mivel nagyon hasonlóan érző és gondolkodó emberek társaságában lesz lehetőséged megélni ugyanezt a belső csendet, és emellett veled egy cipőben járó emberek elképzeléseivel, és az életről alkotott felfogásával találkozni, egészen biztosan tartalmas időtöltésre számíthatsz. A lényeg, hogy képes legyél elfogadni azt, hogy eddig magányos voltál és megtanulni emiatt nem marcangolni magad, ugyanakkor átlépni határaidat és kilépni ebből a viselkedésmintából, illetve nyitottá válni más emberekre és mások gondolkodásmódjára.

A tábor célja még az önfejlesztés, a tartós gyarapodás elérése és a belső béke megtalálása. Ehhez használjuk többek között a Théta eszközei közül az alábbiakat:

 • théta blokkoldások – ásás,
 • letöltések,
 • elengedések,
 • napközben és esténként közös meditáció,
 • egyszerű, a hétköznapokban is könnyen használható gyakorlatok,
 • manifesztáció – vágyaink megteremtése.

Emellett a következőkkel színesítjük még az ottlétet:

 • közös ételkészítés és étkezések kellemes beszélgetéssel, thétázással J,
 • angyalkártya húzás (mit üzennek az angyalok).

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne olyan emberek társaságában lenni, akik hasonlóképpen motiváltak, mint Te? Ez a Théta tábor tele lesz olyan emberekkel, akik Hozzád hasonlóak, akik megértenek Téged. Akikkel az utad közös lehet. Egy pozitív közösség, ahol mindenki úgy látja, hogy a pohár félig tele van. Akár életre szóló barátságok, kapcsolatok is születhetnek!

Jelentkezz már most, ha úgy érzed, ott a helyed. A férőhelyek lefoglalása a befizetések sorrendjében történik, ezért ne habozz!

A tábor ideje: 2018. december 30. – 2019. január 01.
A tábor helye: Keszthely, Magdi apartman

A részvételi díj most rendkívül kedvezményesen 39.000 Ft, amihez még hozzájön az étkezés és a szállás költsége. Az eddigi táborozási tapasztalatainkból kiindulva az ottlétünk alatti közös étkezések kb. 5.000-8.000 Ft-ból megoldhatók.

 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/

 

Jelentkezni itt lehet:


csilla@ateutad.hu
www.ateutad.hu
https://www.facebook.com/theta.ateutad/
+36-30/694-79-41

Várlak szeretettel:
Balogh Csilla
ThetaHealing tanár és konzulens