Konzultáció

Mi is az a Theta Healing® kezelés?

Kellemes, barátságos és könnyen megközelíthető helyen, kényelmesen, baráti hangulatban beszélgetünk azokról a problémákról, amit szeretnél megoldani. A konzultáció lényege, hogy megértsd, hogy hogyan alakult ki az adott helyzet az életedben, mit okozott, és a lényeg, hogy hogyan tudod megoldani és pozitív változást létre hozni azon a területen.

Mi történik a Theta Healing® kezelés során?

A Theta Healing® kezelés során az agyunk théta állapotba kerül egy rövid, 1-2 perces meditációval, melynek következtében théta agyhullámokat produkál. Hidd el, nagyon hatékony. Legkönnyebben ebben az állapotban érhetők el a tudatalatti tartalmak, melyek lehetnek szülőktől átvett viselkedési minták – például: az anyukám nehezen tájékozódik közlekedés közben, és mivel ezt lemintáztam, nekem is gondot okozott a tájékozódás a théta előtt -, vagy a szülőktől látott viselkedés miatt bennünk kialakult minták. Ez utóbbira is találtam példát magamban thétázás közben, ugyanis édesanyámtól gyermekként gyakran hallottam, hogy “nincs pénz”, és emiatt a gyermekemnek mindent, ami erőmből telik megadok, nehogy át kelljen élnie ugyanazt a csalódást, szomorúságot, amit én átéltem gyerekként. Viselkedésünket befolyásolhatják még többek között a tanult berögződések, felvett sémák, struktúrák, megszokások, melyek tudtunkon kívül meghatározzák gondolatainkat és érzelmeinket.

Hogyan tudok segíteni?

A Théta Healing® konzultációban segítelek abban, hogy felismerd és el tudd engedni a már téged nem szolgáló, a fejlődésedben hátráltató hitrendszereidet – mint az előző példában szereplő „nincs pénz” hiedelem. Mindezek eltávolításával teret kaphatnak az új, minden tekintetben eredményesebb életet generáló pozitív letöltések, mint például: “tudom milyen érzés szeretve lenni”. Agyunk úgy működik, mint egy számítógép. Vannak rajta programok, amiket már nem használunk. Ezeket töröljük és telepítünk rá új programokat, de szigorúan csakis a Te beleegyezéseddel. A Theta Healing® módszere nagy jelentőséget tulajdonít a szabad akaratnak.

A Theta Healing® technika segítségével feltárt tényeket és törvényszerűségeket a mai modern tudományok – mint például a kvantumfizika vagy a pszichológia – is megerősítették.

Ajánlom mindenkinek, aki elakadással küzd és gyors, hatékony, azonnali pozitív változást szeretne elérni.

A Theta Healing® kezelés (konzultáció) során feltárjuk a problémát, és a fent említett theta állapotban “kiássuk” magunkból. A Théta konzultáció ideje általában 60 perc. Ez a Te igényedtől függően lehet akár több is. Történhet ülve vagy fekve, ahogy a legkényelmesebb számodra. A modern, hangulatos helyiségben, nyugodt körülmények között, csak Rád figyelve hozzuk el a várva várt pozitív változást életedben. A Théta kezelés egy alkalom után is jelentős eredményt mutathat.

Theta Healing® konzultáció ára: 20.000. Ft/óra.

A Theta Healing® technikát tanfolyamaimon is elsajátíthatod, mellyel képes leszel önmagad kezelésére is. Théta Healing® konzulensként a saját életedben is jelentős pozitív változásokat érhetsz el, mindamellett pedig ehhez másokat is könnyedén hozzásegíthetsz.

Egy visszajelzés konzultáció után:

Kedves Csilla!

Szeretném még egyszer megköszönni a december 28-i konzultációt. A kezelés olyan jól sikerült, hogy azok a problémáim, amik miatt a segítségedet kértem, teljesen megszűntek. Mellékhatásként sokkal jobban alszom, azaz megnyugodtam.

További jó munkát, és sok sikert kívánok.

Szeretettel: Miklósiné Terike.

Theta Healing® kezelésre jelentkezz elérhetőségeimen:

Telefon: +36-30/694-7941

Email: csilla@ateutad.hu

Kellemes, barátságos és könnyen megközelíthető helyen, kényelmesen, baráti hangulatban folytatjuk.

Vianna Stibal a Theta Healing megalkotója

 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/