Theta Healing vélemények

2018.

Szia Csilla!
Jól elfáradtam tegnap (fél ötös keléssel), de nagyon örülök, hogy felutaztam a théta tanfolyamra. Nagyon jól rendszerben látva adod át az ismereteket. Módszertanilag számomra nagyon jól felépített, és klassz, hogy alátámasztod a gyakorlattal. 2016. júliusban végeztem nálad az alapot, a fejlődést is hihetetlen módon éreztem. Nagyon jó tanárnak tartalak! (30 éves tanítói tapasztalattal mondom ezt 🙂. Nagy öröm, amikor olyan szakemberrel találkozom, aki hiteles. Hiteles számomra, aki azt teszi, amiről beszél, és a tettein át tanít! Köszönöm.

Androsits Erika, alsó tagozatos tanár – magántanár

 

Hálásan köszönöm a készséges és segítőkész hozzáállásodat. A Theta által egyre nyitottabb, mosolygósabb vagyok… lelki problémák oldódnak, változnak a szokásaim, hitrendszereim, lelki beidegződéseim, mintáim…. Sok pozitív változás vár még rám és ezért hajlandó vagyok tanulni.
Gyere fejlődj velünk Te is.”

Balogh Szilvia

 

Mivel kerestem az utamat és megtaláltam, azt először is Csillának köszönöm. Az őszinte segítségéért és emberi hozzáállásáért és a szaktudásáért.

Varga Róbert, vállalkozó

 

Köszönöm Csilla azt a szívből jövő segítséget és tudást, amit a  théta tanfolyamokon kaptam tőled. Jól választottam tanárt.

Aszalós Zsuzsa, vállalkozó

 

Nagyon hálás vagyok, Csilla, az önzetlen, azonnali segítségért, amit többször is kaptam tőled. Kezdve a theta healing tanfolyamtól a mai napig. Köszönet a sok-sok munkádért, amit belefektettél, hogy más embereknek segíts. Örülök, hogy közöttük vagyok és megismertelek. Nagyon sok pozitív változáshoz segítettél hozzá.

Tóth Magdolna, Stuttgart – meine Stadt

 

Szia Csillus, csak egy szót akartam leírni: Köszönöm!
Olyan belső béke van bennem. Hálás köszönet MINDENÉRT. Nemcsak magáért a théta tanfolyamért, hanem a lényedért, a bölcsességedért, a lágyságodért, a maximális odafordulásért és azért, hogy egy két lábon járó példa vagy.

Vercse Andrea, radiológus szakorvos

 

Imádom ezt a theta tanfolyamot! Jó kedv, jó hangulat, jó társaság, sok új ismeret, gyakorlás egy szuper tanárral  és meg amcsi tollas ajándékot is kaptam 😎 köszönöm Csilla Balogh!
Csilla egy szuper nő, nagyon örülök, hogy megismerhettem. Pár hónap alatt több pozitív változást köszönhetek neki, mint eddig az életemben! Jó szívvel, őszintén ajánlom mindenkinek!”


Kaffai Judit, online marketing

 

“Szívből ajánlom Csillát, szuperhatékony módszert oktat sok szeretettel, őszinte odafigyeléssel és türelemmel.
Nagyon köszönöm a rengeteg segítséget, amit eddig kaptam, szuperek a segítők és a csoporttársak is!”

Bán Szilvia

 

Nagyon sok segítséget és szeretetet kaptam Csillától és a többiektől! Köszönöm nektek! Meg sem állok többet a fejlődésben!”

 

Márton Enikő

“Szívből tudom ajánlani Csillát és nem csak a professzionális tudása miatt – ami már magában nem semmi -, hanem mert kedves, figyelmes és fontos számára, hogy hasznosítsuk a Theta Healing tanfolyamon tanultakat, és ehhez minden segítséget megad.

 

Petró Nóra

“Szeretettel ajánlom Csillát. Szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Tele van kedvességgel, szeretettel, segítőkészséggel. Ha vele dolgozol, biztos lehetsz a sikerben. Köszönöm Csilla!”

Heidum Edina

2017.

 

Nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem Csillát, mert nem csak a tudása tiszteletre méltó, hanem emberként is csillagos ötösre vizsgázik, anélkül, hogy bárki is vizsgáztatná… Magát adja, ami nagyon kevés embernek sikerül. Benne tényleg feltétel nélküli szeretet van, és ezt átadja annak is, akivel beszél. Köszönök szépen minden percét a munkádnak, Csilla!

Slánitz Gabriella, vállalkozó

Köszönöm Csilla a mai Teremtő estet, azóta annyira megkönnyebbültem és felszabadultam, nagyon jó érzés! Döbbenetes volt a felismerés.

Körmendi Janka, Nokia Hungary

 

Drága Csilla!
Szeretném megköszönni neked azt a sok támogatást, amit kaptam tőled. Megjelent fizikai síkon is az életemben a decemberi Teremtő est manifesztációjának eredménye, az új albérlet. Mondanom sem kell, hogy pontosan olyan, amilyet leírtam és akkor jött, amikorra kértem. Tegnap kaptam meg a kulcsokat és költöztem be.😊Nagyszerű érzés! A théta haladó tanfolyamon tanultak szerint a lakást energetikailag megtisztítottam, és betöltöttem neki néhány szuper dolgot, mint a kényelem, nyugalom, szépség.
Ribár Mariann, Cyprus

 

2016.

Kedves Csilla!
Elvégeztem nálad hétvégén a Teremtés és Bőség theta tanfolyamot, most szeretném megosztani veled, hogy mi történt velem azóta. Kedden előléptetés, 25% FIZU EMELÉS! Szerdán PRÉMIUM, a régi FIZUM 50%-a! Szintén szerdán, KRESZ-re járok, és az első oktató arra ment, hogy lehúzzon, többet is kért, mint kellett volna és nem is engedte, hogy vezessek normálisan, és a kartonomat is elcsalta. Így bepanaszoltam, és sok-sok email, de tegnap hívtak, hogy bent van az irodában a pénz, MEHETEK ÉRTE, az is 35.000ft! :)))
És a legjobb, hogy HÉTFŐN beruháztam egy nagyobb háztartási gépre, alig maradt pénzem, és most már vissza is jött az ára. Köszönöm az iránymutatást, és azt a végtelen tudást, ami benned van, amit olyan nagy szeretettel osztasz meg az emberekkel.
Kiss Anett, Hotel Charles

Nagyon örülök, hogy végül részt vettem a nőiség szemináriumon, amit tartottál. Csodálatos dolgok történtek velem azóta. Életem mélypontján voltam, így sokáig vacilláltam, hogy menjek-e az előadásra, de jól döntöttem, amiért mentem.Mélyen belül éreztem, hogy mennem kell, hogy jót fog tenni nekem.Hatalmas élmény volt.A mai napig hálás vagyok annak az erőnek, mely végül elvezetett oda. Rengeteg érdekes dolog hangzott el, melyeken napokon keresztül gondolkoztam.Másnap rám írt Valaki, akivel addig még nem lendültünk tovább a barátság zónából. Nagyon sokat beszélgettünk és találkozgatni kezdtünk. Érthető okokból óvatos voltam, de mélyen éreztem, hogy Őt küldték hozzám.Minden olyan természetesen és magától értetődően alakul, minteddig még soha senkivel. Mintha egy lágyan körülölelő áramlás ringatna minket szelíden, és vinne előre a helyes úton. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz. A szeminárium óta még csak három hét telt el, de nekem fenekestül megváltozott az életem. Végre értékelni tudom a jelent és hiszem, hogy jó helyen vagyok. Mert itt a helyem mellette, a karjaiban.
Orsi + Gábor, MVM Partner Zrt.

 

Csilla! Ez valami szédítő volt, szó szerint. Tele vagyok energiával, azt se tudtam mibe fogjak először. Aztán úgy gondoltam, inkább sétálok még egy kicsit, és nézelődök. Minden egészen máshogy fest. Szinte lebegek, én mondtam, hogy repülni fogok hazafele (a theta haladóról tartok épp valamerre, mindenkinek ajánlom!!). Köszönöm, és már most várom, mi lesz holnap.
Czifra Nikolett, Amazon foci

Nálam most a fókusz a 8 órás munkaidőn van..hogyan tudna gyorsabban telni az idő benn, és lassabban otthon. Ahogy Csillától hallottam a théta tanfolyamon, az elvárásaimat elengedtem minden reggel a napomról. Már a 2. nap telik gyorsan és vidáman. A tegnapi Teremtés és Bőség tanfolyamnak köszönhetően ma egész nap éreztem magamban a teremtő erőmet, fizikailag is és lelkileg is, hogy képes, erős és magabiztos vagyok. Le is adtam a rendelést, hogy ebből még kérek sokat. Sőt váljon állandóvá. Köszi Csilla a tegnapi napot! Tudom, hogy ez a változás az életemben is meg fog nyilvánulni.
Szűcs István

 

Kedves Csilla! Szeretném megosztani veled az örömömet, amit a tőled tanultaknak köszönhetek.
Ma kaptam meg a munkahelyemen a december havi borravalóm. 14 ezer forintra számítottam, mivel egy kollégám azt mondta, hogy ennyi lesz a részem. Mégsem ennyi lett… helyette 31 ezer forintot kaptam. A tanfolyam óta reggelente elengedem az elvárásaimat a nappal kapcsolatban, és ma is így indultam el reggel otthonról. Imádom a théta hatékonyságát.Köszönöm neked, Csilla!
Zoltán Kata

Köszönöm szépen Csilla, hálás vagyok Neked a sok tudásért amit théta tanfolyamon átadtál, és a pontos iránymutatásért amit használhatok az Életben! Köszönöm!!!
Kovács Krisztina

Szeretném Veletek megosztani, találtam egy módszert, ami igazán hozzám szól. Elvégeztem a tanfolyamot, tanulok és tapasztalok általa nap mint nap. Része lett az életemnek.
Hivatalosan is Thetahealing® konzulens lettem.
Hálás köszönet Csilla Balogh – nak, az oktatómnak, és a tanfolyami résztvevőknek. Csodálatos, hogy milyen gyorsan léptem át a határaimat és a komfortzónámat. Csillától minden segítséget megkaptam hozzá. Csodás volt a tanfolyam, minden perce mély felismeréseket adott. Nagyon köszönöm Neked.
Vörös Szilvia

 

2015.

 

Szia Csilla!
A Theta Healing pozitív hatása már másnap érezhető volt.
Valahogy mintha felszabadultam volna, könnyebb lettem. Olyan érzés, mintha egy csomó tehertől megszabadultam volna. Visszatért az életkedvem, mosolyogtam egész nap, barátságosabb, nyitottabb voltam másokkal szemben. Sosem gondoltam volna, hogy 2 nap alatt ennyit változhatok.
Köszönöm, hogy segítesz újra rátalálni önmagamra!
Kiss Judit

Drága Csilla!
Szeretném megköszönni neked azt a sok gyakorlati példát, amiket hallottam tőled a théta alaptanfolyamon. Ezeket nagy sikerrel alkalmazom a mindennapjaim során. A tanfolyamnak köszönhetően magabiztos vagyok. Köszi Csilla ezt a fantasztikus 3 napot.
Kővári Tamás

Nagyon szuper volt a Tedd Magad Sikeressé szeminárium, Csilla! Örülök, hogy ott voltam! Ismét sok hasznos dologgal gazdagodtam! Köszönöm ezt a napot!
Barnabás Attila

2014.

Voltam nálad a Nőiség workshopon. Ezúton szeretném jelezni, hogy a férjemmel való kapcsolatom szárnyra kelt. Egyszerűen imád engem, mint régen, amikor megismerkedtünk. Kedves, figyelmes és visszatért a vágy is a házasságunkba. A workshop visszaadta a nőiségemet! Ezt a férjem is észrevette, és azóta még boldogabb vagyok! Több gyermekes anyukaként csodálatos újra megélni a nőiességemet! Köszönöm.
Baross Ági

 

Szeretném megköszönni, hogy létrehoztad a Nőiség szemináriumot!  Amikor este kiléptem a kapun, különös érzés járt át:) Amíg az autóig sétáltam büszkén, öntudatosan csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jó érzés Nőnek lenni:) És átjárt az öröm érzése, olyan más volt minden, szebb lett a világ! És csak mosolyogtam:) Nagyon köszönök mindent, Csilla!
Kiss Bea

 

Csillától több kezelést is kaptam. Legutóbb az egyik ügyfelemmel volt problémám, már hónapok óta hol fizetett, hol nem. Egy nagyobb összegről volt szó. Csillával való konzultáció után másnap utalt az ügyfél. Pedig egy héttel előtte azt állította, hogy nem tud utalni.
Varga Emese

 

2013.

Nagyon szerencsés embernek érzem magam, hogy egy ilyen csoda embert ismerhetek, hisz megváltoztatta az életem.Tudása mérhetetlen Isten áldása. Köszönöm a sok csodaszép dolgot, ami azóta történt velem.
Botos Linda
A kezelés után mindig sok energiám van, sokkal jobban érzem magam, és több problémám is megoldódott, nőtt az önbecsülésem. Az egyik után megszűnt az a kényszerem, hogy csak akkor vagyok értékes nő, ha van párkapcsolatom. Mindenkinek ajánlom, mert nagyon hasznos és működik.
Kováts Éva
A nőiség workshop után hat nappal megtaláltam életem első olyan férfiját, akivel minden szempontból tökéletesen összeillünk. Hosszú éveken keresztül nem tudtam normális párkapcsolatot létesíteni. Annyira szerettem volna megélni azt az érzést, hogy tartozom valakihez, de egyszerűen nem jött az a férfi, aki komolyan akart engem. Nagyon sokat szenvedtem emiatt. Most viszont boldog vagyok! Olyan boldog, amit eddig el sem tudtam képzelni! Köszönöm szépen, Csilla.
Szép Kriszta

 

Először egy ismerősömtől hallottam a Theta Healingről. Elmesélte, hogy a férje ennek köszönhetően épült fel a rákból. Ez számomra nagyon meggyőző volt. Rá két napra kórházba kerültem vastagbélgyulladással. Nemsokára hívtam Csillát, már az időpont egyeztető telefonbeszélgetés után megszűnt a fájdalmam.
Barna Éva
Sziasztok!  Ma Nagyon szerencsés voltam. Csilla ásott nekem. Nagyszerű élmény volt, felszabadult sok minden bennem.  Csilla nagyszerű, Köszönet és hála érte.
Bíró Tünde

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/