Tanfolyamok

A ThetaHealing® technika egy olyan eszköztár, amely gyorsan és hatékonyan változtathatja meg az életedet és a szeretteid életét azáltal, hogy feltárod mindazt az ősi tudást, ami benned él.

A Theta Healing® arra is megtanít, hogy hogyan legyünk képesek függetleníteni magunkat másoktól. Megtanuljuk, hogy amit eddig saját magunkkal azonosítottunk – a szülői, a tanári, a társadalmi vagy a partnerünk, illetve főnökünk által támasztott elvárások – nem mi magunk vagyunk. Ráeszmélünk, hogy nem mások elvárásainak összessége vagyunk – ami nem is tudatosodik bennünk -, hanem felismerjük SAJÁT érzéseinket, vágyainkat, késztetéseinket, céljainkat és küldetésünket. Segítségével rájövünk, hogy nem kell feladni magunkat, valamint nem kell másoknak megfelelni, így lehetővé válik, hogy a saját életünket éljük. Felismerjük, hogy kik vagyunk valójában, illetve felismerjük és kioldjuk a minket akadályozó mentális blokkokat, melyek esetleg gátlásokként vagy betegségekként jelentkezhetnek hétköznapi szinten.

A Thetával a választás lehetőségét kapjuk, annak a lehetőségét, hogy a saját utunkat a magunk elképzelései szerint járjuk. Fontos azonban, hogy a „saját” itt nem egyenlő az „önössel”, nem mások kárára vagy hátrányára érjük el céljainkat, hanem a Teremtő legmagasabb szemszögéből nézve a lehető legjobb úton-módon, nyertes-nyertes felállásban, mindenki előnyét szem előtt tartva.

A Theta Healing® összefügg valamely vallással?

A Theta Healing® valamennyi vallással össze egyeztethető, azonban maga nem vallás, de működése igényli a valamely magasabb teremtő intelligencia, vagy az önmagad teremtő erejébe vetett hitet, mely a Theta munka során a változtatásokat magasabb szinten végrehajtja.

A Theta Healing® több tanfolyami szinten sajátítható el, melyeken keresztül konzulensé, később pedig akár tanárrá is válhatsz. A megalkotó Vianna Stibal által létrehozott, és az ő engedélyével megtartott Theta Healing tanfolyamokon sajátítottam el a módszert és lettem tanár.

A módszer alkalmazása kapcsán fontos, hogy megtanuljuk tiszteletben tartani a szabad akaratot, mások szabad akaratát, továbbá azt, hogy a saját gondolatainkért és döntéseinkért mi vagyunk a felelősek ahelyett, hogy másokat hibáztatnánk. Mint ahogy mi is a saját utunkat akarjuk járni, másoknak is megengedjük, hogy úgy éljék az életüket, ahogy szeretnék, anélkül, hogy megmondanánk nekik, hogy szerintünk mi a jó.

A théta állapotban kapcsolódunk a Mindenség Teremtőjéhez, s az agy homloklebenyének neuronpályái aktiválódnak.

A technika használata a tudatalattit új viselkedésre tanítja meg (pl: tudom milyen szeretve lenni, vagy a sikeres vagyok érzésére és tulajdonságára), és a változás azonnal megtörténik azáltal, hogy kicseréljük a korlátozó vagy visszatartó hiedelmeket, és új, támogató programokat töltünk le a hozzájuk kapcsolódó érzelmi mintákkal.

A ThetaHealing® egy olyan eszköztár amivel ezt gyorsan, hatékonyan megteheted anélkül, hogy újra kellene élned a traumákat!

Várlak szeretettel:

Balogh Csilla
ThetaHealing mester

» Jelentkezni itt lehet! «

 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/