Theta Healing® Szivárványgyermekek Tanfolyam Felnőtteknek

Egy különleges tanfolyamot ajánlok most neked, egy rendhagyó helyszínen.

“Örömmel hirdetem meg a “bentlakásos” ThetaHealing® Szivárványgyermekek tanfolyamomat, melynek helyszíne – immár hagyományosan – Szentbékkálla.

Szentbékkálla a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén helyezkedik el, a Balatontól 10 km-re, a vulkanikus hegyekkel övezett Káli-medencében. Az elhelyezés helyi vendégházakban történik két fős szobákban, illetve a tágas társalgókban és a még tágasabb, gyönyürű, füves udvarokon kerül sor az előadásokra és a gyakorlatokra. A kerthelyiségekben, fedett társalgókban alkalmunk nyílik az esti közös beszélgetésekre és közös thétázásokra, illetve lehetőség lesz bográcsozni és grillezni. A szobákhoz zuhanyzó és wc tartozik konyhahasználati lehetőséggel.”

Miért érdemes eljönnöd?
Mert egy ilyen elvonulás keretében lehetőséged van sokkal hatékonyabban fenntartani a megemelt rezgésedet, hiszen kiveszed magad a mindennapok taposómalmából. Így az intuícióddal kapcsolatban megtapasztalhatsz olyan csodákat, amikről eddig nem is tudtál. Emellett nem kell törődnöd az utazgatással, és a napi program hosszabb lesz, mint a megszokott tanfolyamokon, illetve esténként lehetőség lesz a közös megbeszélésekre. Ezzel is hozzásegítünk téged a hatékonyabb és gyorsabb fejlődéshez, a mélyebb megértéshez.

Korábbi elvonulásról való visszajelzések:
“Köszönöm/köszönjük Csilla! Ez a tábor csodálatos embereket hozott össze!” Viki.
“És megint csak köszönet Neked is és a thétának is! Ahogy megnéztem a hirdetéseket a neten, egyből behozta az univerzum a helyet, ami ár/érték arányban is megfelel, és pont az amit kerestem! De szuper dolog ez a théta! És te is szuper jó tanár vagy! ” István.
“Nagyon aranyos volt mindenki, és nyitott! Jó volt együtt dolgozni velük!” Andris
“Egyre többet tapasztalom a théta jótékony hatásait! A tábor óta pedig még intenzívebben!” Janka


Ennek a tanfolyamnak a célja az intuitív képességek fejlesztése. A tanfolyam során támogató, biztonságos környezetben izgalmas és hatékony gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el, hogyan kerülj mélyebb kapcsolatba a Teremtővel. Emellett fejlesztheted a gyógyító és intuíciós képességedet és aktiválhatod a tisztánlátásodat.

A szivárványgyermekek érzékenyebbek és intelligensebbek társaiknál, sokkal bölcsebbek és intuitívabbak társaiknál. A világ megváltoztatásának képességével vannak megáldva, azonban emiatt sokszor nehezebben kezelhetők.

A tanfolyamon sokat megtudhatsz:

 • az empatikus érzékelésről,
 • a csakrák szerepéről és működéséről,
 • a létezés síkjairól,
 • a test szkenneléséről, ami egy nagyon érdekes technika, melynek során különböző információkat „olvashatunk le” emberek, növények vagy állatok fizikai testéről,
 • gyógyítás és csoportos gyógyítás alapjairól,
 • vizualizáció és a „tanúsítás” működéséről.

Emellett:

 • elsajátítod a hitmunkát és az érzelmi munkát,
 • láthatod a Théta Healing és a kvantumfizika közötti összefüggést,
 • találkozhatsz az őrangyalaiddal,
 • és kipróbálhatsz még számos izgalmas és lebilincselő gyakorlatot, de ezekről további részleteket majd a tanfolyamon.

Egy teljes és átfogó képet kapsz a Theta Healingről, melynek köszönhetően a kezedbe veheted a gyeplőt, és irányíthatod az az Életedet.

 • több száz pozitív letöltés
 • kristálygyógyítás

Ezeknek a gyakorlatoknak a köszönhetően, azonnal megtapasztalhatod a Théta Healing hatékonyságát, erejét és gyorsaságát. A tanfolyam után az életed vidámabbá, energikusabbá válik, teret kap a spontaneitás és sokkal több örömben lesz részed.
Az eddig elsajátított gyógyító technikákat magabiztosabban használod majd a magad és a mások kezelésében is.
Spirituálisan nyitottabbá válsz.

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én összefogva, a boldogság és a sikeres élet eléréséért, a Théta Önfejlesztő Akadémián!

Gyere el, merülj el a Feltétel Nélküli Szeretetben, tapasztald meg Te is az élményekkel teli életet, és sajátítsd el a lelki fejlődés technikáit, és kapj meg mindent, amit a Teremtő tartogat Neked!

RÉSZLETEK:
A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincs.

6 napos esemény, az első napon 11:00-20:00-ig, a többi napon 09:00-20:00-ig, az utolsó napon 09:00-14:00-ig tart.

A következő tanfolyam időpontja: 2020. június 5 – 2020. június 10.

Jelentkezési határidő: 2020. május 25.”

Részvételi díj: 800 dollár
Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik.
A szállás díja: kb. 5000 Ft/fő/éj. Ehhez jön az étkezés, ami kb. 5-8.000 Ft/fő a három napra – abban az esetben, ha közösen vásárolunk és készítjük el az ételt. Ez az eddigi táborokban nagy sikert aratott.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

 

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/