Theta Healing® Alap tanfolyam

Köszöntelek a ThetaHealing® izgalmas világában, és üdvözöllek az oldalamon!

A Theta Healing mai korunk leghatékonyabb stresszoldó, önmegvalósító módszere Amerikából, melynek alkalmazása során éber állapotban tudatosan beszélgetünk a mindennapi célok elérése érdekében.

Exkluzív, kiscsoportos ThetaHealing® alap képzés indul Budapesten a Theta Önfejlesztő Akadémia szervezésében egymást követő 3 napon. A személyiségfejlesztő Théta alap képzés lehetővé teszi számodra azon képességek elsajátítását, amik a mindennapi problémák megoldására szolgálnak. Olyan módszertant ad át a résztvevőnek, amellyel a gyakorlatban is képesek lesznek ThetaHealerként dolgozni és segíteni akár a saját, akár a hozzájuk forduló emberek magán és szakmai életének kiteljesedésében.

A tanfolyam célja professzionális ThetaHealerek képzése, akik nyitottak, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy önmagukat vagy akár a hozzájuk fordulókat segítsék a harmonikus és boldog élet elérésében.

Te is ilyen munkára vágysz? Akkor várlak leendő résztvevőim között!

Legyél sikeres! Nő vagy férfi, fiatal vagy szép korú. Egy dolog összeköt téged és engem: hogy vannak céljaid, és kézzelfogható eredményeket akarsz azokból kovácsolni. Pontosan ezért fog működni Neked az, ami nekem is működött. Sikeressé tehet, ha ugyanúgy csinálod. Az első lépéseket együtt tesszük meg, és tudni fogod, hogy mit is kell tenned pontosan, hogy sikerüljön.

Miért nálam végezd el a képzést?

 • mert kis létszámú csoportban tanulhatsz, ahol Rád is jut figyelem és támogatás
 • az elméleti alapok elsajátítása mellett különös hangsúlyt helyezek a gyakorlatra
 • sokféle és változatos gyakorlati theta eszközöket mutatok be és adok át neked
 • nem csak Magyarországon, hanem Dubaiban és Svájcban is tanultam a Theta Healinget
 • a tanfolyamon elhangzottakhoz kapsz egy munkafüzetet és egy, a világon egyre népszerűbb Theta Healing könyvet, ami mindig segítségedre lesz munkád során
 • mert a tanfolyamomon szeretetteljes, inspiráló légkör vár rád.

 Ráadásként:

 • a tanfolyam befejezése után sem hagylak magadra
 • elköteleződésedet meghálálva örökös 10% kedvezményt kapsz minden tanfolyamból, mert a közös fejlődésünk hozzájárulás a világ fejlődéséhez is.

Csatlakozz hozzám, ha:

 • nyitott vagy és szeretnél valami újat, izgalmasat tanulni
 • ha Neked is fontos, hogy segítsd a hozzád forduló embereket, hogy jobban érezzék magukat az életükben
 • ha szeretnéd megtanulni azt a módszert és eszköztárat, amivel PROFI Thétás lehetsz.

Milyen témákat érintünk a Theta Healing Alaptanfolyam során?

 • a théta alapjai,
 • a tanfolyam szintjei,
 • az ásás folyamat típusai,
 • önismeret szerepe a thétában,
 • önismereti módszereket,
 • az egyes théta ásás típusok bemutatása és gyakorlása.

Szeretettel várlak az alaptanfolyamon, melynek előfeltétele nincs.

1./ Mi a ThetaHealing®?

Azonnali pozitív változás megteremtése az életedben! Egy meditációs folyamat, ami fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre. A theta tudatállapotban meg tudsz teremteni bármit, és meg tudod változtatni a valóságot, akár azonnal is.

2./ Hogyan működik?

A tanfolyamon megtanulod akaratodnak megfelelően előidézni a théta agyhullámot, ami azért lényeges, mert a mindennapi viselkedésedet, egészségedet befolyásoló szokásokat tudod megváltoztatni vele pozitív irányba. A théta agyhullámok kreatívak és ösztönzőek!

A tanfolyamon megtanulsz egy módszert, amivel saját magadon és másokon is tudsz dolgozni, mégpedig úgy, hogy megvizsgálod a gondolataidat és érzéseidet egy adott témával vagy helyzettel kapcsolatban. Ez úgy történik, hogy folyamatosan kérdéseket teszel fel magadnak vagy a kliensednek, és ezzel eljutsz egy – legtöbbször – gyermekkorban megélt eseményhez, majd fel tudjuk szabadítani az abban található régi sérelmeket. Ezáltal az a helyzet többet már nem lesz rád vagy a kliensre hatással.

Mindezt a lenyűgöző tudást hamarosan megosztom veled a tanfolyamon. Ez pozitívan változtatta meg az életemet, csakúgy, mint több ezer más emberét is.

3./ A szavak és a gondolatok “valósággá” válnak.

Az elménk úgy működik, hogy azt teremti meg az életünkben és a környezetünkben, amire folyamatosan gondolunk és amit igaznak hiszünk el. Ha folyamatosan negatív gondolataid vannak magaddal, az egészségeddel vagy a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban, akkor azoknak megfelelő eredményeket kapsz.

Íme egy példa arra, hogy milyen tudatalatti programokkal teremtheted a pénztelenséget: “A pénz minden rossz gyökere.” Ha a pénz rossz dolog, mindig kitérsz majd előle, és azok elől a lehetőségek elől is, amelyekkel hozzájuthatnál.

4./ Bárki meg tudja ezt tanulni?
Természetesen igen!

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért, a Théta Önfejlesztő Akadémián!

A tanfolyam részvételi díja 111.000 Ft.

Az ár a részvételi díjon kívül tartalmazza az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ThetaHealing® könyvet, a hivatalos ThetaHealing® munkafüzetet, valamint a nemzetközileg elismert oklevelet. Az oklevél lehetővé teszi számodra a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyének használatát, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

Ha bármi további kérdésed van, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeimen.

Részletek:

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincs.
3 napos esemény, mind a három nap 9:00-17:00 óráig tart.
A következő tanfolyam időpontját a »Program naptárban« találod.
Részvételi díj: 111.000 Ft. Ösztöndíjjal korlátozott ideig 69.000 Ft
Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

       

Balogh Csilla
csilla@ateutad.hu
www.ateutad.hu
06-30/694-79-41

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/