ThetaHealing® Intuitív Anatómia Tanfolyam

Ez a tanfolyam intuitív módon vezeti keresztül a résztvevőket a testen, hogy minél részletesebben megismerkedhessenek a szervekkel és a szervrendszerekkel. Emellett a tanulók tapasztalatokat szereznek arról, hogy az egyes szervekhez és szervrendszerekhez milyen hiedelmek és hiedelemrendszerek tapadhatnak, illetve arról, hogy ezek milyen jellemző fizikai tüneteket hozhatnak létre a szervezetben. A szemináriumon lehetőségünk van megszabadulni a felgyülemlett feszültségektől, melynek következtében jelentős javulás mehet végbe a testünkben.

Az Intuitív Anatómia tanfolyam minden olyan ThetaHealing gyakorlónak ajánlott, aki magas szinten szeretné elsajátítani a Theta technikáját, és azoknak is, akik azt tervezik, hogy saját konzulensi tevékenységbe kezdenek. Mindenképpen érdemes elvégezni a tanfolyamot, ha meg akarjuk érteni, hogy a ThetaHealing szemszögéből nézve milyen okai lehetnek az emberi testben előforduló nem kívánt tüneteknek, illetve ha szeretnénk képessé válni arra, hogy felismerjük a test kiegyensúlyozatlan működésének jeleit. Az eddigi tapasztalatok szerint ennek a képzésnek az elvégzése után sokkal sikeresebben leszünk képesek dolgozni magunkon és a klienseinken.

A szemináriumon a résztvevők megkapják az Intuitív Anatómia munkafüzetet, illetve kapnak egy anatómiai atlaszt a hallottak szemléltetése és jobb megértése érdekében. Időtartama 3 hét, mely általában háromszor öt napos blokkokban kerül megtartásra két napos pihenőkkel.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/