ThetaHealing® Te és a belső köröd tanfolyam

Fejleszd a kapcsolataidat 3. Meg kell tanulnunk valóban szeretni. Szeretni magunkat, szeretni a barátainkat, szeretni a családunkat, szeretni a közösségünket.

Időtartam: 2 nap.

Ez a tanfolyam eredetileg kétnapos, de annak érdekében, hogy több gyakorlásra legyen lehetőségünk, én most három napot szánok erre a ti érdeketekben.

 

A Te és a belső köröd tanfolyam úgy lett megtervezve, hogy segítsen neked sikeresen előre lépni az életed minden területén azáltal, hogy a megfelelő emberekkel veszed magad körül, tudva, hogy kinek kellene a legjobb barátodnak lennie.

Ezen a tanfolyamon megtanítjuk neked, hogy hogyan értékeld a közvetlen környezetedet, valamint azt, hogy hogyan ismerd fel, hogy a fejlődés mely szintjén állnak a körülötted lévő emberek. Megmutatjuk neked az elme különböző szakaszait: a gyermeki szakaszt, a szülői szakaszt és a nagyszülői szakaszt.

Gyógyítóként, ha állandóan bátorítást igénylő emberek vesznek körül, hamarosan ki fogsz merülni. Emiatt némely embernek a közvetlen környezetedben olyan embernek kell lennie, aki képes vissza is adni neked.

El fogsz végezni egy tesztet, hogy lásd, milyen mentális fejlettségi szinten állsz. Aztán meg fogod tanulni, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy eljuss oda, ahova szeretnél.

Megtanítjuk neked, hogy miért változik olyan sokszor a közvetlen környezeted, miért váltogatod a barátaidat magad körül, és milyen barátokkal kell magadat körülvenned ahhoz, hogy feltöltődj, és, hogy annyira jól érezd magad, hogy még mindig képes legyél vissza adni a világnak.

Megtanítunk téged arra, hogy hogyan dolgozz valamennyi lelkiállapottal. Ily módon meg fogod érteni a klienseidet és a tanulóidat, azt, hogy éppen hol tartanak, és képes leszel segíteni nekik abban, hogy előre lépjenek.

Ez a szeminárium előfeltétele lesz a DNS 4 tanfolyamnak.

Előfeltételek: Alap, Haladó és Áss mélyebbre tanfolyam.”

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért, a Théta Önfejlesztő Akadémián!

Az ár a részvételi díjon kívül tartalmazza a hivatalos ThetaHealing® munkafüzetet, valamint a nemzetközileg elismert oklevelet. Az oklevél lehetővé teszi számodra a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyének használatát, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

Ha bármi további kérdésed van, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeimen.

Részletek:

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele az Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyam.
2 napos esemény, mind a két nap 9:00-17:00 óráig tart.
A következő tanfolyam időpontját a »Program naptárban« találod.
Részvételi díj: 400 dollár
Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

        

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/