ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam

Fejleszd a kapcsolataidat 4, szeretni a Földet.

Időtartam: 2 nap.

Ez a tanfolyam eredetileg kétnapos, de annak érdekében, hogy több gyakorlásra legyen lehetőségünk, én most három napot szánok erre a ti érdeketekben.

A Te és a Föld tanfolyam megtanít arra, hogy hogyan kommunikálj a Földdel, és, hogy a Föld mindig kommunikál veled. Ez magával hozza számodra azt a felismerést, hogy ez egy energia, ami oda-vissza áramlik közöttünk. Segíteni fog téged abban, hogy dolgozz a Földdel annak érdekében, hogy azok a változások, amelyekre most ténylegesen szükség van, megtörténjenek.

Ez a szeminárium előfeltétele lesz a DNS 4 tanfolyamnak.

Előfeltételek: Alap, Haladó és Áss mélyebbre tanfolyam.

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért, a Théta Önfejlesztő Akadémián!

Az ár a részvételi díjon kívül tartalmazza a hivatalos ThetaHealing® munkafüzetet, valamint a nemzetközileg elismert oklevelet. Az oklevél lehetővé teszi számodra a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyének használatát, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

Ha bármi további kérdésed van, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeimen.

Részletek:

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele az Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyam.
2 napos esemény, mind a két nap 9:00-17:00 óráig tart.
A következő tanfolyam időpontját a »Program naptárban« találod.
Részvételi díj: 400 dollár
Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

    

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Szabadon Teremtők zárt facebook csoportba az alábbi címen:

https://www.facebook.com/groups/357828724769868/