Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Szivárványgyermekek Tanfolyam Felnőtteknek

Tanfolyam időpont

2022. június 28 –

július 02.

Részvételi díj

170 000 Ft

Helyszín

Nagykanizsa

Egy különleges tanfolyamot ajánlok most neked, a felnőtteknek szóló Szivárványgyermekek tanfolyamot.

Ennek a tanfolyamnak a célja az intuitív képességek fejlesztése

A tanfolyam során támogató, biztonságos környezetben izgalmas és hatékony gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el, hogyan kerülj mélyebb kapcsolatba a Teremtővel. Emellett fejlesztheted a teremtő erődet és aktiválhatod a tisztánlátásodat.

A szivárványgyermekek érzékenyebbek és intelligensebbek, illetve sokkal bölcsebbek és intuitívabbak társaiknál. A világ megváltoztatásának képességével vannak megáldva, azonban emiatt sokszor nehezebben kezelhetők.

A tanfolyamon sokat megtudhatsz:

 • Az empatikus érzékelésről,
 • A csakrák szerepéről és működéséről,
 • A létezés síkjairól,
 • A test szkenneléséről – ami egy nagyon érdekes technika, és amelynek segítségével különböző információkat „olvashatunk le” emberek, növények vagy állatok fizikai testéről,
 • Az emberi közérzet théta eszközökkel történő javításáról és ennek csoportos változatáról,
 • A vizualizáció és a „tanúsítás” működéséről.

Emellett:

 • Elsajátítod a hitmunkát és az érzelmi munkát,
 • Láthatod a Théta Healing és a kvantumfizika közötti összefüggéseket,
 • Találkozhatsz az őrangyalaiddal,
 • És kipróbálhatsz még számos izgalmas és lebilincselő gyakorlatot, de ezekről további részleteket majd a tanfolyamon.

Amit kapsz:

Egy teljes és átfogó képet kapsz a Theta Healingről, melynek köszönhetően a kezedbe veheted a gyeplőt, és irányíthatod az Életedet.

Amit még kapsz:

 • Több száz pozitív letöltés,
 • Kristálygyógyítás.

Ezeknek a gyakorlatoknak köszönhetően azonnal megtapasztalhatod a ThétaHealing hatékonyságát, erejét és gyorsaságát. A tanfolyam után az életed vidámabbá, energikusabbá válik, teret kap a spontaneitás, és sokkal több örömben lesz részed.

Az eddig elsajátított más önfejlesztő és közérzetjavító technikákat magabiztosabban használod majd a magad és mások hasznára is, illetve spirituálisan nyitottabbá válsz.

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én összefogva, a boldogság és a sikeres élet eléréséért.

Gyere el, merülj el a Feltétel Nélküli Szeretetben, tapasztald meg Te is az élményekkel teli életet, és sajátítsd el a lelki fejlődés technikáit, és kapj meg mindent, amit a Teremtő tartogat Neked!

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincs. Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Időtartama: 4-5 nap, minden nap 09:00-17:00-ig tart a program.

Ösztöndíj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot. Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csill

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország