Tisztító erők

A tavaszi energiát nem csak a lelkünk, de a testünk is érzi. Minden porcikánk kívánja az újraéledést, a kivirágzást, a felfrissülést. A testi-lelki folyamatok hatnak egymásra, szorosan összefüggnek. Ha a testünket aktivizáljuk, a lelkünk is erőre kap. Én idén megfordítottam a sorrendet. Előbb a lelkemet kezdtem frissíteni. A tanári tanfolyamon egyre mélyebbre ástam, sok gondommal szembenéztem, nem mindegyikkel boldogultam úgy, ahogy szerettem volna, de sokszor az út, amit a feloldásig bejárunk, szinte a megoldást jelenti. Nem sietettem, hagytam időt, hogy kiteljesedjenek az oldások, hogy megtapasztaljak új minőségeket. Főként onnan tudtam, hogy elég időt hagytam már és lezajlottak a folyamatok, hogy érezni kezdtem a testemen is a vágyat a tisztulásra. Érzékelni véltem súlyfelesleget, ami megérett egy kis átalakításra. Ennek kapcsán kezdtem el a léböjt kúrát, amiről az oldalamon is olvashattál.

A fogyókúra, méregtelenítés, böjt, tisztítókúra sokaknál nagy feladat elé állítja a testet. A megvonás testi tünetek formájában vetül ki, éhezünk, néha szomjazunk, fáradtnak és gyengének érezzük magunkat. A gyakorlattal ellentétben, szerencsés a lelki tisztulás után kezdeni a testi méregtelenítést, mert az erős megvonások közben mindenképpen szükségünk van egy lelki támaszra, a tudatos énünkre, akihez fordulhatunk válaszokért, aki a kitartásunkat támogatja. A hiányérzet pótlására sokféleképpen reagálhatunk. A Théta segít másképp tekinteni a testi és lelki érzéseinkre. Mi pedig segíthetünk magunknak, és kihasználhatjuk ezt az állapotot a lelki mélységek elérésére, illetve, hogy a tisztulási folyamatok kevésbé vegyék igénybe a testet. Ez nálam is így történt, engem a kúra energiával töltött fel. Saját gyengeségeink megélésével közelebb kerülhetünk a spirituális világhoz, kapcsolódást érhetünk el a Teremtő erőhöz és energiákhoz. A szükségleteink megvonásával lehetőségünk nyílik rálátni alapvető ösztönökre vagy programokra, amik irányítanak bennünket, és amiket egy ilyen kúra alkalmával meg is változtathatunk, miután felismertük őket, hiszen sok esetben csak az elménk igényli a túlzott táplálékbevitelt, nem a test. A tartós tisztulási kísérletek, mint a dohányzás vagy az alkohol elhagyására tett kísérletek ezen a ponton dőlnek el. Szükséges elérni egy olyan mélységet, ahol nem az ösztönök, a programok, a szükségletek döntenek.

Ha eddig nem voltál képes átírni a benned megbújó gyengeségeket, ha érzed a vágyat akár testi, akár lelki tisztulásra, megkönnyebbülésre, itt az ideje, hogy belevágj másképp. Konzultáción, szemináriumokon, tanfolyamokon segítek Neked a
ThétaHealig technikával, keress bizalommal, próbálj ki egy új minőséget!