Virágzó jövő online 21 napos ingyenes webinárium

Kétségek!

Amikor az egzisztencia alapjai megrendülnek…

Amikor azt érezzük, hogy magunktól nem tudjuk kitalálni, hogy merre induljunk, hogy mit tegyünk ahhoz, hogy a helyzetünkből kilábaljunk, akkor valószínűleg arra várunk, hogy valaki kívülről mondja meg nekünk, konkrétan mi a következő lépés. Amikor azt látjuk magunk körül, hogy súlyos helyzetekben az emberek rosszabbik énje mutatkozik meg, és egymás kárára igyekeznek túlélni a nehézségeket, akkor komoly elkeseredés vehet rajtunk erőt. Ez lényegében annak a következménye, hogy még nem rendelkezünk egy mélyebb, belső bizalommal, a bizalommal abban, hogy ebben a világban mindenki számára adott minden feltétel az anyagi és szellemi kiteljesedéshez.

Elvezethetnek ehhez például a megfelelő kérdések, amik megnyitják az utat ahhoz, hogy minden beáramoljon az életünkbe. Olyan kérdésekre gondolok például, hogy „Hogyan tehetném meg ezt?”, vagy „Hogyan engedhetném ezt meg magamnak?”.

Pl.: Elmész a henteshez, és azt látod, hogy a hús 1.500 Ft helyett 3.000 Ft. Elborít a harag vagy a kétségbeesés. Ilyenkor vehetünk egy mély lélegzetet, és feltehetjük a következő kérdést: „Hogyan engedhetem meg magamnak azt, hogy gond nélkül megvegyem magamnak 3.000 Ft-ért a húst, amit eredetileg szerettem volna?”. Ebből származik az a felismerés, hogy minden helyzetben tehetek magamért, és megakadályozhatom, hogy a helyzet befolyásolja a hangulatomat.

Hasonló felismeréseket fogsz kapni az előttünk álló 21 napos webinárium sorozaton, ahol azon leszek, hogy minden nap fejlesszünk azon a meggyőződésünkön, hogy rendelkezünk a megfelelő képességekkel az élethez. Jusson eszünkbe, a probléma a megoldással együtt létezik. 🙂

Az a célunk, hogy ne tárgyiasult formában kapj erről valamilyen emléket, amit aztán félre dobsz és elfelejtesz, hanem hogy beléd épüljenek olyan élmények, amik a hétköznapokban is eszedbe jutnak, amikre támaszkodhatsz, és amikből erőt meríthetsz.
Olyan belső fejlődésre és szintlépésre hívlak, ami már régóta ott él benned, de nem tudod, hogyan és mikor bontakoztathatod ki azt. A jelenlegi helyzetben talán teljesen lehetetlennek tűnik sokunk számára az előrelépést, a fejlődést. Együtt gondolkodásra hívlak, hogy ránézzünk, vajon miért van az, hogy amikor virágzásnak indul az életed, az országunk és a népünk élete, akkor jön egy ilyen sorscsapás, ami újra belevisz a reménytelenségbe és a kétségbeesésbe? Vajon van-e még elég erőnk ehhez? Vajon tudunk-e vagy akarunk-e kilábalni ebből? Vagy ez térít igazán észhez? Ez ad erőt ahhoz, hogy újra higgy és bízz magadban és az összefogásban. Hogy megláthasd, hogy vannak még jó és segítőkész emberek?

Ha velünk együtt te is arra törekszel, hogy mihamarabb kijussunk ebből az állapotból, tarts velünk ezen az ingyenes, 21 napos tréningen, hogy kivirágozzon a jövőd!

A részvétel ingyenes.
A tréning facebook zárt csoporton keresztül kerül megtartásra.

Április 4-én indulunk, minden nap 19-20 óráig leszünk együtt.

Az alábbi linken éred el a csoportot:

https://www.facebook.com/groups/525812658350650/

Várlak szeretettel:

Csilla