Vizsgadrukk: van megoldás?

A vizsgadrukk egy olyan érzés, amelyet az életünk során kikerülhetetlenül megtapasztalunk előbb vagy utóbb. Vizsgahelyzet sokféle lehetséges érettségi vizsga, KRESZ vizsga vagy ZH az egyetemen vagy a félelmetes Államvizsga.
Nagy különbségek vannak, abban hogyan éljük meg a vizsgadrukkot.
Vannak, akik a nem túl sok tudásukat is magabiztosan, könnyedén megmutatják és vannak, akik a sok tanulás ellenére sem tudják megmutatni a tudásukat a vizsgáztató tanároknak. A jó hír az, hogy számos módszer létezik a vizsgadrukk leküzdésére.
Az egyik igen kedvelt technika a Theta Healing amelynek segítségével törölhető az összes olyan hitrendszer amely megakadályozza a könnyed vizsgát származzon az bármely térből és időből.
A vizsgadrukk mértéke jelentős hatással van a teljesítményre és egy bizonyos pontig motiváló, mozgósítja tartalékokat és segít a koncentrálásban, egy bizonyos ponton túl pedig akár teljesen le is blokkolhatja a vizsgázót.
A teljesítményszorongás számos tünettel jár: piros orcák, izzadó tenyér, hasfájás, esetenként hasmenés, körömrágás, kéztördelés.
A szóbeli vizsgák még inkább próbára teszik a szorongókat, akik nem szeretnek szerepelni, ellenben akik akár veleszületett retorikai képességekkel rendelkeznek a kevés tudásukat is kellő magabiztossággal adják elő így kevés tanulással is jó vizsgaeredményt érhetnek el. Szegény szorongók pedig hiába tanulnak végtelenül sokat sajnos arra is van esély, hogy egyetlen hangot sem képesek kipréselni magukból a vizsgabiztosok pillantásainak kereszttüzében. A helyzeten sokat ront a vizsgázó negatív gondolat áradata: „úgyis elrontom”, „nem fog sikerülni”, vesztesnek születtem”, „le fogok égni”. Csupa olyan hitrendszer, amely biztos út az utóvizsgához.
Ha számodra is rémisztő érzés bármely vizsgahelyzet érdemes kipróbálnod a Théta Healing módszerét. A Théta kezelés során a konzulens meditációs állapotban a feltétel nélküli szeretet terében együttműködve veled megkeresi a gyökérproblémát, amely származhat ebből az éltedből, de akár bármely előző életedből is és azt eltávolítva pozitív megerősítéseket táplál be a tudatalattidba.
A Théta térben mindez könnyen lehetséges, az agyunk befogadó a változásokra és képes felülírni a tudatalattinkban rejtőzködő mintákat. Akár egyetlen kezeléssel megváltoztatható, jelentősen csökkenthető a vizsgadrukkal járó szorongás, biztosítva ezzel a sikeres vizsgát.
Ha te is ezzel küzdesz, kérj időpontot konzultációra, és ha a tanfolyamot is választanád az életed több területén is változásokat generálhatsz, sőt másoknak is segíthetsz ebben.