Skip to content

Idén merj kikapcsolódni! Állj ki a sorból!

Aktív pihenés vagy láblógatás? Bármit is válassz, fontos, hogy megtaláld benne a magad örömét, a nyaralásban pedig a saját kikapcsolódásod.
Ha észrevetted, hogy szabadidődben is programot programra halmozol, ideje elgondolkodnod, hogy miért is olyan nehéz egyedül lenned. Azt gondolod, mások megvetendőnek tartják? Manapság mindenki rohan és elfoglalt, de ez az ő bajuk. Állj ki néha a sorból, a nyaralás jó alkalom erre, legyél egyedül és unatkozz.
Mi történik velünk, amikor éppen nem történik semmi? Ha ritkán vonulunk el a nyüzsgéstől, kellemetlenül érezhetjük magunkat, szorongással tölthet el ez a ma már nem divatos semmittevés. Pedig ilyenkor van alkalmunk újra közelebb kerülni, jóban lenni vagy kibékülni, azaz kapcsolatot keresni a saját valónkhoz. Ha kellemetlen a magunkba tekintés, bizony van min gondolkozni.
A belső hang, a megérzések szerepe az életünkben kiemelkedően nagy szereppel bír, fontos, hogy ne nyomják el a külső zajok, merjünk néha elcsendesedni és belülre hallgatni. Legalább este, ha már csend van, nem kell se tv, se rádió vagy számítógép, lehetünk csak mi és a gondolataink. Megfigyelhető a minőségi javulás is az alvásunkban, mert zaj helyett a csendet, hangos helyett a halkat, a külső helyett a belsőt választottuk. Harmónia, megnyugvás, kiegyensúlyozottság vár, ha ápoljuk kapcsolatunkat a belső énnel. Nincs pótcselekvés, programszervezés, függőség, ami kettőnk közé állna, ha jóban vagyunk egymással.
Ha sikerül néha időt szakítanod az egyedüllétre, megtapasztalhatod, hogy képes leszel az érzéseidet is mélyebben és erősebben megtapasztalni. Elkezdheted a mélyebb érzések és értékek felfedezését magadban és másokban is, már nem kell tőle félned. Ha jó a kapcsolatod magaddal és egyensúlyban vagy, akkor nem kell a nagyobb csalódásoktól félned, és a problémákkal is könnyebben tudsz megbirkózni, mert megtanulod segíteni magadat. A jó lélek-kapcsolat velejárója a jobb társas és párkapcsolat. Ebben segít a Theta.
Még egy kapcsolatban vagy családban is el kell tudni fogadni a béke és az egyének szabadságának érdekében, hogy mindenkinek jár az egyedüllét és a csend. Ha a férj horgászni jár, a feleség futni, támogassuk ebben, mert ha az egyikük feltöltődve jön haza, sokkal többet tesz a kapcsolatnak, mintha együtt ültek volna csendben a tv előtt. Mindenkinek jár a lelki béke, ami nem a magányt, hanem az egyedüllétet, az egyedül töltött időt jelenti.
Ha már annyira eltávolodtál magadtól, hogy úgy érzed, egyedül nem találod az utat, gyere el a következő ThetaHealing szemináriumra és kapcsolódj ki teljesen! Várlak!
Csilla