Skip to content

Nőiség Szeminárium

Nőiség Szeminárium

Az eseményről

Szia!

Balogh Csilla vagyok, és már alig várom, hogy ezen az egész napos Nőiség Szemináriumon találkozhassunk.

Beszélni fogok többek között a

– hátteréről annak, hogy miért érzed azt, hogy szerencsétlenül viselkedsz olyan férfiak mellett, akik tetszenek neked,
– hogyan kommunikálj jól egy férfival, hogy elutasítás helyett, megértést kapj,
– rálátást kapsz arra, hogy a párkapcsolatodban miért nem kapod meg a megfelelő szeretetet a társadtól, amire annyira vágysz, és miért nem elég jó az a szeretet, amit te adsz a kedvesednek. Izgalmas témakör.

Minden embernek van egy kialakult, átvett szeretetnyelve, amit nagyban befolyásol, hogy milyen környezetben nőtt föl. A szeretetnyelv felismerésének fontosságáról is szót ejtünk.

Emellett szó lesz

– a férfi és női egyensúlyról,
– azokról a nőkről, akiket fiúnak vártak, és hogy milyen problémákat okoz ez a párkapcsolatban,
– az anya – lánya kapcsolat fontosságáról, illetve hogy az hogyan befolyásolja a világgal, a nőiességeddel, és a férfiakkal való kapcsolatodat,
– károkról, melyeket egy gyermekben az anyai szeretet hiánya, a szeretet megvonása okoz,
– gyermekkori molesztálások által okozott lelki sérülésekről, így például a nőiségeddel és a testeddel kapcsolatos bűnösség érzéséről, valamint arról, hogy hogyan befolyásolja az azt megélő nők emberekbe és férfiakba vetett bizalmát.

Sajnos sokakat érintő kérdéskör ez, ami jobban befolyásolja a szexuális fejlődést, mint azt gondolnánk. Igyekszem majd rávilágítani arra, hogy mindennek mi köze van a szexuális beállítódás kialakulásához, legyen az akár heteroszexualitás, homoszexualitás, leszbikusság vagy biszexualitás.

Amikor szereted és ismered önmagad, akkor vagy készen arra, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő társat.

A végére meglepetéssel készülök Nektek!

Mindez mit ad a résztvevőknek?

Egy rálátást az összefüggésekre, arra, hogy miért is éled meg újra és újra ugyanazokat a megalázó szituációkat. Tehát rálátást kapsz a mindennapi problémáidra és azok kiindulópontjaira, valamint módszereket fogok mutatni arra, hogy mit tehetsz ezeknek a helyzeteknek a kiküszöbölésére.
Ennek köszönhetően javulni fognak az emberi kapcsolataid, valamint az önmagaddal, a pároddal, a gyermekeddel – és ami talán a legfontosabb – az édesanyáddal való kapcsolatod. Ez azért ennyire fontos, mert ha helyreáll a kapcsolatod az édesanyáddal, akkor megszűnik a rivalizálásod más nőkkel, helyére kerül benned az anyaság szerepe, és az egész világ szerethetővé és támogatóvá válik számodra. Összességében minden emberi kapcsolatod pozitív irányba fog változni.

Mindenekelőtt megtámogatjuk az önmagunkba vetett hitet és a belső szépséget théta letöltésekkel és elengedésekkel, illetve dolgozni fogunk a női hormonokkal, majd a fiatalság és az életerő kromoszómáit fogjuk aktiválni. Mindezek után a gyakorlatban is bemutatom a ThetaHealing® erejét, és dolgozni fogok Veletek azon témák valamelyikén, amiket az előadásokban is érintek.

Hiszem, hogy van lehetőség az átalakulásra.

Mikor megismered ezt a módszert, teljesen le fog nyűgözni, amikor pedig elkezded használni, meg fogsz döbbenni azokon a hihetetlen eredményeken, amiket tapasztalni fogsz!

Nagyon várom már, hogy együtt lehessek Veled, és megoszthassam ezeket a gondolatokat a Theta Önfejlesztő Akadémián.

Részletek

A szemináriumon való részvételnek előfeltétele nincs.
Részvételi díj: 25.000 Ft.
Részvételi szándékod kérlek, jelezd e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
e-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Nézd meg képeinket

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027