Skip to content

Küldetésünk

Bemutatkozás

Balogh Csilla vagyok, ThetaHealing® Mester. Tíz évvel ezelőtt jutottam el arra az elhatározásra, hogy változtatni kell az életemen, és szeretnék egy sikeres, magabiztos és boldog ember lenni.

2011.11.11-én részt vettem egy speciális meditáción. A meditáció után rádöbbentem, hogy igenis képes vagyok változtatni, hatással tudok lenni a saját életemre, és hogy a boldogságom kulcsa már rég a kezemben volt, csak nem tudtam, hogyan használjam. Ekkor tapasztaltam meg először az önmagammal való egységet egy speciális meditáció során, ami ráébresztett arra, hogy képes vagyok félelmek és szenvedés nélkül élni. Tovább haladva az utamon megismertem a HolisticPulsing technikát. Ezt a módszert Lélekringatásnak is nevezzük, ami a kezelés alkalmával a magzati kor biztonságába vezet vissza téged.

2013 tavaszán hallottam először a ThetaHealingről. Akkor még fogalmam sem volt, hogy miről is szól ez a módszer, és hogy mennyi mindenben fog támogatni az életem során a későbbiekben. Éreztem, hogy ez az én utam, melyre lépnem kell és amit mindenképpen ki kell próbálnom. Ez a gondolat nem hagyott nyugodni, ezért el is mentem egy Theta konzultációra. A megtapasztalt pozitív változások az életemben lendületet, sikerélményt és elismerést adnak azóta is. Több ezer ember tapasztalhatta meg velem együtt ezeket az élményeket a konzultációim és a tanfolyamaim alatt. Az egyik szívhez szóló történetem egy hét éves epilepsziás kisfiúról szól, aki évek óta újabb és újabb vizsgálatokon esett át mindhiába. Az anyukája kapcsolatba került velem, és együtt eljöttek hozzám, ennek köszönhetően a kisfiú több éve teljesen tünetmentes.

Mivel ennyire fontos számomra, hogy valódi segítséget tudjak nyújtani az embereknek, ezért számos tanfolyamot végeztem el Magyarországon és külföldön egyaránt. Jelenleg is folyamatosan képzem magam. A technika megértéséhez és elmélyítéséhez hozzájárult, hogy az összes konzulensi tanfolyamot többször is elvégeztem, annak érdekében, hogy még hatékonyabban tudjam átadni a hozzám érkezők számára.

A Theta által nagyon sok megoldhatatlannak tűnő problémára kaptam tényleges, kézzelfogható megoldást! Ehhez szeretnélek hozzásegíteni Téged is, mert igenis elérhető a boldog, kiegyensúlyozott élet mind a magánéletedben – legyen az párkapcsolat, család, egészség, hobbi -, mind pedig a munkahelyeden. A ThetaHealing® segítségével könnyedén teheted le régóta cipelt nagyon súlyos terheidet, melyeket egy ólommal tömött hátizsákként viselsz egész életeden át. Abban szeretnék segíteni, hogy közösen megtanuljunk túlzott félelem, a modern korunk népbetegsége a stressz, a szomorúság, vagy harag nélkül élni, és hogy a jövőbeli klienseim visszataláljanak legbelül hőn áhított önmagukhoz, ahol szeretettel és lelki békével tudnak gondolni önmagukra és az egész világra.

Hiszem és tudom, hogy a TE számodra is létezik egy út, ami boldogsággal és kiegyensúlyozottsággal, harmóniával és egyensúllyal van kikövezve. Ahol az elégedettség és a szeretet a főszereplő. Ezen az úton lenni egyáltalán nem azt jelenti, hogy kihívások, küzdelmek és nehézségek nélkül élünk, hanem azt, hogy tudjuk kik vagyunk, mi az életfeladatunk és ebben is tevékenykedünk.

Esetleg TE is olyan munkát végzel, amit nem szeretsz, vagy a munkanélküliség problémájával küzdesz? Párkapcsolati nehézségeid vannak, vagy esetleg önmagaddal állsz harcban? Szeretnék a változás része lenni, és segíteni neked ebben egy csodálatos technikával. TE is keresed a kiutat bizonyos élethelyzetekből? Ha TE is épp keresed, megtaláltad. Viszont szükség van a TE elhatározásodra, hogy szembenézz önmagaddal, a múltaddal, amit magad mögött hagytál, hogy ne ringasd magad illúziókba, ne folytass struccpolitikát. Minél előbb szembenézel magaddal, annál előbb lépsz a saját utadra. Ez nem más mint önmunka, magunkon való ásás a jelenben, ami a múlt feltárását, kielemzését jelenti. Engedd, hogy segítsek, és együtt végéig csináljuk, hogy megtaláld az életcélod és a TE UTAD. Szeretettel, Veled a Te utadon:

Balogh Csilla

Balogh Csilla
ThetaHealing® Master

0
Sikertörténet
0
Elvégzett képzés
0
Elégedett ügyfél

Írj nekünk!