Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

Szilveszteri "Kezdd az új évet egy magasabb hőfokon" elvonulás

Tábor időpont

2022. december 29.- 2023. január 1.

Részvételi díj

125 000 Ft

Helyszín

Kiskunfélegyháza

Milyen lehet átlépni a lehetetlent? Milyen lehet meghaladni olyan határokat, amelyekről korábban azt sem tudtad, hogy léteznek?

Lehet, hogy számodra most az a “normális”, hogy egyedül vagy. Lehet, hogy annyi ideje vagy egyedül, hogy már fel sem tűnik, hogy hányszor csapod be magad azzal a mondattal a fejedben, hogy “jó ez így nekem”. Csak éppen azt nem veszed ilyenkor észre, hogy te egy társra vágysz! Egy szerető és biztonságot adó társat akarsz.

Hogyan simulhatott bele észrevétlenül a mindennapjaidba a magány, az egyedüllét érzése? A régi tapasztalatok, a csalódások, a sérelmek, a bánkódás, az önsajnálat, a neheztelés, a hibáztatás eltávolít a valóságtól, a szerelemtől, a boldogságtól. Olyan messzire visz onnan, ahová vágysz, hogy magadban már meg is kérdőjelezed annak a lehetőségét, hogy te egy boldog párkapcsolatban élj. Akár el is bizonytalaníthatod önmagadat, hogy valóban erre a boldogságra vágysz-e egy társsal az oldaladon.

Sokszor nem értjük vagy nem tulajdonítunk nagy jelentőséget a vissza-visszatérő önsorsrontó gondolatoknak, amik bizony formálják az életünket, pedig újra és újra energiát és teret adunk ezeknek a negatív gondolatoknak. Tegyük fel, hogy te egy erős, önálló, jól kereső nő vagy, aki büszke arra, hogy egyedül is képes megállni a helyét a világban. Ezzel nincs is semmi baj, viszont, ha ehhez az önállósághoz társul egy “én tökéletes vagyok” érzés, akkor csak kevésbé sikeres férfiakkal tudsz kapcsolatba kerülni. Nem érzed magad elég értékesnek ahhoz, hogy egy sikeres férfi mellett élj, mert akkor érzed magad biztonságban, ha te teremted meg azt, ami kell. Ez oda vezet, hogy elkezded lenézni a férfit, aki hozzád tud kapcsolódni, ha viszont lenézed, eltaszítod. Na, ez már elég komolyan szabotálja a boldog párkapcsolat megvalósulásának esélyét. És ez csak egy a számtalan önsorsromboló negatív gondolat közül, amiket észrevétlenül táplász nap nap után.

Na de miért alakulhatott ki benned, hogy nem érzed magad biztonságban egy sikeres férfi mellett, és biztonságosabb inkább magadnak teremteni? Ennek oka lehet például, hogy gyermekkorodban sokszor elveszítetted a bizalmat, és már nem mered rábízni magad senkire, hiába is vágysz rá. Talán elváltak a szüleid, vagy állandóan magadra hagytak, esetleg sosem voltak teljesítve a kéréseid – sosem volt rájuk pénz … stb., de az ok mindenkinél egyedi, és a személyre szabott munka fogja felderíteni.

A lehetetlen csak addig lehetetlen, amíg a leküzdhetetlenség perspektívájából pásztázod.

Mit szólnál, ha idén év végén új vágányra helyeznénk az életed? Egy olyan vágányra, amin élvezet suhanni és átélni a mindennapi történéseket egy olyan társ mellett, akire fel tudsz nézni?

Bár most azt gondolod, a Szilveszter még messze van, de ha elköteleződsz és felteszed a tiszta szándékot, hogy változtatsz, akkor minek is tétováznál? Ha ott a tiszta szándék, akkor a többit, a hogyant az Univerzum már rendezi is.

Lehet, hogy most bizonytalan és reménytelen az életed, egyedül vagy,  vagy egy párkapcsolatban bizonytalan és reménytelen a helyzeted. Talán még nem találtad meg az állandóságot vagy a párkapcsolatodban a biztonságot, és a társas magány állapotában élsz.

Ebben a három napban megmutatom, hogy melyek azok a nagyon súlyos hibák, amiket elkövettél a saját boldogságod ellen, valamint megmutatom és eszközöket, információkat adok át ahhoz, hogy hogyan tudsz  a jelenlegi helyzetedből kiemelkedni, boldog párkapcsolatot teremteni, érezni azt, hogy valakihez tartozol, érezni azt, hogy fontos vagy, hogy szeretve vagy. Azon fogunk dolgozni, hogy mindezt már 2023-ban megélhesd egy méltó társsal.

A tervezett program:

1.nap

 • összehangolódás
 • az ismerkedés tíz alapelve
 • nem találom azt a férfit, aki nekem is tetszik
 • a bizalom játéka
 • belső erő meditáció
 • munka a bizalom, az odabízás témáján
 • “ásás” – megnézzük azokat a tudattalan problémákat, amik előidézték és újra megteremtik a párkapcsolati nehézségeket

2.nap

 • reggeli torna a test beindítása, az életenergia harmonizálása és az együtt pulzálás megteremtése érdekében
 • kié az utolsó szó
 • egymás igényei – a párkapcsolat következő fontos építőköve
 • kié a fontosabb – az övé vagy az enyém
 • önfeláldozás – alárendelődés – kölcsönös támogatás – közös célok és élmények
 • saját igények beismerése és felvállalása
 • hol leszel a következő 10 évben és kivel – kivel tudod egyáltalán elképzelni a jövődet
 • “ásás”
 • szilveszteri meditáció – köszöntjük az új évet

3.nap

 • reggeli torna
 • melyek azok a súlyos hibák, amiket elkövetsz egy párkapcsolatban, amik tönkretehetik a kapcsolatot
 • jogom van boldognak lenni
 • könnyed meditáció

A programok főleg a bizalom témája köré fognak épülni, ami a hosszútávú és erős párkapcsolat egyik legfontosabb alapja.

Részletek

Az elvonulás ideje: 2022. december 30-2023. január 01.
Helyszín: Kiskunfélegyháza
Az elvonulás díja 125.000 Ft, mely tartalmazza a részvételi díjat, valamint a szállás és az ellátás költségét.

Tanfolyami végzettség: nem feltétel, akkor is jöhetsz, ha még nem is hallottál korábban a Thetáról.

Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Ha kérdésed van, keress bizalommal! Remélem, mihamarabb találkozunk!

Balogh Csilla
ThetaHealing Mester instruktor és konzulens
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu 

Ui.: Készülj fel! Ott alvós buli lesz, és ne félj, nem fog elmaradni a malac, a virsli, a lencse, a családias hangulat és a pezsgő sem!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország