Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

Tanfolyam időpont

Október 9-11.

Részvételi díj

400 dollár

Helyszín

Budapest

Szeretettel várlak erre a több szempontból is különleges tanfolyamra.

A ThetaHealing® jelenleg a legeredményesebb önfejlesztő módszer a világon. Ezen a Theta haladó tanfolyamon elsajátíthatod a technika mélyebb megértését és hatékonyabb használatát.  Az első nap több száz letöltést kapsz, ami hozzásegít a hatékonyságod, a magabiztosságod és a határozottságod megéléséhez a mindennapi feladatok elvégzésében. Továbbá hozzásegít, hogy ráláss, hogy mi zajlik benned, amikor a problémák elhatalmasodnak rajtad, valamint ahhoz is, hogy kezelni tudd a stresszes helyzeteket, és megtanít, hogyan szüntesd meg azokat magad körül.
Segítségével befolyással tudsz lenni a saját életedre és a körülötted lévők veled szembeni viselkedésére azáltal, hogy megváltoztatod a saját nézőpontodat.

Csatlakozz Te is a Theta haladó tanfolyamunkhoz, és tapasztald meg a kivirágzást a saját életedben!

Miért nálam végezd el a képzést?

 • mert a csoportban Rád is jut figyelem és támogatás
 • Az elméleti alapok elsajátítása mellett különös hangsúlyt helyezek a gyakorlatra
 • Sokféle és változatos gyakorlati theta eszközt mutatok be és adok át neked
 • Nem csak Magyarországon, hanem Dubaiban és Svájcban is tanultam a Theta Healinget
 • A tanfolyamon elhangzottakhoz kapsz egy munkafüzetet és egy, a világon egyre népszerűbb Theta Healing könyvet, ami mindig segítségedre lesz munkád során
 • Mert a tanfolyamomon szeretetteljes, inspiráló légkör vár rád.

Csatlakozz hozzám, ha:

 • Nyitott vagy és szeretnél valami újat, izgalmasat tanulni
 • Ha Neked is fontos, hogy segítsd a hozzád forduló embereket, hogy jobban érezzék magukat az életükben
 • Ha szeretnéd megtanulni azt a módszert és eszköztárat, amivel magabiztos Thétás lehetsz.

Milyen témákat érintünk a ThetaHealing Haladó tanfolyam során?

Ezen a tanfolyamon sok más mellett megtanuljuk, hogyan gyógyítsunk a létezés hetedik síkjáról. Részletesen tanulunk a síkokról, hogy eltüntessük a más síkon tett esküket, fogadalmakat és a vállalt elkötelezettségeket, melyek nem szolgálnak már minket, és megtanuljuk, hogy

 • hogyan teremtsük újjá az összetört lelkeket*,
 • hogyan tisztítsuk meg magunkat a szabadon lebegő emlékektől*,
 • hogyan hajlítsuk meg az időt,
 • hogyan küldjünk szeretetet méhen belüli magzatnak*,
 • hogyan “emlékezzünk” a jövőnkre, emellett
 • megnézzük az isteni időzítésünket,
 • megtanuljuk a szív dala gyakorlatot, és
 • megdolgozzuk a sajnálkozás, neheztelés és elutasítottság érzését.

Megtapasztalhatunk olyan érzéseket, amiket talán soha nem éreztünk, mint például az elfogadva lenni, megértve lenni, szeretve lenni érzéseket. Kitakarítjuk az emlékekből azokat a negatív gondolati mintákat, melyek elfoglalják a helyet, mint például harag, bosszú, neheztelés, sajnálkozás, ellenszenv, agresszió, féltékenység, irigység és keserűség. Ez megengedi nekünk, hogy több energiát hasznosítsunk, gyorsabban gyógyulhassunk, haladhassunk előre, és kapcsolódjunk az istenihez.

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én közösen, a boldogság és a sikeres élet eléréséért!

Jelentkezz most a Theta Healing® Haladó DNS Tanfolyamra!

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele a Theta Healing® Alap DNS tanfolyam elvégzése.

3 napos esemény, mind három nap 9:00-17:00 óráig tart. A következő tanfolyam időpontját a program naptárban találod.

A részvételi díj: 400 dollár.

Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi linken: https://www.facebook.com/groups/525812658350650/

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek a haladó tanfolyamról

*Megtört lélek meggyógyítása:

Lenyomatok az agyban, melyeket traumatikus vagy más események hagynak maguk után olyankor, amikor öntudatlan állapotban vagyunk – akár műtét, baleset, háborús trauma, bántalmazás vagy túlzott alkohol -, illetve drogfogyasztás okán. Ezen gyakorlat során meg tudunk szabadulni az ezek által hagyott lenyomatoktól.

*Szabadon lebegő emlékek:

Ez egy csodálatos gyakorlat, mely már számos esetben bizonyította jótékony hatását, például figyelemhiány, autizmus, anyagi problémák, illetve az élet számtalan más területén. Emellett az epilepszia, az asztma és más, a magzati fejlődéssel összefüggő és azzal együtt járó lelki terheket is segített már feldolgozni. A gyakorlatot alkalmazhatod magadon, gyermekeiden vagy akár a szüleiden is – figyelembe véve természetesen, hogy szabad akaratuk folytán az ő döntésük, hogy elfogadják-e vagy sem.

*Szeretet küldése a magzatnak

Vannak olyan időszakok az életben, amikor annyira túlterheltek leszünk, hogy a lelkünk beleroppan mindabba a szomorúságba, amit az életünk során átéltünk. Ebben a gyakorlatban a Teremtő „újrateremti” a lelkünket, melynek köszönhetően úgy érezzük magunkat, mintha kicseréltek volna.

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027