Skip to content

Tegyük meg együtt a következő lépést!

Balogh Csilla

Tanfolyamok

Ha úgy érzed, hogy a Főnököd, a számláid vagy az egészségügyi problémáid irányítanak téged, akkor rendkívüli stresszt élsz át.

Ha viszont úgy érzed, Te irányítod az életed, akkor ki tudod hozni Magadból a legtöbbet!
A gondolataid határozzák meg az érzelmeidet, az érzelmeid pedig az eredményeidet!
De az elsődleges kiváltó okot a gondolataid képezik! Ha Te irányítod a gondolkodásodat, azzal Te fogod irányítani az érzelmeidet! És ha képes vagy irányítani az érzelmeidet, azzal kontrollálni fogod az egész életedet!

A Jó hír pedig az, hogy mindig módodban áll szabadon választani! És bármikor dönthetsz úgy, hogy magadhoz ragadod az irányítást, hogy aztán, mint egy reflektort, ráirányítsd mindarra, amit szeretnél elérni, és a fénykörön kívül tarts mindent, amit nem akarsz!

Mindaz, amiben meggyőződéssel hiszel, a valóságoddá válik!

Szinte mindent, amiben ma hiszel, valaki mástól tanultál, és a forrás vagy hiteles, vagy nem. Tehát, ha ki akarod szabadítani a benned rejlő lehetőségeket, akkor meg kell kérdőjelezned a Téged korlátozó hiedelmeidet és meggyőződéseidet.

Nagyon sok embernek vannak Önkorlátozó hiedelmei:

 • nem vagyok elég jó,
 • nem vagyok elég okos,
 • nem vagyok olyan intelligens,
 • nem vagyok olyan tehetséges, mint mások, vagy esetleg
 • túl fiatal vagyok,
 • túl öreg vagyok,
 • férfi vagyok,
 • nő vagyok,
 • fekete vagyok,
 • fehér vagyok,
 • túl magas vagyok,
 • túl alacsony vagyok,
 • tudatlan vagyok,
 • túl képzett vagyok.

Ezeket a hiedelmeket arra használjuk, hogy lekorlátozzuk saját magunkat, hogy rálépjünk a fékre, és ne engedjük kibontakozni a bennünk rejlő képességeket. Tehát Önmagad felszabadításának a kiindulópontja Önkorlátozó hiedelmeid megkérdőjelezése.

Ennek a legegyszerűbb módja először is az, ha felteszed magadnak a kérdést: miféle hiedelmekkel rendelkezem, és milyen módon tartanak azok vissza?

Majd azt is megkérdezed, hogy ezek a hiedelmek megalapozottak-e egyáltalán? Lehet, hogy a hiedelmeim hamisak?

Lehet, hogy van bennem elegendő lehetőség? Intelligencia? Kreativitás? Eredetiség? És ezek segítségével bármit elérhetek, amit akarok?

Ha ez igaz – márpedig igaz –, akkor akár száz életre is elegendő lehetőség, hihetetlen mennyiségű képesség szunnyad benned, és minél többet használsz belőlük, annál sikeresebb leszel.

Egyszóval, Óriási lehetőségek rejlenek benned!

Részletek

A tanfolyamok 9:00-17:00 óráig tartanak. A tanfolyamok kezdési időpontját a Program naptárban találod. Részvételi szándékod jelezd e-mailben, vagy töltsd ki a tanfolyamoknál található jelentkezési lapot.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
e-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

A ThetaHealing® technika egy olyan eszköztár, amely gyorsan és hatékonyan változtathatja meg az életed pozitív irányba.

A ThetaHealing® több tanfolyami szinten sajátítható el, melyeken keresztül konzulensé, később pedig akár tanárrá is válhatsz. A megalkotó, Vianna Stibal által létrehozott, és az ő engedélyével megtartott tanfolyamokon sajátítottam el a módszert és lettem tanár.

Tegyük meg együtt a következő lépést!

Nézd meg képeinket

Helyszín

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027