Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Te és a belső köröd tanfolyam

Tanfolyam időpont

December 11-13.

Részvételi díj

400 dollár

Helyszín

Budapest

Ez a kurzus a négy tanfolyamból álló Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 3. része. Ezt a négy tanfolyamot többek között azért is érdemes elvégezned, mert a hamarosan érkező DNS4-es tanfolyam egyik előfeltétele.

Miért időszerű még részt venned ezen a tréningen?

Mert meg kell tanulnunk valóban szeretni. Szeretni magunkat, szeretni a barátainkat, szeretni a családunkat és szeretni a közösségünket.

Ez a tanfolyam eredetileg kétnapos, de annak érdekében, hogy több gyakorlásra legyen lehetőségünk, én most három napot szánok erre a Te érdekedben.

Az eseményről

A Te és a belső köröd tanfolyam úgy lett megtervezve, hogy segítsen neked sikeresen előre lépni az életed minden területén azáltal, hogy a megfelelő emberekkel veszed magad körül, és a lehető legalkalmasabb embert teszed a legjobb barátoddá.

Ezen a tanfolyamon megtanítjuk neked, hogy hogyan tudod felmérni a közvetlen környezetedet, valamint azt, hogy hogyan ismerd fel, hogy az emelkedés mely szintjén állnak a körülötted lévő emberek. Bemutatjuk neked az elme fejlettségének különböző szakaszait: a gyermeki szakaszt, a szülői szakaszt és a nagyszülői szakaszt.

A tanfolyam célja, hogy megértsd a következő elvet. Másokat segítő emberként, ha állandóan bátorítást igénylő emberek vesznek körül, akik belőled táplálkoznak, akkor hamarosan ki fogsz merülni. Emiatt elengedhetetlenül szükséges, hogy néhányan a közvetlen környezetedben olyan emberek legyenek, akik képesek visszafelé is áramoltatni Neked az erőt, a biztatást és a belső békét.

A képzés folyamán el fogsz végezni egy tesztet, hogy lásd, Te magad milyen mentális fejlettségi szinten állsz. Aztán meg fogod tanulni, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy eljuss oda, ahova szeretnél, a mentális fejlettség és érettség állapotába, ahol képes vagy a megfelelő döntéseket meghozni és követendő példává válni a környezeted számára.

Megtanítjuk neked azt is, hogy miért változik olyan sokszor a közvetlen környezeted, miért váltogatod a barátaidat magad körül, és milyen barátokkal kell magadat körülvenned ahhoz, hogy feltöltődj, és hogy annyira jól érezd magad, hogy még mindig képes legyél visszaadni a világnak.

 

Megtanítunk téged arra, hogy hogyan dolgozz valamennyi lelkiállapottal. Miért olyan értékes ez számodra? Azért, mert ennek segítségével meg fogod érteni a klienseidet és a tanulóidat, azt, hogy éppen hol tartanak, és képes leszel segíteni nekik abban, hogy előre lépjenek, mert mindig az adott helyzetnek és létállapotnak legjobban megfelelő támogatást fogod nyújtani.

Tegyük meg együtt az első lépést, és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért!

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele az Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyami végzettséged megléte.

2 nap helyett most 3 napos a kurzus. Mindhárom nap a szokásos időbeosztás szerint fogunk haladni, vagyis 09:00-kor kezdünk, és előre láthatólag 17:00-kor fejezzük be a programot.A következő tanfolyam időpontját a program naptárban találod.

Részvételi díj: 400 dollár.
Ösztöndíj és részletfizetési lehetőség rendelkezésre áll.

Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetéskönnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj, hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot. Az ösztöndíj biztosítása minden esetben egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét egy tanfolyamomra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet azon az eseményen.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027