Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Szivárványgyermekek Tábor Felnőtteknek

Tanfolyam időpont

Részvételi díj

85 000 Ft

Helyszín

Szentbékkálla

Egy különleges tanfolyamot ajánlok most neked, egy rendhagyó helyszínen

Örömmel hirdetem meg a “bentlakásos” ThetaHealing® Szivárványgyermekek tanfolyamomat, melynek helyszíne – immár hagyományosan – Szentbékkálla.

Szentbékkálla a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén helyezkedik el, a Balatontól 10 km-re, a vulkanikus hegyekkel övezett Káli-medencében. Az elhelyezés helyi vendégházakban történik két fős szobákban, illetve a tágas társalgókban és a még tágasabb, gyönyürű, füves udvarokon kerül sor az előadásokra és a gyakorlatokra. A kerthelyiségekben, fedett társalgókban alkalmunk nyílik az esti közös beszélgetésekre és közös thétázásokra, illetve lehetőség lesz bográcsozni és grillezni. A szobákhoz zuhanyzó és wc tartozik konyhahasználati lehetőséggel.

Miért érdemes eljönnöd?

Mert egy ilyen elvonulás keretében lehetőséged van sokkal hatékonyabban fenntartani a megemelt rezgésszintedet, hiszen kiveszed magad a mindennapok taposómalmából. Így az intuícióddal kapcsolatban megtapasztalhatsz olyan csodákat, amikről eddig nem is tudtál. Emellett nem kell törődnöd az utazgatással, és a napi program hosszabb lesz, mint a megszokott tanfolyamokon, illetve esténként lehetőség lesz a közös megbeszélésekre. Ezzel is hozzásegítünk téged a hatékonyabb és gyorsabb fejlődéshez, a mélyebb megértéshez.

Korábbi elvonulásról való visszajelzések:

“Köszönöm/köszönjük Csilla! Ez a tábor csodálatos embereket hozott össze!” Viki.

“És megint csak köszönet Neked is és a thétának is! Ahogy megnéztem a hirdetéseket a neten, egyből behozta az univerzum a helyet, ami ár/érték arányban is megfelel, és pont az, amit kerestem! De szuper dolog ez a théta! És te is szuper jó tanár vagy! ” István.

“Nagyon aranyos volt mindenki, és nyitott! Jó volt együtt dolgozni velük!” Andris
“Egyre többet tapasztalom a théta jótékony hatásait! A tábor óta pedig még intenzívebben!” Janka

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek

A tábor időkerete sokkal bővebb, mint egy szokványos tematikájú tanfolyamé. A programokat korábban tudjuk kezdeni és tovább tudjuk tartani egy napon belül is, illetve a tábort akár 5-6 naposra is tudjuk tervezni a normál tanfolyammal azonos díj mellett. Mindezeknek köszönhetően annyit gyakorolsz és úgy ráhangolódsz a Thétára, hogy a fejlődéseddel messze felülmúlod a normál tanfolyamok adta lehetőségeket. Ezt fokozzuk a reggeli és esti közös napindító és napzáró meditációkkal és közös mozgással, jógázással.

Mivel közel van a Balaton, ezért igény szerint be tudunk iktatni a programba közös strandolást, illetve a természet közelsége miatt lehetőség van túrázni.A szállás díja általában kb. 5.000 Ft/fő/éj. Ehhez jön az étkezés, ami kb. 5-10.000 Ft/fő a tábor teljes idejére – abban az esetben, ha közösen vásárolunk és készítjük el az ételt. Ez az eddigi táborokban nagy sikert aratott.

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincs. Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot. Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

A szállás díja: kb. 5000 Ft/fő/éj. Ehhez jön az étkezés, ami kb. 5-8.000 Ft/fő a három napra – abban az esetben, ha közösen vásárolunk és készítjük el az ételt. Ez az eddigi táborokban nagy sikert aratott.

A táborokat évente egyszer szoktuk megszervezni, ezért kérlek, hogy tájékozódj mielőbb az időpontokat illetően, és foglald le jó előre a helyed. A pontos helyszínről a foglalások függvényében tudunk dönteni, melyről minden résztvevőt és érdeklődőt időben tájékoztatunk.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország