Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Szivárványgyermekek Elvonulás Felnőtteknek

Tanfolyam időpont

2022. 06. 28-07.02.

Részvételi díj

170 000 Ft (tanfolyam)

41 000 Ft (szállás)

10 000 Ft (étkezés)

Helyszín

Nagykanizsa

Egy különleges tanfolyamot ajánlok most Neked, egy rendhagyó helyszínen

Örömmel hirdetem meg a ThetaHealing® Szivárványgyermekek tanfolyamomat. A több napos elvonulás helyszíne Nagykanizsa. Az erdei és tóparti környezetben megbújó ház határtalan nyugalmat és csendet kínál, ideális helyszínt az elmélyedéshez, befelé figyeléshez. A ház rendelkezik egy jól felszerelt konyhával a nagy sikert arató közös főzésekhez, egy tágas, tóra néző nappalival, kerttel, ahol akár bográcsozhatunk is. Az ízlésesen berendezett hét szoba kényelmes ágyain pihenhetjük ki a nap eseményeit, mindegyik szobában saját fürdőszoba található. A hatalmas terasz lehetőséget kínál, hogy a jó levegőn együtt étkezzünk vagy közös reggeli tornával szelíden ébresztgessük magunkat. A természet közelsége révén akár túrázhatunk, sétálhatunk a tó körül, a félszigetre vagy akár a közeli erdőkbe.

Miért érdemes eljönnöd?

Mert egy ilyen elvonulás keretében lehetőséged van sokkal hatékonyabban fenntartani a megemelt rezgésszintedet, hiszen kiveszed magad a mindennapok taposómalmából. Így az intuícióddal kapcsolatban megtapasztalhatsz olyan csodákat, amikről eddig nem is tudtál. Emellett nem kell törődnöd az utazgatással, és a napi program hosszabb lesz, mint a megszokott tanfolyamokon, illetve esténként lehetőség lesz a közös megbeszélésekre. Ezzel is hozzásegítünk téged a hatékonyabb és gyorsabb fejlődéshez, a mélyebb megértéshez.

Részletek

Ennek a tanfolyamnak a célja az intuitív képességek fejlesztése. A tanfolyam során támogató, biztonságos környezetben izgalmas és hatékony gyakorlatokon keresztül sajátíthatod, el hogyan kerülj mélyebb kapcsolatba a Teremtővel. Emellett fejlesztheted a gyógyító és intuíciós képességedet és aktiválhatod a tisztánlátásodat.

A szivárványgyermekek érzékenyebbek és intelligensebbek társaiknál, sokkal bölcsebbek és intuitívabbak társaiknál. A világ megváltoztatásának képességével vannak megáldva, azonban emiatt sokszor nehezebben kezelhetők.

A tanfolyamon sokat megtudhatsz:

  • az empatikus érzékelésről,
  • a csakrák szerepéről és működéséről,
  • a létezés síkjairól,
  • a test szkenneléséről, ami egy nagyon érdekes technika, melynek során különböző információkat „olvashatunk le” emberek, növények vagy állatok fizikai testéről,
  • gyógyítás és csoportos gyógyítás alapjairól,
  • vizualizáció és a „tanúsítás” működéséről.

Emellett:

  • elsajátítod a hitmunkát és az érzelmi munkát,
  • láthatod a Théta Healing és a kvantumfizika közötti összefüggést,
  • találkozhatsz az őrangyalaiddal,
  • egy teljes és átfogó képet kapsz a Theta Healingről, melynek köszönhetően a kezedbe veheted a gyeplőt és irányíthatod az az Életedet.

Ezeknek a gyakorlatoknak a köszönhetően azonnal megtapasztalhatod a Théta Healing hatékonyságát, erejét és gyorsaságát. A tanfolyam után az életed vidámabbá, energikusabbá válik, teret kap a spontaneitás és sokkal több örömben lesz részed.

Az eddig elsajátított gyógyító technikákat magabiztosabban használod majd a magad és a mások kezelésében is.
Spirituálisan nyitottabbá válsz.

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én összefogva, a boldogság és a sikeres élet eléréséért, a Théta Önfejlesztő Akadémián!

Gyere el, merülj el a Feltétel Nélküli Szeretetben, tapasztald meg Te is az élményekkel teli életet, és sajátítsd el a lelki fejlődés technikáit, és kapj meg mindent, amit a Teremtő tartogat Neked!

A tábor időkerete sokkal bővebb, mint egy szokványos tematikájú tanfolyamé. A programokat korábban tudjuk kezdeni és tovább tudjuk tartani egy napon belül is, illetve a tábort akár 5-6 naposra is tudjuk tervezni a normál tanfolyammal azonos díj mellett. Mindezeknek köszönhetően annyit gyakorolsz és úgy ráhangolódsz a Thétára, hogy a fejlődéseddel messze felülmúlod a normál tanfolyamok adta lehetőségeket. Ezt fokozzuk a reggeli és esti közös napindító és napzáró meditációkkal és közös mozgással.

Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincs.

Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot. Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

A táborokat évente egyszer szoktuk megszervezni, ezért kérlek, hogy tájékozódj mielőbb az időpontokat illetően, és foglald le jó előre a helyed. A pontos helyszínről a foglalások függvényében tudunk dönteni, melyről minden résztvevőt és érdeklődőt időben tájékoztatunk.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot: