Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Intuitív Anatómia Tanfolyam

Tanfolyam időpont

július 15-29.

Részvételi díj

1 900 dollár

Helyszín

Budapest

Ez a tanfolyam intuitív módon vezeti keresztül a résztvevőket a testen, hogy minél részletesebben megismerkedhessenek a szervekkel és a szervrendszerekkel. Emellett a tanulók tapasztalatokat szereznek arról, hogy az egyes szervekhez és szervrendszerekhez milyen hiedelmek és hiedelemrendszerek tapadhatnak, illetve arról, hogy ezek milyen jellemző fizikai tüneteket hozhatnak létre a szervezetben. A szemináriumon lehetőségünk van megszabadulni a felgyülemlett feszültségektől, melynek következtében jelentős javulás mehet végbe a testünkben.

Kinek ajánlott?

Az Intuitív Anatómia tanfolyam minden olyan ThetaHealing gyakorlónak ajánlott, aki magas szinten szeretné elsajátítani a Theta technikáját, és azoknak is, akik azt tervezik, hogy saját konzulensi tevékenységbe kezdenek. Mindenképpen érdemes elvégezni a tanfolyamot, ha meg akarjuk érteni, hogy a ThetaHealing szemszögéből nézve milyen okai lehetnek az emberi testben előforduló nem kívánt tüneteknek, illetve ha szeretnénk képessé válni arra, hogy felismerjük a test kiegyensúlyozatlan működésének jeleit. Az eddigi tapasztalatok szerint ennek a képzésnek az elvégzése után sokkal sikeresebben leszünk képesek dolgozni magunkon és a klienseinken.

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek:

A tanfolyam elvégzésének előfeltétele a ThetaHealing Alap, Haladó és Áss mélyebbre tanfolyami végzettség megléte.

A tanfolyam időtartama legtöbbször 3 hét, mely általában háromszor öt napos blokkokban kerül megtartásra két napos pihenőkkel. Megtartható azonban 8 és 7 egymást követő napban 1-2 nap pihenővel, de akár 15 egymást követő napban is. A program minden nap 09:00-17:00-ig tart.

A tanfolyam díja: 1.900 dollár.
Ösztöndíj és részletfizetési lehetőség rendelkezésre áll.

Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetési könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj, hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot. Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

A ThetaHealing megalkotója – Vianna Stibal – álláspontja szerint a ThetaHealingben hisszük, hogy érdemes visszaadni mindabból, amit kapunk, és tudjuk, hogy néha csak egy kis segítségre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük az álmainkat. Ezt szolgálja az ösztöndíj program, mert úgy gondoljuk, hogy az “energiacserének”, tehát a visszaáramoltatás bármilyen formájának helye lehet, így annak is, hogy a résztvevők kisebb díjat igényelhessenek.

Az ösztöndíjak az egyes tanfolyamok tekintetében külön-külön igényelhetők. A jelentkezőnek le kell írnia, hogy miért szeretne ösztöndíjat kapni, illetve azt is, hogy milyen módon fog visszaadni másoknak, ha az ösztöndíjat megkapja.

A szemináriumon a résztvevők megkapják az Intuitív Anatómia munkafüzetet, illetve kapnak egy anatómiai atlaszt a hallottak szemléltetése és jobb megértése érdekében, illetve megkapják a THInK által kiállított, és a kurzus elvégzését igazoló oklevelet.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027