Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

Théta az Enneagram szemszögéből szeminárium

Szemnárium időpont

A programnaptár szerint

Részvételi díj

25 000 Ft

Helyszín

Budapest

Évezredekkel ezelőtt – a pontos idejét már nem is tudni – a misztikus bölcsek elkezdtek  kifejleszteni egy rendszert, mely sok egyéb dolog mellett magában foglalta a kozmikus törvényeket, a lélek fejlődésének áramlását és az ember isteni öntudathoz visszavezető útját. Ez lett a ma Enneagram néven ismert karakterrendszer.

Középpontjában egy összetett ábra áll, mely egy térkép önmagunk és a világ megismeréséhez. Mai formájában az Enneagram már egy – a pszichológia több területe és a pszichiátria bizonyos művelői által is használt – személyiség-tipológia, aminek az eltelt évezredek sem homályosították el hatékonyságát és erejét, sőt, manapság kezdi el az emberiség újra felfedezni a benne rejlő mélységet. Ennek a mélységnek és összetettségnek a feltérképezéséhez természetesen nem elég egy-két nap, az csupán egy ízelítő, mely megadja az irányt arra vonatkozóan, hogy a továbbiakban az életünkkel, az önmegismerésünkkel és az önfejlesztésünkkel kapcsolatos kutatásainkat milyen irányba érdemes kormányozni.

Annak, hogy a Thétás haladásunkat megfűszerezzük ezzel az ősi eredetű tudással, az a következménye, hogy aki elakadt az önmunkában, az igazi gyakorlati kapaszkodókat kap hozzá. Aki pedig még ennek az útnak csak az elején jár, egy óriási lendületet kap, megkíméli magát a fölösleges köröktől, és azonnal rátalál arra az ösvényre, mely kimozdítja az addigi állapotaiból, és nem csak elméleti fejtegetésekkel szolgál számára.

Egy biztos, mindenki, aki eddig megadta az esélyt ennek a munkának, rendkívül mély és feltáró jellegű ásásokról, és ezek következtében az életében beállt szembetűnő előrelépésekről számolt be.

Mindezt, és még sokkal többet is tehet érted ez a szeminárium a korlátaid lebontása terén. De hogy mindezt személyesen meg is tapasztald, el kell jönnöd és át kell élned a Théta Önfejlesztő Akadémián.

Részletek

Időpont: 09:00-17:00-ig.
Befektetés Önmagadba: 25.000 Ft.

Jelentkezni itt lehet: csilla@ateutad.hu vagy a lenti jelentkezési lap kitöltésével

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027