Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

Változás és bőség online havidíjas tréning

Drága Lélek! A témánk a Bőség és a Változás!

Hogyan tudod pozitív cselekvésre bírni a tudattalanodat a megfelelő érzésekkel és gondolatokkal?

Hét fő pozitív és hét fő negatív érzés van

Ezzel a tréninggel arra készíted fel magad, hogy befolyásold és ellenőrzésed alá vond tudatalattid “belső hallgatóságát”, hogy átadd neki azt a vágyad, amelyet át akarsz változtatni a vele egyenértékű pénzügyi megfelelőjévé, vagyis pénzben kifejezett gazdagsággá. Ezért elengedhetetlen, hogy megértsd, hogyan teremthetsz kapcsolatot ezzel a “belső hallgatósággal”. Az ő nyelvét kell beszélned, különben nem fog reagálni a hívásodra.

Szeretném megosztani veled is az örömöm, az első sikertörténetünket:

“A gyakorlatot követő két napban 100.000 Ft plusz bevétel érkezett hozzám, fantasztikus ez a gyakorlat. 5.000 Ft befektetéssel 100.000 Ft-ot nyertem. Wow! Ezt csinálni akarom még…még és még tovább! Köszönöm Csilla!

Kata”

Részletek

Engedd meg, hogy meginvitáljalak legújabb csoportomba, ami a változás és a Bőség befogadásával foglalkozik, egy sokkal magasabb szinten, mint amit eddig éltünk. Ez a csoport havidíjas, melynek összege csupán 5.000 Ft. Bármikor beléphetsz, és addig maradsz, ameddig jólesik. Várunk téged is szeretettel!”

A részvételnek előfeltétele nincs.
Jelentkezéshez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Részvételi szándékod kérlek, jelezd e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
e-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország