Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Alap tanfolyam

Tanfolyam időpont

Szeptember 4-6.

Részvételi díj

400 dollár

Helyszín

Budapest

Köszöntelek a ThetaHealing® izgalmas világában, és üdvözöllek az oldalamon! 

A Theta Healing mai korunk leghatékonyabb stresszoldó, önmegvalósító módszere Amerikából, melynek alkalmazása során éber állapotban tudatosan beszélgetünk a mindennapi célok elérése érdekében.

Ennek a módszernek az elsajátítása érdekében indítok kiscsoportos ThetaHealing® alap tanfolyamokat Budapesten a Mechwart liget közelében, melyek időtartama 3 nap. A személyiségfejlesztő Théta alap képzés lehetővé teszi számodra azon képességek elsajátítását, amik a mindennapi problémák megoldására szolgálnak. Olyan módszertant ad át a résztvevőnek, amellyel a gyakorlatban is képesek lesznek Theta konzulensként dolgozni és segíteni akár a saját, akár a hozzájuk forduló emberek magán és szakmai életének kiteljesedésében.

E tanfolyam célja olyan Thetások képzése, akik nyitottak, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy önmagukat vagy akár a hozzájuk fordulókat segítsék a harmonikus és boldog élet elérésében.

Te is ilyen munkára vágysz? Akkor várlak leendő résztvevőim között!

Legyél sikeres! Nő vagy férfi, fiatal vagy szép korú. Egy dolog összeköt téged és engem: hogy vannak céljaid, és kézzelfogható eredményeket akarsz azokból kovácsolni. Pontosan ezért fog működni Neked az, ami nekem is működött. Sikeressé tehet, ha ugyanúgy csinálod. Az első lépéseket együtt tesszük meg, és tudni fogod, hogy mit is kell tenned pontosan, hogy sikerüljön.

Miért nálam végezd el a képzést?

 • Mert olyan csoportban tanulhatsz, ahol Rád is jut figyelem és támogatás
 • Az elméleti alapok elsajátítása mellett különös hangsúlyt helyezek a gyakorlatra
 • Sokféle és változatos gyakorlati theta eszközt mutatok be és adok át Neked
 • Nem csak Magyarországon, hanem Dubaiban és Svájcban is tanultam a Theta Healinget
 • A tanfolyamon elhangzottakhoz kapsz egy munkafüzetet és egy, a világon egyre népszerűbb Theta Healing könyvet, ami mindig segítségedre lesz a munkád során
 • Mert a tanfolyamomon szeretetteljes, inspiráló légkör vár rád.

Csatlakozz hozzám, ha:

 • Nyitott vagy és szeretnél valami újat, izgalmasat tanulni
 • Na Neked is fontos, hogy segítsd a hozzád forduló embereket, hogy jobban érezzék magukat az életükben
 • Ha szeretnéd megtanulni azt a módszert és eszköztárat, amivel olyan Thétás lehetsz, aki tudásánál fogva alkalmas a továbblépésre és a következő tanfolyamok elvégzésére.

Milyen témákat érintünk a ThetaHealing Alaptanfolyam során?

 • A théta alapjai,
 • A hit és érzelemmunka szintjei,
 • Az ásás folyamat típusai,
 • Önismereti módszerek,
 • A létezés síkjai,
 • Rengeteg gyakorlat és még nagyon sok más.

Nézz meg egy videót az Alaptanfolyamról.

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Azonnali pozitív változás megteremtése az életedben! Egy meditációs folyamat, ami fizikai, lelki és szellemi javulást hoz létre. A theta tudatállapotban meg tudsz teremteni bármit, és meg tudod változtatni a valóságot, akár azonnal is.

A tanfolyamon megtanulod akaratodnak megfelelően előidézni a théta agyhullámot, ami azért lényeges, mert a mindennapi viselkedésedet, egészségedet befolyásoló szokásokat tudod megváltoztatni vele a neked megfelelő irányba. A théta agyhullámok kreatívak és ösztönzőek!

A tanfolyamon megtanulsz egy módszert, amivel saját magadon és másokon is tudsz dolgozni, mégpedig úgy, hogy megvizsgálod a gondolataidat és érzéseidet egy adott témával vagy helyzettel kapcsolatban. Ez úgy történik, hogy folyamatosan kérdéseket teszel fel magadnak vagy a kliensednek, és ezzel eljutsz egy – legtöbbször – gyermekkorban megélt eseményhez, majd felszabadítod az abban található régi sérelmeket. Ezáltal az a helyzet többet már nem lesz rád vagy a kliensre hatással.

Mindezt a lenyűgöző tudást hamarosan megosztom veled a tanfolyamon. Ez pozitívan változtatta meg az életemet, csakúgy, mint több ezer más emberét is.

Az elménk úgy működik, hogy azt teremti meg az életünkben és a környezetünkben, amire folyamatosan gondolunk, és amit igaznak hiszünk el. Ha folyamatosan negatív gondolataid vannak magaddal, az egészségeddel vagy a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban, akkor azoknak megfelelő eredményeket kapsz.

 

Íme, egy példa arra, hogy milyen tudatalatti programokkal teremtheted a pénztelenséget: “A pénz minden rossz gyökere.” Ha a pénz rossz dolog, mindig kitérsz majd előle, és azok elől a lehetőségek elől is, amelyekkel hozzájuthatnál.

 

Természetesen igen! 

Tegyük meg együtt az első lépést és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért!

Pillanatképek az alaptanfolyamról

Részletek

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincs.
3 napos esemény, mind a három nap 9:00-17:00 óráig tart. A következő tanfolyam időpontját a program naptárban találod

Részvételi díj: 400 dollár

Az ár a részvételi díjon kívül tartalmazza az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ThetaHealing® könyvet, a hivatalos ThetaHealing® munkafüzetet, valamint a nemzetközileg elismert oklevelet. Az oklevél lehetővé teszi számodra a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyének használatát, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Szeretettel Várlak!
Balogh Csilla

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027