Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

Lépj ki a Döntésképtelenségből, hogy egy magasabb életszínvonalat élhess! Viszlát Döntésképtelenség!

Ebben a három hónapban szeretném átadni neked mindazt, ami hozzásegít téged a vágyott élethez, hiszen a Teremtő egy sokkal szebb életet tartogat Neked!

A hozzájárulásod 15.000 Ft.

Amennyiben szeretnél VIP tag lenni, akkor a hozzájárulás 30.000 Ft.

A VIP tagság a következő előnyökkel jár:

 • A három hónap alatt biztosítok számodra egy teljes egy órás egyéni konzultációt, melynek ára önmagában 25.000 Ft lenne, de Te ezt most 15.000 Ft-ért megkapod (ez a konzultáció csak a tanfolyam részeként vehető igénybe),
 • Havonta egyszer e-mailben fel tudod nekem tenni az aktuális, téged foglalkoztató élethelyzeteddel kapcsolatos kérdésedet, melyre teljes körűen válaszolni fogok a Teremtőtől érkező útmutatás alapján (ezt minden hónap végén lesz érdemes megtenni, amikor már látod, hogy melyik téma érintett meg jobban),
 • A VIP tagok számára havonta egyszer tartunk egy extra összefoglalót (az első összejövetel 05.06-a, a második 06.03-a, a harmadik 07.08-a).

Várható témakörök

A három hónap alatt a következő témákat tervezem kidolgozni – természetesen figyelembe véve és a szükséges mértékig alkalmazkodva a csoportenergia által szolgáltatott témákhoz a döntés képességének megszerzése érdekében:

 • első hét: félelem, kétségek, téves feltételezések
 • második hét: szégyen, aggódás, ellenállás
 • harmadik hét: bizonytalanság – önbizalomhiány – biztos jól döntöttem – önszabotálás (“Nem tudom, hogy mit akarok! Nem tudom, hogy ki vagyok!”)
 • negyedik hét: önbecsapás – hinni abban, ami nincs, hinni abban, hogy jó az, ami van …
 • ötödik hét: önértékelés, önbizalom-kontroll, képtelenség a követelményeknek való megfelelésre
 • hatodik hét: befolyásoltság, befolyásolhatóság – más úgyis jobban tudja, döntsön más az életemről
 • hetedik hét: elengedés – takarítás, megválás attól, ami abba az életbe húz vissza, amit túl akarok lépni – emelkedés, annak meghatározása, hogy hova akarok eljutni
 • nyolcadik hét: kreativitás, intuíció, “jövőbe látás”
 • kilencedik hét: Kikre van szükségem a sikerhez?
 • tizedik hét: határozottság avagy meggondolom magam – mi az, ami ellenáll bennem a jólétnek
 • tizenegyedik hét: önállóság, bátorság, elfogadás
 • tizenkettedik hét: alaposság, körültekintés, türelmetlenség

 

Ezen kívül minden egyes csoporttag – VIP tagságtól függetlenül – részesülni fog csoportos ásásban, ami azt jelenti, hogy egy mindenkit érintő témán a teljes csoport részvételével fogunk dolgozni, és mindenki részesülni fog az elengedésekből és a letöltésekből.

Mire számíthatsz még?

A folyamatos önmunkának és önmagadra figyelésnek köszönhetően biztosan számíthatsz arra, hogy megnövekszik az energiád, a pozitivitásod és a hajlandóságod a teremtésre. Ennek köszönhetően egy boldog párkapcsolatot, egy sikerekben gazdag szakmai előmenetelt és egy minden területen szabadabb életet tudhatsz majd magadénak, illetve a szabadság érzésével fogsz kilépni az általad megteremtetett világba, amit ezalatt a három hónap alatt átrendezünk, mint egy jó lakberendező.

A gyors, hatékony és pontos döntésekre, a magabiztos döntéshozó képességre mindig szükség volt a biztos jövő érdekében, azonban a klienseim és tanítványaim visszajelzései alapján manapság olyan fontossá vált ez a képesség, hogy úgy gondoltam, létrehozok ennek fejlesztésére egy hosszabb programot, ami lehetőséget ad önmagunk hosszabb időn keresztül történő megfigyelésére, és megfelelő időt ad arra, hogy minden akadályt meglássunk, olyanokat is, amikkel eddig nem akartuk szembesíteni magunkat.

Lehet, hogy most még félsz a döntéstől, esetleg nem tudod, hogy hogyan is alapozz meg helyesen egy döntést vagy hogyan engedd át magad az intuíciódnak és hogyan juss villámgyors elhatározásra ott, ahol mások még csak a helyzetet elemezgetik, de biztosíthatlak, hogy a Thétával ezen is, mint már annyi minden máson is sikerrel fogunk felülkerekedni.

Ha bármilyen további kérdésed van, állok rendelkezésedre.

Részletek

A szemináriumon való részvételnek előfeltétele nincs.
3 hónapos esemény 2021. április 12. – július 12. között

A hozzájárulásod 15.000 Ft, amennyiben szeretnél VIP tag lenni, akkor a hozzájárulás 30.000 Ft.

Részvételi szándékod kérlek, jelezd e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével. Tanfolyamokat egyedi igények alapján is tartok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
e-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Nézd meg képeinket

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Budapest V. kerület
Magyarország