Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Te és a Föld tanfolyam

Tanfolyam időpont

október 16-18.

Részvételi díj

400 dollár

Helyszín

Budapest

Ez a kurzus a négy tanfolyamból álló Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 4. része. Ezt a négy tanfolyamot többek között azért is érdemes elvégezned, mert a hamarosan érkező DNS4-es tanfolyam egyik előfeltétele.

Az eseményről

Miért időszerű még részt venned ezen a tréningen? Mert meg kell tanulnunk valóban szeretni a Földet és meg kell tanulnunk együttműködni vele annak érdekében, hogy képesek legyünk észrevenni az igényeit és megfelelni azoknak. Ez garantálja a fennmaradásunkat, hiszen a Föld most nagyobb terhelésnek van kitéve, mint eddig bármikor, és szüksége van a támogatásunkra, mint ahogy nekünk is az övére.

Ez a tanfolyam eredetileg kétnapos, de annak érdekében, hogy több gyakorlásra legyen lehetőségünk, én most három napot szánok erre a Te érdekedben.

A Te és a Föld tanfolyam megtanít arra, hogy hogyan kommunikálj a Földdel, de arra is rájössz, hogy a Föld is mindig kommunikál veled. Ez magával hozza számodra azt a felismerést, hogy létezik egy energia, ami oda-vissza áramlik köztünk és a Föld között. Segíteni fog téged abban, hogy dolgozz a Földdel annak érdekében, hogy azok a változások, amelyekre most ténylegesen szükség van, megtörténjenek.

Megtanít többek között arra is, hogy hogyan tudsz hatni az auráddal másokra és a különböző eseményekre. El fogsz csodálkozni, hogy mi mindenre vagy képes vele, ami jótékony hatással lesz az életedre és mások életére, vagy akár távoli eseményekre is.

Ezt, és még nagyon sok minden mást is ad Neked Vianna új tanfolyama.

Tegyük meg együtt az első lépést, és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért!

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele az Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyami végzettséged megléte.

2 nap helyett most 3 napos a kurzus. Mindhárom nap a szokásos időbeosztás szerint fogunk haladni, vagyis 09:00-kor kezdünk, és előre láthatólag 17:00-kor fejezzük be a programot.

A következő tanfolyam időpontját a program naptárban találod.

Részvételi díj: 400 dollár. Ösztöndíj és részletfizetési lehetőség rendelkezésre áll.

Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetéskönnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj, hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot. Az ösztöndíj biztosítása minden esetben egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

Az ár a részvételi díjon kívül tartalmazza a hivatalos ThetaHealing® munkafüzetet, valamint a nemzetközileg elismert oklevelet. Az oklevél lehetővé teszi számodra a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyének használatát, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét egy tanfolyamomra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet azon az eseményen.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk. 

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!

Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027