Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

Tanfolyam időpont

október 16-17.

Részvételi díj

400 dollár

Helyszín

Budapest

Ez a kurzus a négy tanfolyamból álló Fejleszd a kapcsolataidat sorozat 2. része. Ezt a négy tanfolyamot többek között azért is érdemes elvégezned, mert a hamarosan érkező DNS4-es tanfolyam egyik előfeltétele.

A Te és a Teremtő tanfolyamra pedig még azért is érdemes minél hamarabb eljönnöd, mert Vianna hamarosan kötelezővé fogja tenni a többi tanfolyam elvégzéséhez az Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyamok mellett.

Ez a tanfolyam eredetileg kétnapos, de annak érdekében, hogy több gyakorlásra legyen lehetőségünk, én most három napot szánok erre a Te érdekedben.

Ezen a két napos tanfolyamon megtanuljuk, hogy mi is az a rejtetten áramló önvaló, valamint megértjük a különbséget a Teremtővel való kommunikáció és a saját magasabb énünkkel való kommunikáció között. Dolgozni fogunk a tanfolyamon a megbánáson, a dühön, a haragon és a neheztelésen, továbbá el fogjuk végezni a megbocsátás gyakorlatot, hogy még hatékonyabbá tegyük a tiszta tudattal való kommunikációt.

Az eseményről

Ez a tanfolyam nagyon gyakorlatias. Aki eddig bizonytalan volt az ásásban, az most fellélegezhet, mert ezen a tanfolyamon nem ásunk, hanem speciális és nagyon különleges, ugyanakkor végtelenül egyszerű kérdéseket teszünk fel, és lehívjuk a válaszokat.

Mivel az egónak specifikus részei vannak, és különböző élethelyzetekben más-más része reagál a helyzetre, ezért nagyon fontos számunkra ez a tanfolyam, mert ezáltal megismerjük ezeket az alkotórészeket. Ez azért nagyon hasznos, mert ha csak az egó azon részével dolgozol, amivel eddig, akkor továbbra is érezheted azt egy makacs problémánál, hogy már ezerszer dolgoztál vele, de mégsem érted el a kívánt eredményt. ebből a csapdából kínál kiutat ez a tanfolyam.

Tegyük meg együtt az első lépést, és haladjunk eredményesen tovább Te és Én karöltve, a boldogság és a sikeres élet eléréséért!

Nézz meg egy videót a legutóbbi oklevél átadásról ide kattintva.

Részletek

A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele az Alap, a Haladó és az Áss mélyebbre tanfolyami végzettséged megléte.

2 nap helyett most 3 napos a kurzus. Mindhárom nap a szokásos időbeosztás szerint fogunk haladni, vagyis 09:00-kor kezdünk, és előre láthatólag 17:00-kor fejezzük be a programot. A következő tanfolyam időpontját a program naptárban találod.

Részvételi díj: 400 dollár

Az ár a részvételi díjon kívül tartalmazza a hivatalos ThetaHealing® munkafüzetet, valamint a nemzetközileg elismert oklevelet. Az oklevél lehetővé teszi számodra a ThetaHealing® nemzetközileg bejegyzett védjegyének használatát, melynek segítségével már nem csak magadon, hanem másokon is alkalmazhatod a technikát.

Ösztön díj és részletfizetési lehetőség elérhető. Mit is jelent az ösztöndíj? Fizetés könnyítést. Amennyiben nem tudod kifizetni a tanfolyam teljes árát, írj hogy szeretnél élni az ösztöndíj kérelemmel, hogy el tudd végezni a tanfolyamot.:) Ez egyedi elbírálás alapján történik. Az igénylő lapot itt le tudod tölteni.

A ThetaHealing megalkotója – Viannan Stibal – álláspontja szerint a ThetaHealingben hisszük, hogy érdemes visszaadni mindabból, amit kapunk, és tudjuk, hogy néha csak egy kis segítségre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük az álmainkat. Ezt szolgálja az ösztöndíj program, mert úgy gondoljuk, hogy az “energiacserének”, tehát a visszaáramoltatás bármilyen formájának helye lehet, így annak is, hogy a résztvevők kisebb díjat igényelhessenek.

Az ösztöndíjak az egyes tanfolyamok tekintetében külön-külön igényelhetők. A jelentkezőnek le kell írnia, hogy miért szeretne ösztöndíjat kapni, illetve azt is, hogy milyen módon fog visszaadni másoknak, ha az ösztöndíjat megkapja.

Mivel egy anyuka elhozta epilepsziával küzdő gyermekét a tanfolyamra, aki olyan előnyös változásokon ment át, amit az orvosok nem értenek, ezért minden kedves jelentkezőnek felajánlom annak a lehetőségét, hogy ha 18 éven aluli gyermeke van, akkor elhozhatja bármelyik tanfolyamomra, és a gyermek teljesen ingyenesen részt vehet a tanfolyamon.

A tanfolyam időpontja és helyszíne tekintetében a változtatás jogát fenntartjuk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Részvételi szándékod jelezd e-mailben a csilla@ateutad.hu e-mail címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
E-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Pillanatképek az tanfolyamról

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027