Skip to content

Tegyük meg együtt
a következő lépést

Lélektárs bevonzó online tréning

Ezzel a kurzussal az a célom, hogy segítsem az utadat a hozzád illő lélektárs felé. Készen állsz a cselekvésre? Ezen a kétnapos webináriumon azon fogunk dolgozni, hogy Rád találjon a Lelki társad, és a következő témák kidolgozásával lehetőséged lesz bevonzani az igazit

1. A Szeretet 7 kvalitása

Az egyik oka annak, hogy ebben az inkarnációban születtünk újjá, hogy megértsük, mi az a szeretet, és megismerve a szeretet összes fajtáját, magunkévá tegyük a szeretet erényét.

2. A szeretet iránti vágy megértése

Figyeld csak meg magad vagy a környezeted. Mindannyian háziállatot, barátokat, lelki társat vagy gyerekeket szeretnénk.

A szeretet iránti vágy már gyermekkorban elkezdődik. A legpozitívabb emberi kapcsolatok ebből a keresésből születnek. Ide tartozik többek között az önszeretet témaköre is, amit szintén megdolgozunk.

3. Megfelelő időben érkezik-e a Lélektárs? Megtaláljuk-e azt a különleges embert, akire vágyunk?

Hiszem, hogy a lélektárs olyasvalaki lehet, aki természetét, személyiségét, spiritualitását és fizikai megjelenését tekintve is hozzánk van hangolva.

Ebben a részben megtudhatod, hogy hány lélektársunk van, illetve, hogy egyáltalán hányféle lélektárs létezik, majd letöltésekkel és elengedésekkel támogatjuk meg az önmunkát, és megvizsgáljuk a korábbi párkapcsolatainkat.

4. Intimitás- szexualitás

Energiatesztelést fogunk végezni a szexualitással, a kapcsolatokkal, az önképpel és a lélektárssal kapcsolatban. Kiderül számodra, hogy melyek azok a hiedelmek, amelyek miatt olyan, mintha még mindig azokkal lennél együtt, akiktől már régen elszakadtál.

Tudod, hogy bizonyos emberek miért bocsátják áruba a szexuális energiájukat vagy miért teszi az őket kiszolgáltatottá? Mert azok, aki felfigyelnek rá és akiket vonz, azok nem az emberi lényt látják bennük, hanem csak egy tárgyat. Akik csak segédeszközt látnak valakiben, azok nem sokra becsülik azt, de talán az ilyen ember ömagát se sokra becsüli, mert olcsó sikerekre és könnyű elismerésekre vágyik.

És mi van akkor, ha valaki nem fogadja el a döntésedet? Mi van, ha nem ismeri el, hogy te rendelkezel saját magad felett, hanem azt érzi, hogy ő rendelkezhet feletted, és neki kell megmondania, hogy mit akarj, vagyis, hogy egyetérts azzal, amit ő akar.

És vajon képes vagy-e úgy jelezni, hogy a másik fél egyértelműen megértse az üzenetet? Akik nem értik a jelzésedet, azok lehetnek például azok az emberek, akik csak magukra figyelnek, és a negatív választól visszautasítottnak érzik magukat. A tréningen mindezekre kapunk letöltéseket és elengedéseket.

5. Felkészülés - sokaknak a keresés már fontosabb, mint maga a cél

Lehet, hogy már olyan régóta egyedül vagy, hogy el sem hiszed, hogy megtalálhatod azt a különleges embert, akivel egy a küldetésetek.

Légy éber, mert bármikor Rád találhat a Lélektársad!

6. Miért nem az jön, akit én akarok?

7. Lélektárs manifesztáció

8. Férfi-női gondolkodásbeli különbségek

9. Asztrológia és a Lelki társi kapcsolat

10. Egy kapcsolatot hozzunk helyre, vagy inkább lépjünk tovább?

11. Lélektárs behívó ima

Mindezt és még ennél többet is adok neked, hogy megtudhasd, milyen az, ha a legmagasabb szinten szeret valaki.

Ne feledd! Ne tartogass semmit különleges alkalmakra! Az élet maga a különleges alkalom!

Részletek

A webináriumon való részvételnek előfeltétele nincs.
2 napos esemény, 9:00-17:00 óráig tart.
A következő szeminárium időpontját a program naptárban találod.
Befektetés Önmagadba: 29.000 Ft
Virágzó jövő csoport tagjai számára: 25.000 Ft

Részvételi szándékod kérlek, jelezd e-mailben, vagy a jelentkezési lap kitöltésével.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet Neked a ThetaHealing a problémáid hatékony és azonnali megoldásában, illetve ha szeretnél folyamatosan értesülni minden közelgő eseményünkről, akkor jelentkezz a Virágzó jövő zárt facebook csoportba az alábbi címen: https://www.facebook.com/groups/525812658350650

Ha kérdésed van, keress bizalommal!
Tel: 30/ 694-79-41
e-mail cím: csilla@ateutad.hu

Szeretettel várlak!
Balogh Csilla

Foglalj időpontot:

Foglalj időpontot:

Esemény helyszíne

Theta Önfejlesztő Akadémia
Margit krt. 58. 1. emelet. 4.
18-as kapucsengő
Budapest
Magyarország
1027