Skip to content

Nők és férfiak közt lévő konfliktus generálja a Háborút a világban?

Jakab István a háborúról kérdezett a most készült interjúnkban, mire megállt az energia, ami egészen addig nagyon szépen áramlott és vitt bennünket az adás alatt. Akkor még nem értettem, hogy mi is történt. 🙂
A nők és a férfiak úgy viselkednek egymással, hogy attól erőtlennek, gyengének érzi magát a másik nem. A nemek közti konfliktus erőtlen és gyenge embereket hoz létre.
Mi lenne, ha elkezdenénk végtelen lényként nézni a férfiakat és a nőket, még akkor is, ha nem egészen úgy viselkednek. Vajon hogyan változtatná ez meg a dolgok lendületét?
A legtöbbünk olyan partnert választ, akit tud kontrollálni, vagy olyat, akiről úgy hisszük, kontrollálhat bennünket. Esetleg olyat, akitől azt gondoljuk, hogy jobban érezzük magunkat, stb.
A nők mindig a nagy Ő-re várnak, de vajon a férfiak mi szerint választanak? Azt tanítják nekik, hogy a szexért válasszon, mert az ő feladata a következő nemzedék magjait átadni. 🙂
Mit szólnál ha azt mondanám, hogy az egyensúlyt, amit annyira keresel, a férfi-női kapcsolaton keresztül (is) elérheted!
Itt a földi létezésben férfiként és nőként kiegészítjük egymást.
Válassz olyan férfit vagy nőt aki teremt, aki hozzád ad és nem elvesz az életedből. Aki rendben van magával és nem tőled várja, hogy majd te boldoggá teszed a sivár kis életét.
Neked nincs életed, Te magad vagy az élet! Aki teremt, és nem az aki pusztít. A hála teremt, az ítélet pusztít. Légy hálás, és ne ítélkezz magad vagy mások felett.
Vegyük már észre, hogy több dimenziós lények vagyunk, akik egyáltalán nincsenek beragadva ide a harmadik sík dimenziójába, a nagy dualitás világába, ahol a jó és rossz folyton harcol – ahol a férfinak és a nőnek harcolnia kell egymással.
Egy éber tudatosság vagy! Választanád ezt a nézőpontot?
  • t.m.é. elengedni a szüleim ítélkezését.
  •  t.m.é. szerethetőnek lenni önmagamért.
  • t.m.é. szeretve lenni önmagamért.

Mindenhol, ahol olyanná váltam mint az anyám vagy az apám, hogy szerethetővé váljak számukra, azt elengedjük.
Kellemes felismeréseket. 🙂
Balogh Csilla